Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilūs telefonai

QUOTE(saule111 @ 2008 11 12, 01:47)
jei tikrai taip manote, kam tada jį pirkote?

o kodel gi ne? kaina manu labai viliojanti, o ir telefas thumbup.gif
Atsakyti
nejau nera iphone megeju? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(GintaP @ 2008 11 12, 07:39)
o kodel gi ne? kaina manu labai viliojanti, o ir telefas  thumbup.gif

puiki priežastis vogti ir parduoti 4u.gif

tik aš nenorėčiau būti tuo, iš ko pavogė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 11 12, 10:54)
nejau nera iphone megeju?  verysad.gif

Už tai yra antimėgėjų biggrin.gif
Atsakyti

Siulė salone imti iphone, tačiau kam žaisliukas, jeigu reikia tel. su normaliu ryšiu ir geru budėjimo laiku.
Atsakyti
Sveikos,pas nokia 6300 angliskas variantas,lb noriu tos omnitel temos nokia telef kur su drieziuku,gal kazinot kas is kur parsisiust ieskojau googlej,temu pilna,bet tokios nera.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2008 11 12, 21:07)
Siulė salone imti iphone, tačiau kam žaisliukas, jeigu reikia tel. su normaliu ryšiu ir geru budėjimo laiku.

turiu ji nuo atsiradimo ir tikrai taip nepasakyciau, jog netinkamas risys ar pan. Bet cia ne apie tai, mane nukreipe i sia tema, tik ne velnio nesuprantu kodel rolleyes.gif ??????????????? juk tai PC o ne telefonas
Papildyta:
QUOTE(settle @ 2008 11 12, 18:11)
Už tai yra antimėgėjų  biggrin.gif

o kur ju nera. Ziu vienas megejas, tai iskart 2 nemegejai laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2008 11 12, 21:07)

Tai kad iPhone'o tikrai geras budejimo laikas ir normalus rysys. Kuo naujesnis firmware'as, tuo geriau tel laiko, o tuo paciu ir programos atnaujinamos.
Papildyta:

megeju tikrai yra, tik gal cia ne ta vieta smile.gif Siulyciau nueiti i macpartija.lt arba rusiskus forumus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2008 11 13, 00:24)
Sveikos,pas nokia 6300 angliskas variantas,lb noriu tos omnitel temos nokia telef kur su drieziuku,gal kazinot kas is kur parsisiust ieskojau googlej,temu pilna,bet tokios nera.

Gal vis del to kas nors zinot is kur parsiust sia ekrano tema?
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2008 11 14, 14:42)
Gal vis del to kas nors zinot is kur parsiust sia ekrano tema?

Sios ekrano temos neparsisiusit taip paprastai. Reikia perasyti programa su cnt omni failu. Tada jusu telefonas ne tik drieziuka rodys bet pries ijungiant sakys "omnitel" tai gali kainuoti ivairiai nuo 10-40 lt. Cia priklauso nuo meistro noro uzsidirbt bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes, merginos,

help.gif Gal jau esat susidure su sitokia problema, o gal jau net kur nors ir buvo apie tai kalbeta, bet "ant greicio" dabar neradau blush2.gif
Nusipirkau NOKIA E65, ir man butinai, tiesiog nors mirk, reikia atsisiusti keleta polifoniu tonu melodiju (neklauskit kodel, priezastis labai nerimta mirksiukas.gif ). Bet pasirodo, kazkodel tai sitam aparatui baisi problema - ko nedariau, neiseina, nors tu ka... gun_bandana.gif Nuoroda gaunu, bet toliau nieko negaliu su ja padaryti - arba atidaro bendra internetini psl., is kurio siunciuosi, arba raso "requested service is unavailable"... Toliau - ne zingsnio schmoll.gif
Parsisiunciau ir wap nustatymus, bandziau juos issisaugoti, tai parase, kad issaugoti buvo tik 2 is ju (neaisku man net kokie). Na, vienu zodziu, kadangi situose dalykuose esu visiska tundra fool.gif , gal kuri nors galetu man kuo paprasciau paaiskinti, kas cia per problema ir ka daryti, kad ja isspresti teigiamai - t.y., kad galu gale parsisiusciau tuos tonus. Labai dekoju is anksto visoms, kurios pades isspresti sita man svarbu klausima ax.gif
Atsakyti
Dėl Sony Ericsson wap nustatymų... Kaip ten juos nusistatyti?
Atsakyti