Įkraunama...
Įkraunama...

Mozilla Firefox

QUOTE(Taktas @ 2007 12 12, 23:27)
galima parsisūsti įvairius papildinius mozilai pagal savo skonį.

Kur, kaip ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2007 12 12, 22:35)
Kur, kaip ?  ax.gif

jeigu mozila lietuviška, priemonės-> papildiniai. O toliau jau aišku.
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2007 12 12, 19:45)
Merginos, man nieko neiseina.  Gal yra daug versiju Moziilos? Pvz , kur ikele iride, tai mano Mozila -visia kitoks vaizdas irankiu juostos g.gif .

Nu aš ne mergina, ale įkišiu trigrašį:
1. user posted image

2. user posted image

.... o ten jau pasižiūrėsi pavyzdžius ir išsirinksi kas gražiau.

Enjoy biggrin.gif
Atsakyti
o kaip keisti skinus jei Mozilla nelietuvišką?

ir dar paklausimas - bandom atidaryt www.odnoklassniki.ru ilgai darinėja, o galiausiai parašo - kad nera kažkokių duomenų g.gif

user posted image

ką daryt?
Atsakyti
Palemonas, ACIU viska padariau. Bet, jau rasiau, kad mano pelytes rodykle kaskada pakeiciau i drugeli, nes buvo irankiu juostoje pasirinkimas ax.gif . O dabar negali atgal grazinti ir neatsimenu net per kur keiciau doh.gif . Nerandu irankiu juostoje..Nera.. schmoll.gif Ka daryti.?
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2007 12 18, 15:44)
Palemonas, ACIU viska padariau. Bet, jau rasiau, kad mano pelytes rodykle kaskada pakeiciau i drugeli, nes buvo irankiu juostoje pasirinkimas ax.gif . O dabar negali atgal grazinti ir neatsimenu net per kur keiciau  doh.gif . Nerandu  irankiu juostoje..Nera.. schmoll.gif Ka daryti.?

čia rasi pasirinksi rodiklytę ir išsisaugosi
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 12 18, 22:51)

Biški off topic:o ką toliau daryt kai suinstaliuoji tą cursor mania,nes pas mane tokia pati suinstaliuota,bet nemoku ja naudotis.Kai pasirenku kursorių prašo nukopijuoti kodą.Nukopijuoju,o kur jį nupastint neįsivaizduoju g.gif .Kas gali padėt kaip pasidaryt mėgtamą kursorių....
Atsakyti
Jei gerai pamenu reik palaikyt paspaudus ir pasidarys kursorius kokiu pageidauji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 12 19, 00:51)

clap.gif clap.gif clap.gif aciu.
Papildyta:
QUOTE(Dalbara @ 2007 12 20, 00:57)
Jei gerai pamenu reik palaikyt paspaudus ir pasidarys kursorius kokiu pageidauji  ax.gif

clap.gif victory.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 12 19, 22:57)
Jei gerai pamenu reik palaikyt paspaudus ir pasidarys kursorius kokiu pageidauji  ax.gif

Na nežinau,man tai nepasidaro.Palaikau ant norimo kursoriaus ir nieko,tik rašo,kad reik kopijuot jį ir kažkur įdėt. blink.gif
Atsakyti

Kaip reikia ištrinti adresą iš adresų juostos? ?? ax.gif
Atsakyti
Paspaudi dešinį pelės mygtuką ir "Pašalinti" arba "Iškirpti" biggrin.gif
Atsakyti