Įkraunama...
Įkraunama...

Mozilla Firefox

kažkas teiravosi dėl dingstančių Firefox bookmarkų, tai dabar tik nerandu tos temos. Bet štai atsakymas:

http://kb.mozillazin.../Lost_bookmarks

tai neatsako kodėl dingsta bookmarkai, tačiau pasako kaip juos atstatyti jei dar nepraėjo 5 dienos. nes mozilla daro bookmark backupus iki 5 dienų.
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 10 23, 08:59)
kažkas teiravosi dėl dingstančių Firefox bookmarkų, tai dabar tik nerandu tos temos. Bet štai atsakymas:

http://kb.mozillazin.../Lost_bookmarks
tai neatsako kodėl dingsta bookmarkai, tačiau pasako kaip juos atstatyti jei dar nepraėjo 5 dienos. nes mozilla daro bookmark backupus iki 5 dienų.

Nu bet vistiek ten tas variantas gan keistas, niekad nėra tekę susidurti su bookmark'o išnykimu. g.gif
Atsakyti
Pas mano kolegą, taip kaip tik atsitiko šiandien. Kaip rašo Mozilla supporte, tai gali atsitikti dėl klaidos upgrade procese. Juk ką tik buvo išleista FF 2.0.0.8 versija. aš atsinaujinau be problemų, o kolegai mažiau pasisekė.

Aš taip pat netikėjau, bet dabar pasidariau bookmarkų backupą.
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 10 23, 14:14)
Pas mano kolegą, taip kaip tik atsitiko šiandien. Kaip rašo Mozilla supporte, tai gali atsitikti dėl klaidos upgrade procese. Juk ką tik buvo išleista FF 2.0.0.8 versija. aš atsinaujinau be problemų, o kolegai mažiau pasisekė.

Aš taip pat netikėjau, bet dabar pasidariau bookmarkų backupą.

Na, kadangi naudojuosi Foxmark sinchronyzer'iu, tai gal taip neatsiktiks ? g.gif
Atsakyti
Kuom gera ši naršykle?
Atsakyti
QUOTE(Jule @ 2007 10 23, 18:16)
Kuom gera ši naršykle?

Labai daug kuom.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 10 23, 23:15)
Labai daug kuom.

Na tai daug paaiškinai dėl naršyklės.O jei žmogų tikrai domina?Sunku parašyt? blush2.gif blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 10 24, 12:28)
Na tai daug paaiškinai dėl naršyklės.O jei žmogų tikrai domina?Sunku parašyt? blush2.gif  blush2.gif  mirksiukas.gif

Visų pirma - saugumu. Pvz.: Per Internet Explorerį lengvai gali gauti virusą atidariusi užkrėstą PDF failą, o per Mozillą ir Operą ne ir t.t. ir panašiai.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 10 24, 12:55)
Visų pirma - saugumu. Pvz.: Per Internet Explorerį lengvai gali gauti virusą atidariusi užkrėstą PDF failą, o per Mozillą ir Operą ne ir t.t. ir panašiai.

Ačiū bent už tokį atsakymą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 10 24, 13:06)
Ačiū bent už tokį atsakymą.  4u.gif

Prašau. Šiaip jau buvo diskutuota ta tema.
Atsakyti
Sveiki. Nerandu temos, kuri man rūpi, kadangi aš su labai kvailu klausimu kreipiuosi... Kai turėjau explorerį tai viskas su pradiniu tinklapiu buvo gerai. Turiu lietuvišką mozilą - neišeina nusistatyt pradinio tinklapio. doh.gif Kaip elgtis su angliška - žinau. Bet su lietuviška doh.gif Padėkit
Atsakyti
priemones --> nuostatos --> irasai norima puslapi prie 'pradzios tinklapis' --> gerai
Atsakyti