Įkraunama...
Įkraunama...

Mozilla Firefox

QUOTE(indreja @ 2007 08 25, 20:27)
Nenoriu pasirodyti visiška čainike kompų srityje, bet pasakykit, kur įjungti cookies Mozilloje  blush2.gif . Nesuprantu aš tų lietuviškų terminų, man angliškai paprasčiau  ax.gif .

Nu niekaip nerandu, kur tie "cookies" Mozilloje. Įtariu, kad jie pas mane išjungti, nes kiekvieną kartą įeinant į supermamą turiu prisiloginti, nors nustatyta kitaip unsure.gif .
Jau radau smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indreja: 25 rugpjūčio 2007 - 21:12
Mano pirmasis klausimas toks - kaip atgauti adresyne įrašytus adresus? Nes Firefoxe periodiškai vis pasileidžia atnaujinimai ar kas ten, po ko nebelieka išsisaugotų adresyne adresų (a la favorites ). O man tas nelabai patinka, bo ne šiaip tuos adresus vis išsisaugau ir jau tikrai ne tam, kad anie nuolat dingtų dry.gif
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 08 30, 23:15)
Mano pirmasis klausimas toks - kaip atgauti adresyne įrašytus adresus? Nes Firefoxe periodiškai vis pasileidžia atnaujinimai ar kas ten, po ko nebelieka išsisaugotų adresyne adresų (a la favorites ). O man tas nelabai patinka, bo ne šiaip tuos adresus vis išsisaugau ir jau tikrai ne tam, kad anie nuolat  dingtų  dry.gif

Dingsta po update'ų? Pirmą kartą girdžiu... Jau seniai sėkmingai naudoju FF ir Bookmarkus, tačiau niekad update'as nepanaikino Bookmarkų g.gif

O pas tave kokia FF versija? Naujausia 2.0.0.6?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calaquendi: 31 rugpjūčio 2007 - 09:36
Neturiu supratimo kokia ta versija, bet kad dingsta kaskart po atnaujinimų irgi nesisapnuoja sad.gif Visada taip.
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 08 31, 12:43)
Neturiu supratimo kokia ta versija, bet kad dingsta kaskart po atnaujinimų irgi nesisapnuoja sad.gif Visada taip.

Ir man nebuvo, kad po updeitų dingtu bookmarkai. Nors aš turiu ir pasidares jų atsarginę kopiją, kuria saugau toliau nuo windausų.
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 08 30, 23:15)
Mano pirmasis klausimas toks - kaip atgauti adresyne įrašytus adresus? Nes Firefoxe periodiškai vis pasileidžia atnaujinimai ar kas ten, po ko nebelieka išsisaugotų adresyne adresų (a la favorites ). O man tas nelabai patinka, bo ne šiaip tuos adresus vis išsisaugau ir jau tikrai ne tam, kad anie nuolat  dingtų  dry.gif

Nu jau, nu jau - iš kur čia tą legendą ištraukei ?
Atsakyti
Šiaip tai ir šitos temos galėjo nebūti. Juk yra tema pavadinimu Padėkit susitvarkyti su Mozila, štai čia
Atsakyti
O pas mane vietoje kai kurių smailikų rodo paveikslėlius ir būtent SM forumuose. Kas čia ne taip?

user posted image

ką daryyyyt? Ir až abiejose pusėse, nu vienžo visiškas bardakas verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iride: 01 rugsėjo 2007 - 14:11
QUOTE(Palemonas @ 2007 08 31, 17:17)
Nu jau, nu jau - iš kur čia tą legendą ištraukei ?

Palemonas, neturi ką pasakyti tai bent nesityčiok. Kalbėjau su pažįstamu kompiuterastu, tai anas tokias "legendas" žino ir visiškai nenustebo, tik kad kaip rekomendavo susitvarkyt nepamenu.
Dėl analogiškos temos - menka bėda, moderai sujungs jei jau dubliuota, bet prieš atidarinėdama šią temą tikrinausi per paiešką su raktiniais žodžiais "Mozilla Firefox" ir neradau nieko, nereikia įsivaizduot, kad kožna panaši tema atidaroma nepasidomėjus ar tokios nėra.
Pagal mano minėtus raktinius žodžius paieška meta štai ką
http://www.supermama...mozilla firefox

o kad kažkas kažkur atidarė temas su klaida pavadinime (ne "Mozilla", o "Mozila") tikrai neatėjo mintis paieškoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 02 rugsėjo 2007 - 10:40
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 09 02, 11:39)
Palemonas, neturi ką pasakyti tai bent nesityčiok. Kalbėjau su pažįstamu kompiuterastu,  tai anas tokias "legendas" žino ...

Nu tai jo ir klausk cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 02 rugsėjo 2007 - 11:59
Ačiū už patarimą 4u.gif , bet šiaip laukiu ir kitokių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 09 02, 11:39)
Dėl analogiškos temos - menka bėda, moderai sujungs jei jau dubliuota,

Kokie moderai? Čia jų neina prisišaukt į šitą skyrelį sad.gif
Atsakyti