Įkraunama...
Įkraunama...

Mozilla Firefox

QUOTE(DuoDuo @ 2012 10 08, 07:17)
Pamiršot vieną smulkmenėlę paminėti smile.gif Kokia laida ir iš kur siunčiate? smile.gif

Laida butu is TV3 puslapio - Paprastai apie sudetingus.
Atsakyti
QUOTE(Lexa @ 2012 10 08, 21:49)
Laida butu is TV3 puslapio - Paprastai apie sudetingus.

g.gif Su TV3 sunkoka manau bus.... Reikia kreiptis į Google pagalbos ir mėginti siūlomus variantus... smile.gif
Atsakyti
Ar jums siandien geria mozzila veikia? g.gif
Atsakyti
Sveiki, niekaip nerandu (o gal tiksliau - nežinau kur blush2.gif ), kur mozilla firefox yra atitinkama funkcija pasidėti į favorites, kaip tai yra įprasta exploreryje, viršuje esančioje įrankių juostoje (file - edit - view - FAVORITES - tools - help). Ar turi mozilla tokią funkciją? Labai nepatogu nuėjus į tą naršyklę neturėti to patogumo. Ačiū už info
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2012 10 14, 14:13)
Sveiki, niekaip nerandu (o gal tiksliau - nežinau kur  blush2.gif ), kur mozilla firefox yra atitinkama funkcija pasidėti į favorites, kaip tai yra įprasta exploreryje, viršuje esančioje įrankių juostoje (file - edit - view - FAVORITES - tools - help). Ar turi mozilla tokią funkciją? Labai nepatogu nuėjus į tą naršyklę neturėti to patogumo. Ačiū už info

Naršymo juostoje šalia tinklapio pavadinimo (kairėje) yra ikonėlė rutulio formos (vaizduojanti Žemės rutulį). Reikia tą ikonėlę pertempti į adresyno juostą ir tinklapis bus išsaugotas.
Atsakyti
QUOTE(Firefox @ 2012 10 14, 14:51)
Naršymo juostoje šalia tinklapio pavadinimo (kairėje) yra ikonėlė rutulio formos (vaizduojanti Žemės rutulį). Reikia tą ikonėlę pertempti į adresyno juostą ir tinklapis bus išsaugotas.

Ačiū už pamokymą, dabar žinosiu.
Atsakyti
sveiki.ir cia rasau.mano narsykle mozilla,bet atsirado problema,man kai kuriuos tinklapius ar gmaila rodo html rodiniu,o reik standartiniu ir man nieko neikelia,kaip istaisyti sia klaida?kur pas save kompe ieskot?
Atsakyti
Sveiki. Ar zinote, kaip paziureti interneto naudojimo visa istorija. Ne tik history, bet mano pusbrolis sake galima paziureti net su kuo, ir ka blink.gif susirasinejai net puse metu. Tik mum neisduoda tos paslapties.
Atsakyti
QUOTE(justeva @ 2012 11 06, 10:49)
Sveiki. Ar zinote, kaip paziureti interneto naudojimo visa istorija. Ne tik history, bet mano pusbrolis sake galima paziureti net su kuo, ir ka blink.gif  susirasinejai net puse metu. Tik mum neisduoda tos paslapties.

Nebent instaliuota šnipinėjimo programa. Nemanau, kad pusės metų istorija (ir juo labiau klavišų paspaudimai) išliktų kažkur Mozillos naudojimo istorijoje smile.gif
Atsakyti
Tai va, kad paeme ir patikrino zmonos kompiuteri, o ten jokiu programu tikrai nebuvo instaliuota... Tai man labai idomu pasidare g.gif
gal kas zinote?
Atsakyti
QUOTE(justeva @ 2012 11 06, 19:31)
Tai va, kad paeme ir patikrino zmonos kompiuteri, o ten jokiu programu tikrai nebuvo instaliuota... Tai man labai idomu pasidare  g.gif
gal kas zinote?

abejoju...
kad butu galima paziureti puslapius, kuriuose ji lankesi - tai sutinku, bet su kuo susirasinejo - tai nesamone; jei nesako - vadinasi tik pila zibalo i ugni, o jus juo tikit;
jei ten butu kazkas rimto- pasakytu - jis juk pusbrolis;
nebent jis dirba kokiu pareigunu ir turi ivairius priejimus prie programu, bet manyciau, kad taip nera...tad geriau priremkit ji prie sienos - tegu pateikia irodymus, o ne tusciai mala liezuviu ir kirsina seimyna.
Atsakyti
Nu bandysim laužti. Niu mes irgi iš pradžių juokėmėe, netikėjom, bet kai pasakė su juo buvo susirašinėta, apie ką blink.gif ( ne pažodžiui, bet bendras kontekstas) tai ir pasimetėm, negi galima viską šitaip pažiūrėti g.gif Turi jis draugą kompiuteristą, tai gal jis čia kažką pasakė g.gif Ai, tiek to, šiaip tik labai įdomu 4u.gif
Atsakyti