Sustreikavo mano Mozila . Kai atidarau SM, nerodo smailikų, avatarų, daugumos nuotraukų, net nėra dalies mygtukų, tokių kaip "atsakyti", "keisti" ir t.t., nerodo viršuje esančio SM logotipo ir kitų labai reikalingų dalykų . Šiandien prie kompo buvo prilindus mano mažoji - gal ji kažką nureguliavo nustatymuose ? Tik niekaip nerandu ką . Pagelbėkit .
Pabandyk išinstaliuoti ir iš naujo vėl suinstaliuot gal padės
QUOTE(Dalbara @ 2007 06 05, 00:01)
Pabandyk išinstaliuoti ir iš naujo vėl suinstaliuot gal padės
Kažin, ar tai padės, nes kitus forumus pakrauna kuo puikiausiai su visais priklausančiais atributais .
Pabandyk is naujo prisijungti
Na, kur mūsų gudrieji kompiuteristai ?
QUOTE(Mona @ 2007 06 05, 12:31)
Na, kur mūsų gudrieji kompiuteristai ?
Pietauja
Tai gal supermamoj nustatyta kad nerodytų paveikslėlių. Einat į savo valdymo skydą ir taisot
QUOTE(Makalius @ 2007 06 05, 12:58)
Pietauja
Tai gal supermamoj nustatyta kad nerodytų paveikslėlių. Einat į savo valdymo skydą ir taisot
Gal ir nustatyta . Prašyčiau papasakoti, kaip taisyt, nes aš pati niekaip nerandu .
QUOTE(Mona @ 2007 06 05, 13:57)
Gal ir nustatyta . Prašyčiau papasakoti, kaip taisyt, nes aš pati niekaip nerandu .
Spaudi viršuj Mano Nustatymai, ten turėtų būt forumo nustatymai šone, pažiūrėk paspaudus ar ant šypsenėlių uždėta varnelė.
QUOTE(Makalius @ 2007 06 05, 12:21)
o aš patarsiu atsisiųst geriausią naršyklę OPERA
Prašom neklaidinti : Mozila geriausia
QUOTE(Makalius @ 2007 06 05, 14:07)
Spaudi viršuj Mano Nustatymai, ten turėtų būt forumo nustatymai šone, pažiūrėk paspaudus ar ant šypsenėlių uždėta varnelė.
Uždėta ta varnelė, uždėta . Kas dar galėtų būti ?
QUOTE(Mona @ 2007 06 05, 14:10)
Uždėta ta varnelė, uždėta . Kas dar galėtų būti ?
Parodyk screeną kaip tau kas ten atrodo bus lengviau patart