Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiflora

QUOTE(rimulia12 @ 2009 04 14, 19:48)
Sakykit kas sodinot is seklyciu, tos seklos apejo tokiu pukeliu, tai dabar galvoju ar cia supelijo ar cia  taip turi but  g.gif

Ar yra is seklyciu meginanciu uzsiauginti?
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 04 18, 00:51)
O ar dar yra kokia šakelė?  blush2.gif  Aš kažkada bandžiau, bet nepavyko man šaknelių iš nukirptos sulaukt...  verysad.gif

dar turiu maziukus auginukus Pasiflora citrina galima butu pasikeisti, jei jus kokia kitokia rusi turit blush2.gif

QUOTE(rimulia12 @ 2009 04 19, 00:07)
Ar yra is seklyciu meginanciu uzsiauginti?

as bandau, bet dar daigeliu nematyti unsure.gif
Atsakyti
pasirodau savo Citrina jau persodinta ir vel ziedelius skleidzia. per visa ziema zydejo

user posted image

ir jau matau savo daigyne viena pasifloros seklyte su graziu usiuku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2009 04 20, 14:06)
pasirodau savo Citrina jau persodinta ir vel ziedelius skleidzia. per visa ziema zydejo

Pasakiškai atrodo wub.gif
Atsakyti
Aš iš sęklų vieną daigelį esu užsiauginusi, bet dabar jis praktiškai nunyko, nežinau net ką daryt, turėjo kelis mažiukus lapukus o dabar ir tų nebėr, nors visą žiemą gerai pratempė...
Atsakyti
[quote=Egzo,2009 04 20, 13:06]pasirodau savo Citrina jau persodinta ir vel ziedelius skleidzia. per visa ziema zydejo

Nu labai gražu good.gif good.gif good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RasiukasR: 20 balandžio 2009 - 20:13
OJEIIII kokis grozis!!!!!!!!!! smile.gif cia ir nuleipt galima pamacius smile.gif

o mano kazko tai melynoji pasifloza ziedelius dziovina ir nuo to laiko, kai nusipirkau neiskleide nei vieno.. nesuprantu ko ji nori.. ech...
Papildyta:
OJEI kokis grozis! smile.gif cia ir nuleipt galima pamacius smile.gif thumbup.gif first.gif

o mano kazko tai melynoji pasifloza ziedelius dziovina ir nuo to laiko, kai nusipirkau neiskleide nei vieno.. nesuprantu ko ji nori.. ech...
Atsakyti
QUOTE(alesgute @ 2009 04 27, 23:06)
OJEIIII kokis grozis!!!!!!!!!! smile.gif cia ir nuleipt galima pamacius smile.gif

Nzn, manoji taip pat, viena dideli pumpura sukrove, bet kazko neskleidzia, kiti pumpuriukai nugelto ir nukrito. pabandysiu siandienisnesti i balkona ant saulutes ir patresti. Pradesim vasaros sezona lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif pasisėjau ir aš pasiflorą , sėklas pirkau maximoj. Visai netikėtai is 5 seklyčių 2 sudygo thumbup.gif Dabar iskilo toks klausymas, ar jos tinkamos namie auginti, ar tai lauko augalas blush2.gif Skaičiau, kad esant tinkamom salygom per vasarą paauga 3-4m schmoll.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti