O iš sėklų pasiflorą galimą dauginti tik pavasarį ar galima ir dabar. Ant pakelio parašyta, kad sėti pavasarį.
QUOTE(Katinėlis @ 2005 08 12, 14:28)
O iš sėklų pasiflorą galimą dauginti tik pavasarį ar galima ir dabar. Ant pakelio parašyta, kad sėti pavasarį.
O buna pirkt jos seklu? As tai jau uzauginta pirkau.
QUOTE(Katinėlis @ 2005 08 12, 14:28)
Labas Katinėli , o kur tu pirkai tų pasifloros sėklų , aš taip noriu nusipirkti, bet Kaune niekur nerandu , ir to vaisiaus marakujos taip pat niekur neradau . Gal tu taip natičiukais tas sėklas Kaune įsigyjai
Buna daznai nukainuotu nuzydejusiu pasifloru jau isaugintu. Kam tau su tom seklytem vargt?
QUOTE(Tina* @ 2005 08 13, 21:18)
Buna daznai nukainuotu nuzydejusiu pasifloru jau isaugintu. Kam tau su tom seklytem vargt?
Tai va, kad man nei žydinčių nei nužydėjusių nepavyksta rasti , galvoju gal sėklas bus rasti paprasčiau , bet ir jų neradau , beje o kaip su tom nukainotom, tik parsinešus jas namo nenunyks jos . Nes turiu šiek tiek karčios patirties su tom iš parduotuvių, o va kai pati prisiplensuoju ar prisidaiginu kitas reikalas .
Buvau Olandijoje tai radau ir.... nusipirkau.
Deja, ne Kaune.
Gal sakau pabandysiu pora dabar įkišti, o kitas pavasariui paliksiu?
Deja, ne Kaune.
Gal sakau pabandysiu pora dabar įkišti, o kitas pavasariui paliksiu?
O aš prieš savaitę pirkau pasiflorą Ermitaže. Po 5 Lt!!!! Ir žiedų krūva ant jų buvo, ir maniškė tai net vaisių turi, dabar jau geltonuoja. Kažkokia akcija matyt buvo. O kitą dieną pagimdžiau savo Kameliją ir ta proga pražydo pasiflora
QUOTE(Zhuvycia @ 2005 08 17, 06:46)
O aš prieš savaitę pirkau pasiflorą Ermitaže. Po 5 Lt!!!! Ir žiedų krūva ant jų buvo, ir maniškė tai net vaisių turi, dabar jau geltonuoja. Kažkokia akcija matyt buvo. O kitą dieną pagimdžiau savo Kameliją ir ta proga pražydo pasiflora
Vajeee, tai puikumėlis . Man viena kartelį panašiai buvo, mano kaktusas pirmą kartą per mano gimimo dieną pražydo , šita dovana buvu labiausiai patenkinta .
P.S. Tik va labai gaila, kad niekaip Kaune šios gėlelės negaliu rasti, o dar ir kur vaisius veda .
Nu jeigu man pavyks daugiau jų išsiauginti, galėsiu kam nors ir padovanoti.
QUOTE(Aivute @ 2005 08 14, 10:52)
beje o kaip su tom nukainotom, tik parsinešus jas namo nenunyks jos .
Savo pasiflora pirkau uz 35 cnt nukainuota, ir dar jai molini vazoneli uz 45 cnt. Stai tiek man ji atsiejo ir persodinta atsigavo, bei sia vasara prazydo.
O nukainuotu daznai matau Senukuose.
Siaip pusvelciui geliu prisimedzioju Maximoj. Visokiausiu
QUOTE(Tina* @ 2005 08 17, 21:48)
Savo pasiflora pirkau uz 35 cnt nukainuota, ir dar jai molini vazoneli uz 45 cnt. Stai tiek man ji atsiejo ir persodinta atsigavo, bei sia vasara prazydo.
Nieko sau kainelė , o dėl Senukų tai praėjusį savaitgali ten ieškojau pasifloros, bet neradau
Bandysiu sėklų parduotuvėse paieškoti šį savaitgalį
QUOTE(Aivute @ 2005 08 18, 16:24)
Nieko sau kainelė , o dėl Senukų tai praėjusį savaitgali ten ieškojau pasifloros, bet neradau
Siandien maciau Zaliajam ecentre seklu, kainavo 1.19. Nelabai brangios, sakyciau ))