Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiflora

O iš sėklų pasiflorą galimą dauginti tik pavasarį ar galima ir dabar. Ant pakelio parašyta, kad sėti pavasarį.
Atsakyti
QUOTE(Katinėlis @ 2005 08 12, 14:28)
O  iš sėklų pasiflorą galimą dauginti tik pavasarį ar galima ir dabar. Ant pakelio parašyta, kad sėti pavasarį.

O buna pirkt jos seklu? As tai jau uzauginta pirkau.
Atsakyti
QUOTE(Katinėlis @ 2005 08 12, 14:28)
O  iš sėklų pasiflorą galimą dauginti tik pavasarį ar galima ir dabar. Ant pakelio parašyta, kad sėti pavasarį.

Labas Katinėli mirksiukas.gif , o kur tu pirkai tų pasifloros sėklų ax.gif , aš taip noriu nusipirkti, bet Kaune niekur nerandu cry.gif, ir to vaisiaus marakujos taip pat niekur neradau cry.gif . Gal tu taip natičiukais tas sėklas Kaune įsigyjai 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Buna daznai nukainuotu nuzydejusiu pasifloru jau isaugintu. Kam tau su tom seklytem vargt?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2005 08 13, 21:18)
Buna daznai nukainuotu nuzydejusiu pasifloru jau isaugintu. Kam tau su tom seklytem vargt?

Tai va, kad man nei žydinčių nei nužydėjusių nepavyksta rasti cry.gif , galvoju gal sėklas bus rasti paprasčiau ax.gif , bet ir jų neradau sad.gif , beje o kaip su tom nukainotom, tik parsinešus jas namo nenunyks jos g.gif. Nes turiu šiek tiek karčios patirties su tom iš parduotuvių, o va kai pati prisiplensuoju ar prisidaiginu kitas reikalas 4u.gif.
Atsakyti
Buvau Olandijoje tai radau ir.... nusipirkau.
Deja, ne Kaune.
Gal sakau pabandysiu pora dabar įkišti, o kitas pavasariui paliksiu? g.gif
Atsakyti
O aš prieš savaitę pirkau pasiflorą Ermitaže. Po 5 Lt!!!! Ir žiedų krūva ant jų buvo, ir maniškė tai net vaisių turi, dabar jau geltonuoja. Kažkokia akcija matyt buvo. O kitą dieną pagimdžiau savo Kameliją ir ta proga pražydo pasiflora wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2005 08 17, 06:46)
O aš prieš savaitę pirkau pasiflorą Ermitaže. Po 5 Lt!!!! Ir žiedų krūva ant jų buvo, ir maniškė tai net vaisių turi, dabar jau geltonuoja. Kažkokia akcija matyt buvo. O kitą dieną pagimdžiau savo Kameliją ir ta proga pražydo pasiflora wink.gif

Vajeee, tai puikumėlis wub.gif . Man viena kartelį panašiai buvo, mano kaktusas pirmą kartą per mano gimimo dieną pražydo wub.gif, šita dovana buvu labiausiai patenkinta smile.gif.

P.S. Tik va labai gaila, kad niekaip Kaune šios gėlelės negaliu rasti, o dar ir kur vaisius veda verysad.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aivute: 17 rugpjūčio 2005 - 09:15
Nu jeigu man pavyks daugiau jų išsiauginti, galėsiu kam nors ir padovanoti.
Atsakyti
QUOTE(Aivute @ 2005 08 14, 10:52)
beje o kaip su tom nukainotom, tik parsinešus jas namo nenunyks jos  g.gif.

Savo pasiflora pirkau uz 35 cnt nukainuota, ir dar jai molini vazoneli uz 45 cnt. Stai tiek man ji atsiejo ir persodinta atsigavo, bei sia vasara prazydo.

O nukainuotu daznai matau Senukuose.

Siaip pusvelciui geliu prisimedzioju Maximoj. Visokiausiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2005 08 17, 21:48)
Savo pasiflora pirkau uz 35 cnt nukainuota, ir dar jai molini vazoneli uz 45 cnt. Stai tiek man ji atsiejo ir persodinta atsigavo, bei sia vasara prazydo.

O nukainuotu daznai matau Senukuose.

Siaip pusvelciui geliu prisimedzioju Maximoj. Visokiausiu  thumbup.gif

Nieko sau kainelė thumbup.gif thumbup.gif , o dėl Senukų tai praėjusį savaitgali ten ieškojau pasifloros, bet neradau 4u.gif
Bandysiu sėklų parduotuvėse paieškoti ax.gif šį savaitgalį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivute @ 2005 08 18, 16:24)
Nieko sau kainelė  thumbup.gif  thumbup.gif , o dėl Senukų tai praėjusį savaitgali ten ieškojau pasifloros, bet neradau  4u.gif
Bandysiu sėklų parduotuvėse paieškoti  ax.gif šį savaitgalį  rolleyes.gif

Siandien maciau Zaliajam ecentre seklu, kainavo 1.19. Nelabai brangios, sakyciau smile.gif))
Atsakyti