Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiflora

QUOTE(rimulia12 @ 2009 04 06, 11:31)
Pasejau pasifloros seklytes, dabar reikia apsiginkluoti kantrybe kol isdygs. Ant pakelio raso iki 30-40 dienu. Apsisarvuoju ir laukiu  bigsmile.gif

as taip pat pasejau 4 naujas rusis ir laukiu... unsure.gif
Atsakyti
sveikoa, nusipirkau ir aš pasiflorą šiandien bet nebenoriu jos blush2.gif kažkaip ne tokie žiedeliai kaip tikėjausi, tokie labai paprastučiai, spalva kaip pačių lapų, nu žodžiu, susinervavau ir nebežinau kur man ją dėti doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuke @ 2009 04 14, 15:15)
sveikoa, nusipirkau ir aš pasiflorą šiandien bet nebenoriu jos blush2.gif  kažkaip ne tokie žiedeliai kaip tikėjausi, tokie labai paprastučiai, spalva kaip pačių lapų, nu žodžiu, susinervavau ir nebežinau kur man ją dėti doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

tai kokia cia tu nusipirkai? g.gif kaip tiksliai vadinasi, ar gal kokia foto turi?
Atsakyti
rūšies nežinau, va foto

pati gelyutė turi labai dag žiedukų jau, bet jie labai paprastučiai... o norėjau yspudingesnių doh.gif
Atsakyti
Sakykit kas sodinot is seklyciu, tos seklos apejo tokiu pukeliu, tai dabar galvoju ar cia supelijo ar cia taip turi but g.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuke @ 2009 04 14, 17:02)
rūšies nežinau, va foto
pati gelyutė turi labai dag žiedukų jau, bet jie labai paprastučiai... o norėjau yspudingesnių doh.gif

biggrin.gif viskas normaliai, ci atik pumpurai. ar jau buvo jie issiskleide?
Atsakyti
nu antroj ir trečioj foto jie jau kaip ir išsiskleidę, viduj nieko nebėra daugiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuke @ 2009 04 14, 20:21)
nu antroj ir trečioj foto jie jau kaip ir išsiskleidę, viduj nieko nebėra daugiau schmoll.gif

ne, nebijok tai nuo blogu auginimo salygu nubireje ar nuzydeje ziedai.
mirksiukas.gif dar pakentek ir tikrai isaugs nauji grazus ziedai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2009 04 14, 19:55)
ne, nebijok tai nuo blogu auginimo salygu nubireje ar nuzydeje ziedai.
mirksiukas.gif dar pakentek ir tikrai isaugs nauji grazus ziedai  thumbup.gif

nu tikiuosi... o tada dabar mane apšvieskit, kaip tas geras salygas suteikti???????????????? ar būtina greitai persodinti, ar svarbu kos vazonas, kokia žemė, kaip laistyt, kiek šviesos ir t.t. viską su smulkmenom prašau blush2.gif
Atsakyti
as tavo vietoje (jei matai, kad zeme ne tokia bloga) nepersodinciau. laikyk sauletoje vietoje, nepamirsk palieti ir patresti. turetu augti. net neabejoju, kad pas tave salygos tikrai geresnes nei parduotuveje. mirksiukas.gif c
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2009 04 16, 12:30)
as tavo vietoje (jei matai, kad zeme ne tokia bloga) nepersodinciau. laikyk sauletoje vietoje, nepamirsk palieti ir patresti. turetu augti. net neabejoju, kad pas tave salygos tikrai geresnes nei parduotuveje.  mirksiukas.gif c

o kuom geriausia tręšti? aš savo gėlių netrešiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuke @ 2009 04 14, 17:02)
rūšies nežinau, va foto

Čia pumpuriukai, vieną rytą ims ir išsiskleis. Tada galima tiesiog sėdėt ir spoksot biggrin.gif Nuostabus grožis. Mano paskutinį kartą kai žydėjo tai dar ir kvepėt buvo sumanius blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Egzo @ 2009 04 05, 11:42)
ir jei jau dalintis, tai galiu pasidalinti pasiflora citrina daigeliu ar tiesiog sakelem, kurios nesunkiai prigyja.  mirksiukas.gif Aisku, smagiau butu pasimainyti i kitokia
blush2.gif

O ar dar yra kokia šakelė? blush2.gif Aš kažkada bandžiau, bet nepavyko man šaknelių iš nukirptos sulaukt... verysad.gif
Atsakyti