Sveikos.
Nusipirkau seklyciu pasifloro geles. Kiek atsimenu ji beprotiskai grazi. Kai buvau dar vaikas, mociutes darbe siltnamyje sita gele labai grazia vesejo ir jame ziemodamo. reiktu jos pasiklausti kaip ja reikia auginti.
Nusipirkau seklyciu pasifloro geles. Kiek atsimenu ji beprotiskai grazi. Kai buvau dar vaikas, mociutes darbe siltnamyje sita gele labai grazia vesejo ir jame ziemodamo. reiktu jos pasiklausti kaip ja reikia auginti.
Sveikos, pasiflorų mylėtojos... aširgi labai labai noriu šios gelytės, bet niekur nerandu pirkti... bandysiu šiandien pirkti vaisių ir sėti seklytes... gal kas norėtu pasidalinti savo pasiflorytėmis?
Nusipirkau pasifloros sėklų. Bandysiu sėti. Jei kas nors išeis - dalinsiuos.
QUOTE(Ruginė @ 2009 04 03, 09:25)
Nusipirkau pasifloros sėklų. Bandysiu sėti. Jei kas nors išeis - dalinsiuos.
Malonu girdėti,jog kažkas siūlosi pasidalinti grožiu,nes man taip ir nepavyko gauti nei daigelio,o seklu niekur neužmatau
QUOTE(RasiukasR @ 2009 04 03, 21:09)
Malonu girdėti,jog kažkas siūlosi pasidalinti grožiu,nes man taip ir nepavyko gauti nei daigelio,o seklu niekur neužmatau
siandien maciau visa nemaza augaleli pirkti, nepamenu 22 ar 24Lt kainavo
Vilnietes, siaures miestelyje "zaliajam centre" buvo melsvuju pasifloru jau su nemazais pumpurais po 22lt.
ir jei jau dalintis, tai galiu pasidalinti pasiflora citrina daigeliu ar tiesiog sakelem, kurios nesunkiai prigyja. Aisku, smagiau butu pasimainyti i kitokia
Savasias praejusia savaite persitvarkiau, smarkiai apgenejau, persodinau ir laukiu nauju atzaleliu ir aisku ziedu.
ir jei jau dalintis, tai galiu pasidalinti pasiflora citrina daigeliu ar tiesiog sakelem, kurios nesunkiai prigyja. Aisku, smagiau butu pasimainyti i kitokia
Savasias praejusia savaite persitvarkiau, smarkiai apgenejau, persodinau ir laukiu nauju atzaleliu ir aisku ziedu.
QUOTE(agnir @ 2009 04 03, 20:19)
siandien maciau visa nemaza augaleli pirkti, nepamenu 22 ar 24Lt kainavo
Tik neparašei kur matei???
QUOTE(RasiukasR @ 2009 04 05, 21:29)
Tik neparašei kur matei???
Zalialalnio IKI yra geliu skyrius, gelytes su pumpurais
Pasejau pasifloros seklytes, dabar reikia apsiginkluoti kantrybe kol isdygs. Ant pakelio raso iki 30-40 dienu. Apsisarvuoju ir laukiu