Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiflora

QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 01, 17:36)
Kokias pirkai?????
Man tai saviskius vaikucius reikes jau isskirstyti,sakiau kol kas pasodinsiu po 4 i du vienodus vazonus.

4u.gif passiflora herbertiana
passiflora aurantia
passiflora feotida
passiflora cinnabarina
va tokios. tik dabar galvoju ar bandyti jau dabar kelias seklytes pasiseti ar laukti pavasario g.gif
Atsakyti
Sveikutes,
mano vyras parveze is Ilandijos pasifloros seklyciu, na ant peisinuko nupiesta, kad baltos ir lygtai melyni viduriukai, tai pasodinau, bet is gal kokiu 30seklyciu isdygo 6, jau yra su sesiais lapukais bigsmile.gif .Gal kas turite zydincia pasiflora nusifotkine, gal galetumete atsiusti foto? g.gif
Atsakyti
Sveikos, pasiflorų mylėtojos,

įsigyjai ir aš tą gėlytę. Laukiu nesulaukiu kol parodys gyvybės ženklą. Parsivežiau visai neseniai viena plika šakele, o kita su 5 lapais. Gyrėtės kaip ji auga kasdien po 4 cm, o aš jau baigiu visus lapus pražiūrėti, neauga ji nors tu ką doh.gif
Papildyta:
Ir kaip suprantu ne visų pasiflorų vaisiai valgomi g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2009 01 04, 21:02)
Sveikos, pasiflorų mylėtojos,

įsigyjai ir aš tą gėlytę. Laukiu nesulaukiu kol parodys gyvybės ženklą. Parsivežiau visai neseniai viena plika šakele, o kita su 5 lapais. Gyrėtės kaip ji auga kasdien po 4 cm, o aš jau baigiu visus lapus pražiūrėti, neauga ji nors tu ką  doh.gif
Papildyta:
Ir kaip suprantu ne visų pasiflorų vaisiai valgomi  g.gif ?

ziema jos daugiau nubarsto lapus,nei naujus augina.Svarbu retkarciais palaistyti ir jei kambary sausas oras papurksti. mirksiukas.gif Pavasari atsigaus ir prades leisti ugliukus,kuriuos galima geneti,kad labiau sakotusi.
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2009 01 05, 12:51)
ziema jos daugiau nubarsto lapus,nei naujus augina.Svarbu retkarciais palaistyti ir jei kambary sausas oras papurksti. mirksiukas.gif Pavasari atsigaus ir prades leisti ugliukus,kuriuos galima geneti,kad labiau sakotusi.

O kaip su vaisiais?
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2009 01 05, 15:05)
O kaip su vaisiais?

kiek pas mane zydejo,tai ne viena vaisiu nesubrandino.Ko noret juk vazonelyje auga mirksiukas.gif O greiciausiai musuose auginamos dekoratyvines.
Atsakyti
Pasirodau būsimą gražuolę wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2009 01 06, 12:05)
Pasirodau būsimą gražuolę  wub.gif
user posted image

vau, tikras grozis thumbup.gif
gal kas zinot, ar LT imanoma gauti toki grozi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2009 01 06, 13:48)
vau, tikras grozis thumbup.gif
gal kas zinot, ar LT imanoma gauti toki grozi? ax.gif

galima,ziuresiu gal maniske prades is zemiu uglius leisti,bandysiu daugint smile.gif
O seip,maciau pirkti geliu parduotuvese,tik kaina nemaza.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepa B.: 06 sausio 2009 - 14:46
QUOTE(Liepa B. @ 2009 01 06, 15:45)
galima,ziuresiu gal maniske prades is zemiu uglius leisti,bandysiu daugint  smile.gif
O seip,maciau pirkti geliu parduotuvese,tik kaina nemaza.

mmmmmm, ar galeciau gauti informacijos, kai tai ivyks? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2009 01 06, 15:52)
mmmmmm, ar galeciau gauti informacijos, kai tai ivyks? ax.gif

jei tik pavyks,duosiu zinia temoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Siaulietes,pasinaudokit proga,parduodama pasiflora:
http://www.supermama...?...4555&st=192
Atsakyti