vakar prazydo dar viena mano naujoji pasiflora
grazuole
O mano visos 8 mazyles jau paauge jau kokiu7cm aukscio,su 6 lapais
sveikutės, prisirpino or mano pasiflora žiedelį, nors užuomazgos kelios yra. žiedas buvo lango pusėj, aš apsukau vazoną, kad pati tuo grožiu pasigėrėčiau, bet pažydėjo tik 2 dienas, ir žiedelis užsidarė. kame reikalas, ar jie tik taip trukpai težydi, ar nepatiko, kad apsukau vazoną
Papildyta:
atsiprašau, su dviem kompais dirbu, tai raidės painiojasi
Papildyta:
QUOTE(lotaa @ 2008 09 14, 16:54)
sveikutės, prisirpino or mano pasiflora žiedelį, nors užuomazgos kelios yra. žiedas buvo lango pusėj, aš apsukau vazoną, kad pati tuo grožiu pasigėrėčiau, bet pažydėjo tik 2 dienas, ir žiedelis užsidarė. kame reikalas, ar jie tik taip trukpai težydi, ar nepatiko, kad apsukau vazoną
Papildyta:
Papildyta:
Tikrai zinok,niekuo kaltas tavo noras pasogrozeti,
Ir tai dar ilgai zydejo,ten 2dienas,manosios tai tik diena pratempia....
Tame ir reikalas ,kad jos labai trumpai zydi..
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 09 14, 20:42)
Tikrai zinok,niekuo kaltas tavo noras pasogrozeti,
bet verta laukti net ir dienos grozio
kas verta tai verta
ačiu, žiūriu dar pumpurų sukrovusi, o tą nužydėjusi nukirpt, nes pats pumpuras žalias
QUOTE(lotaa @ 2008 09 18, 11:34)
ačiu, žiūriu dar pumpurų sukrovusi, o tą nužydėjusi nukirpt, nes pats pumpuras žalias
jis pats nukris
QUOTE(RasiukasR @ 2008 08 28, 23:25)
Mielosios,brangiosios nu pasidalinkit žiniomis kur Kaune būtų galima įsigyt šios gėlytės daigelį ar sėklytę?Nu dar iš bėdos turėčiau kas parvežtų ir iš Vilniaus???
galiu duoti daugeliu mazdaug 10cm, bet jos is tu tamsiu pasifloros vaisiu seklu, tj nezinau kaip turetu zydet
Na tai kur jus prapuolete???
Kaip jusu groziai laikosi?
Mano "vaikai" tie parsisiusti ,kur isdygo is 8 astuonios,jau nemazos,zaliuoja,bujoja
O ta kur lauke,tai ziuriu lapus meta,geltonuoja,kiek pamenu pernai tai normaliai perziemojo,kas jai siais metais uzejo
Gal kuri nors laikot lauke???
Kaip jusu groziai laikosi?
Mano "vaikai" tie parsisiusti ,kur isdygo is 8 astuonios,jau nemazos,zaliuoja,bujoja
O ta kur lauke,tai ziuriu lapus meta,geltonuoja,kiek pamenu pernai tai normaliai perziemojo,kas jai siais metais uzejo
Gal kuri nors laikot lauke???
manosios tikrai neziemoja lauke, net dabar jau suinesiau i kambari is balkono. kaikurias apgenejau (prikamsiau isaknydinti), laukiu nauju seklyciu is JAV. Pasirodo rimtai susirgau "pasiflorlige"
Kokias pirkai?????
Man tai saviskius vaikucius reikes jau isskirstyti,sakiau kol kas pasodinsiu po 4 i du vienodus vazonus.
Man tai saviskius vaikucius reikes jau isskirstyti,sakiau kol kas pasodinsiu po 4 i du vienodus vazonus.