Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiflora

biggrin.gif vakar prazydo dar viena mano naujoji pasiflora thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egzo: 10 rugsėjo 2008 - 12:03
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
grazuole thumbup.gif
O mano visos 8 mazyles jau paauge jau kokiu7cm aukscio,su 6 lapais thumbup.gif
Atsakyti
sveikutės, prisirpino or mano pasiflora žiedelį, nors užuomazgos kelios yra. žiedas buvo lango pusėj, aš apsukau vazoną, kad pati tuo grožiu pasigėrėčiau, bet pažydėjo tik 2 dienas, ir žiedelis užsidarė. kame reikalas, ar jie tik taip trukpai težydi, ar nepatiko, kad apsukau vazoną blush2.gif
Papildyta:
atsiprašau, su ax.gif dviem kompais dirbu, tai raidės painiojasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lotaa @ 2008 09 14, 16:54)
sveikutės, prisirpino or mano pasiflora žiedelį, nors užuomazgos kelios yra. žiedas buvo lango pusėj, aš apsukau vazoną, kad pati tuo grožiu pasigėrėčiau, bet pažydėjo tik 2 dienas, ir žiedelis užsidarė. kame reikalas, ar jie tik taip trukpai težydi, ar nepatiko, kad apsukau vazoną blush2.gif
Papildyta:
atsiprašau, su  ax.gif dviem kompais dirbu, tai raidės painiojasi doh.gif

Tikrai zinok,niekuo kaltas tavo noras pasogrozeti, biggrin.gif
Ir tai dar ilgai zydejo,ten 2dienas,manosios tai tik diena pratempia.... lotuliukas.gif
Tame ir reikalas ,kad jos labai trumpai zydi.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 09 14, 20:42)
Tikrai zinok,niekuo kaltas tavo noras pasogrozeti, biggrin.gif
Ir tai dar ilgai zydejo,ten 2dienas,manosios tai tik diena pratempia.... lotuliukas.gif
Tame ir reikalas ,kad jos labai trumpai zydi.. verysad.gif

bet verta laukti net ir dienos grozio mirksiukas.gif
Atsakyti
kas verta tai verta thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
ačiu, žiūriu dar pumpurų sukrovusi, o tą nužydėjusi nukirpt, nes pats pumpuras žalias doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lotaa @ 2008 09 18, 11:34)
ačiu, žiūriu dar pumpurų sukrovusi, o tą nužydėjusi nukirpt, nes pats pumpuras žalias doh.gif

mirksiukas.gif jis pats nukris
Atsakyti
QUOTE(RasiukasR @ 2008 08 28, 23:25)
Mielosios,brangiosios nu pasidalinkit žiniomis kur Kaune būtų galima įsigyt šios gėlytės daigelį ar sėklytę?Nu dar iš bėdos turėčiau kas parvežtų ir iš Vilniaus??? clap_1.gif  biggrin.gif

galiu duoti daugeliu mazdaug 10cm, bet jos is tu tamsiu pasifloros vaisiu seklu, tj nezinau kaip turetu zydet wub.gif
Atsakyti
Na tai kur jus prapuolete???
Kaip jusu groziai laikosi?
Mano "vaikai" tie parsisiusti ,kur isdygo is 8 astuonios,jau nemazos,zaliuoja,bujoja blush2.gif
user posted image

O ta kur lauke,tai ziuriu lapus meta,geltonuoja,kiek pamenu pernai tai normaliai perziemojo,kas jai siais metais uzejo g.gif
Gal kuri nors laikot lauke???
Atsakyti
manosios tikrai neziemoja lauke, net dabar jau suinesiau i kambari is balkono. ax.gif kaikurias apgenejau (prikamsiau isaknydinti), laukiu nauju seklyciu is JAV. thumbup.gif Pasirodo rimtai susirgau "pasiflorlige" lotuliukas.gif
Atsakyti
Kokias pirkai?????
Man tai saviskius vaikucius reikes jau isskirstyti,sakiau kol kas pasodinsiu po 4 i du vienodus vazonus.
Atsakyti