manosios pumpurai vis dideja,kai prazydes fotografuosimes:).Tik nezinau ar pavyks pasirodyt,nes niekada nesu dejusi foto.
QUOTE(Liepa B. @ 2008 08 18, 17:50)
manosios pumpurai vis dideja,kai prazydes fotografuosimes:).Tik nezinau ar pavyks pasirodyt,nes niekada nesu dejusi foto.
o kokia tavoji
Liepa B.laukiam nesulaukiam ....Na o jei neiseis ikelt,padesim
sveikutes, šiandien klp ermitaže nusipirkau pasiflorą nukainuotą, bet tokią praaugusią, bet aš buvau įsitikinusi, kad jos auga lauke, o kai pradėjau skaitinėti, kad jos kambarinės, na reiks didesnio vazono, kad nors per vasarą lauke pabūtų
Taip Lietuvoje jos auginamos kambaryje,as Lt,ir auginau kambaryje..O dabar Anglijoje laikau lauke,nes cia ziemos siltos..
QUOTE(Egzo @ 2008 08 18, 19:07)
o kokia tavoji
paprasta,balta melynu viduriuku.Net nezinau koks tikslus pavadinimas
na ka, issiunciau uzsakyma i vokiska geliu tinklapi. uzsisakiau visokiu pasifloru. ziuresim kiek priskaiciuos. speju jos man visai nepigiai atsieis, bet gal verta. juk LT visai ju neuzveza. gal dar seklu galima gauti, bet augaliuku
Sveikutesmna zinokit pasigirsiu ,pasirodo mano visos astuonios sudygo
Saunu 100% dygimas
Saunu 100% dygimas
sveikos gyvos ,pagaliau manoji prazydo .Du ziedukai prasiskleide,o trecio dar laukiu.
Norejau jusu paklausti apie ziedukus.Pas maniske uzuomazgu daugiau matosi,bet kazkaip nenori ju auginti.Gal sakau,jau saltoka ar kas nors netinka
Norejau jusu paklausti apie ziedukus.Pas maniske uzuomazgu daugiau matosi,bet kazkaip nenori ju auginti.Gal sakau,jau saltoka ar kas nors netinka
QUOTE(Liepa B. @ 2008 08 27, 12:17)
sveikos gyvos ,pagaliau manoji prazydo .Du ziedukai prasiskleide,o trecio dar laukiu.
Zinok ne zenizau
Mielosios,brangiosios nu pasidalinkit žiniomis kur Kaune būtų galima įsigyt šios gėlytės daigelį ar sėklytę?Nu dar iš bėdos turėčiau kas parvežtų ir iš Vilniaus???
QUOTE(RasiukasR @ 2008 08 28, 22:25)
Mielosios,brangiosios nu pasidalinkit žiniomis kur Kaune būtų galima įsigyt šios gėlytės daigelį ar sėklytę?Nu dar iš bėdos turėčiau kas parvežtų ir iš Vilniaus???
pameginciau savos nugnybti sakele,gal kartais sakneles isleistu