Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiflora

manosios pumpurai vis dideja,kai prazydes fotografuosimes:).Tik nezinau ar pavyks pasirodyt,nes niekada nesu dejusi foto. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2008 08 18, 17:50)
manosios pumpurai vis dideja,kai prazydes fotografuosimes:).Tik nezinau ar pavyks pasirodyt,nes niekada nesu dejusi foto. g.gif

o kokia tavoji
Atsakyti
Liepa B.laukiam nesulaukiam mirksiukas.gif ....Na o jei neiseis ikelt,padesim mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes, šiandien klp ermitaže nusipirkau pasiflorą nukainuotą, bet tokią praaugusią, bet aš buvau įsitikinusi, kad jos auga lauke, o kai pradėjau skaitinėti, kad jos kambarinės, na reiks didesnio vazono, kad nors per vasarą lauke pabūtų ax.gif
Atsakyti
Taip Lietuvoje jos auginamos kambaryje,as Lt,ir auginau kambaryje..O dabar Anglijoje laikau lauke,nes cia ziemos siltos..
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2008 08 18, 19:07)
o kokia tavoji

paprasta,balta melynu viduriuku.Net nezinau koks tikslus pavadinimas blush2.gif
Atsakyti
na ka, issiunciau uzsakyma i vokiska geliu tinklapi. uzsisakiau visokiu pasifloru. thumbup.gif ziuresim kiek priskaiciuos. speju jos man visai nepigiai atsieis, bet gal verta. juk LT visai ju neuzveza. gal dar seklu galima gauti, bet augaliuku schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutesmna zinokit pasigirsiu biggrin.gif ,pasirodo mano visos astuonios sudygo thumbup.gif
Saunu 100% dygimas
Atsakyti
sveikos gyvos bigsmile.gif ,pagaliau manoji prazydo thumbup.gif .Du ziedukai prasiskleide,o trecio dar laukiu.

Norejau jusu paklausti apie ziedukus.Pas maniske uzuomazgu daugiau matosi,bet kazkaip nenori ju auginti.Gal sakau,jau saltoka ar kas nors netinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2008 08 27, 12:17)
sveikos gyvos  bigsmile.gif ,pagaliau manoji prazydo  thumbup.gif .Du ziedukai prasiskleide,o trecio dar laukiu.

Norejau jusu paklausti apie ziedukus.Pas maniske uzuomazgu daugiau matosi,bet kazkaip nenori ju auginti.Gal sakau,jau saltoka ar kas nors netinka g.gif

Zinok ne zenizau g.gif
Atsakyti
Mielosios,brangiosios nu pasidalinkit žiniomis kur Kaune būtų galima įsigyt šios gėlytės daigelį ar sėklytę?Nu dar iš bėdos turėčiau kas parvežtų ir iš Vilniaus??? clap_1.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RasiukasR @ 2008 08 28, 22:25)
Mielosios,brangiosios nu pasidalinkit žiniomis kur Kaune būtų galima įsigyt šios gėlytės daigelį ar sėklytę?Nu dar iš bėdos turėčiau kas parvežtų ir iš Vilniaus??? clap_1.gif  biggrin.gif

pameginciau savos nugnybti sakele,gal kartais sakneles isleistu g.gif
Atsakyti