Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiflora

Vau kokia grazuole,net nepanasi i psiflora,nemacius tokios thumbup.gif ,kambaryje tuja augini??
Atsakyti
taip, kambaryje ant palanges, kur patenka vakarine saulute. tikrai patiko. kazkada pirkau visai bemirstancia, nukainuota, o taip per metus atsigavo, kad visa langa baigia apraizgyti. biggrin.gif
Atsakyti
Egzo, kaip Tu pažydinai savo pasiflorą, detalią instrukciją prašom biggrin.gif

maniškė atviram balkone, persodinta į mažesnį vazoną, daug šaknų, daug lapų, žiedų užuomazgų nėr. Gal pas mane tiesiog ji nežydinti pasiflora, ar būna tokių? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siracusa: 16 gegužės 2008 - 14:09
thumbup.gif thumbup.gif vakar savo pasifloru "kolekcija" pasipildziau dar 2 rusim. ziuresim kaip seksis auginti ir prazydinti.

o kas del tu kurios jau zydi, tai jokios ypatingos prieziuros, gal augaliukas jau pakankamai suauges ziedams ir patinka vakarine neperkaitri saulyte. blush2.gif
Atsakyti
Merginos,mano pasifloros kazkaip nemezga ziedeliu o tik leidzia leidzia ugliukus g.gif ,lapu milijonas g.gif
Atsakyti
Mano ir tik uglius leidzia o ziedu schmoll.gif
Nezinau ka daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 05 26, 19:26)
Merginos,mano pasifloros kazkaip nemezga ziedeliu o tik leidzia leidzia ugliukus g.gif ,lapu milijonas g.gif

QUOTE(Laivite @ 2008 05 27, 10:14)
Mano ir tik uglius leidzia o ziedu  schmoll.gif
Nezinau ka daryt  g.gif

*o kokio amziaus augaliukai.dazniausiai pradeda zydeti 2 metais.
*ar vazonelis nera per didelis? (tuomet augina saknis)
*kokiomis trasomis tresiat?
*nereikia joms idealiu gyvenimo salygu, nebijokit ugliu virsunes paskabyti. ziedinius pumpurus leidzia tik nauji ugliai. tai kuo daugiau sakosis ir augins naujus ugliukus, tuo didesne tikimybe sulaukti ziedu.

tiesa, jau kuriamas inernetinis tinklapis, kur sudesiu visa informacija apie pasifloras. kai jau bus paruostas paskelbsiu, galesite pasiskaityti ir papildyti, parodyti savas gelytes. mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi kaip smagu kad bus toks puslapis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Mano augaliukas tai senas turbut nes as pirkau jau ji toki gana nemaza g.gif
O laistau tai zydincioms gelems skirtomis trasomis ax.gif
Atsakyti
maniškei jau antra vasara, persodinta į mažesnį vazoną, tai šaknų gal pakankamai hihihi.gif pabandysiu viršūnėles paskabyt g.gif
Atsakyti
Laukiu nesulaukiu to puslapiuko thumbup.gif
Mano augalelis antri metai pas mane,vazonas nemazas,bet jame dvieju rusiu pasifloros "gyvena".As ju netresiu blink.gif ,o kokiomis trasomis patarsite tresti??Maniskes lauke stovi.
Atsakyti
pagal pradejo dygti pries pora menesiu pasetos seklos 4u.gif bet manau kad is vaisiu, o ne pirktines, nes didesnes atrodo dygsta g.gif blush2.gif
Atsakyti
Nesuprantu,vis dar nematau ziedu uzuomazgu blink.gif ,kai minejot apkarpiau virsuneles,tai nors i kruma panasi,nes taip tai jau buvo "pabegus" is remu.Palieju kartkartemis zydinciu geliu trasomis.O kaip pas jus gal jau kuri sulauket ziedeliu.??
O kas del seklyciu tai nezinau,nes pvz.as tai jau augaliukus pirkau,bet maciau ir seklu pirkt.
Atsakyti