Kaip sunervino Mama pasinaudojo mano pasifloros [+dar ir kavamedžio] sėklų daiginimo vazonais [nuskambėjo kaip kazkokie ypatingi, ne - paprasti] iškasptė, išpureno ir sukišo agurkus Ne, bet kaip sunervino..!!!!
QUOTE(JuzTea @ 2008 04 05, 08:16)
Kaip sunervino Mama pasinaudojo mano pasifloros [+dar ir kavamedžio] sėklų daiginimo vazonais [nuskambėjo kaip kazkokie ypatingi, ne - paprasti] iškasptė, išpureno ir sukišo agurkus Ne, bet kaip sunervino..!!!!
uzjauciu, bet gal nieko toms seklytems neatsitiks ir isaugs salia agturko
QUOTE(Egzo @ 2008 04 05, 14:02)
uzjauciu, bet gal nieko toms seklytems neatsitiks ir isaugs salia agturko
Draskiau vazonėlį ieškodama sėklų, bet nieko neradau. Gal ir išdygs, bet jos dabar po žeme kažkur, o joms reikia saulės
Uzuojauta
Maniske tai tikiuosi siais metais zydes gausiai,nes as pernai nusipirkau dvi(zalsva ir bordine),tai laikiau per metus abi vienam vazone susodinus,dabar didziulis apvalus krumas.
Pas kaimyne maciau vejas nulauze,kazin ar prigis,o buvo didelis krumas i siena atremtas,dabar liko tik vaisiai geltonuot.
Maniske tai tikiuosi siais metais zydes gausiai,nes as pernai nusipirkau dvi(zalsva ir bordine),tai laikiau per metus abi vienam vazone susodinus,dabar didziulis apvalus krumas.
Pas kaimyne maciau vejas nulauze,kazin ar prigis,o buvo didelis krumas i siena atremtas,dabar liko tik vaisiai geltonuot.
JuzTea, nuostoliai ane
aš išnešiau saviškę į balkoną, nesušals gal. Kaip su jų tręšimu? Ir kokios prognozės, kad žydės šįmet, jei nežydėjo pernai
aš išnešiau saviškę į balkoną, nesušals gal. Kaip su jų tręšimu? Ir kokios prognozės, kad žydės šįmet, jei nežydėjo pernai
Maniskes tai baisus krumas,as ju virsuniu negnaibiau,tik vijau aplink bambuka(lanko formos bambuka ismeigiau i vazona ir veju aplinkui),.Kazkaip po to savaime augo ugliukai is "pazastu".Man atrodo visos mes siemt turetume sulaukti ziedeliu ,linkiu to visom
Papildyta:
O kas del nusalimo,tai maniske istisus metus buna lauke,ziema zemiausia temperatusa apie -6,-7 ,bet nieko nenusalus.
Papildyta:
O kas del nusalimo,tai maniske istisus metus buna lauke,ziema zemiausia temperatusa apie -6,-7 ,bet nieko nenusalus.
mano citrinine pasiflora apsipyle ziedais.
O pas mane pasiflora nesudygo , gal is naujo pamegint seklu pabert?
QUOTE(Egzo @ 2008 05 06, 14:29)
mano citrinine pasiflora apsipyle ziedais.
Sveikinu ,o as dar vis laukiu,nes krumas tai nemazas
Pas mane šalia agurkų išdygo 3 pasifloros Persisodinau ir jo auga toliau aš irgi smeigsiu lanką ir viniosiu aplink jį, kai grius
Melinžiedės pasifloros auga gražiai ,padariau atramėlę ,kabinasi savo useliais.Dabar galvoju ar joms nebus abiems per ankšta 20cm.skersmens vazonelyje?
Iš vaisiaus išimtos seklytės sudygo kuo puikiausiai,labai greit ir gausiai.Tiksliai nežinau ,bet įtariu ,kad bus raudonžiedės pasifloros.Pirmą kartą auginu jas, net nežinau kada žiedų tikėtis?
Iš vaisiaus išimtos seklytės sudygo kuo puikiausiai,labai greit ir gausiai.Tiksliai nežinau ,bet įtariu ,kad bus raudonžiedės pasifloros.Pirmą kartą auginu jas, net nežinau kada žiedų tikėtis?