Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiflora

Kaip sunervino mad.gif Mama pasinaudojo mano pasifloros [+dar ir kavamedžio] sėklų daiginimo vazonais [nuskambėjo kaip kazkokie ypatingi, ne - paprasti] iškasptė, išpureno ir sukišo agurkus dry.gif Ne, bet kaip sunervino..!!!!
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2008 04 05, 08:16)
Kaip sunervino mad.gif Mama pasinaudojo mano pasifloros [+dar ir kavamedžio] sėklų daiginimo vazonais [nuskambėjo kaip kazkokie ypatingi, ne - paprasti] iškasptė, išpureno ir sukišo agurkus dry.gif Ne, bet kaip sunervino..!!!!

blink.gif blink.gif blink.gif uzjauciu, bet gal nieko toms seklytems neatsitiks ir isaugs salia agturko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2008 04 05, 14:02)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  uzjauciu, bet gal nieko toms seklytems neatsitiks ir isaugs salia agturko  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Draskiau vazonėlį ieškodama sėklų, bet nieko neradau. Gal ir išdygs, bet jos dabar po žeme kažkur, o joms reikia saulės doh.gif
Atsakyti
Uzuojauta 4u.gif
Maniske tai tikiuosi siais metais zydes gausiai,nes as pernai nusipirkau dvi(zalsva ir bordine),tai laikiau per metus abi vienam vazone susodinus,dabar didziulis apvalus krumas.
Pas kaimyne maciau vejas nulauze,kazin ar prigis,o buvo didelis krumas i siena atremtas,dabar liko tik vaisiai geltonuot. unsure.gif
Atsakyti
Auga pasiflora ilga kaip smilga,o gal reikėtų jai viršūnę nugnybti ,kad šakotusi,ar jinai veliau savaime prades šakotis?
Atsakyti
JuzTea, nuostoliai ane biggrin.gif

aš išnešiau saviškę į balkoną, nesušals gal. Kaip su jų tręšimu? Ir kokios prognozės, kad žydės šįmet, jei nežydėjo pernai g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Maniskes tai baisus krumas,as ju virsuniu negnaibiau,tik vijau aplink bambuka(lanko formos bambuka ismeigiau i vazona ir veju aplinkui),.Kazkaip po to savaime augo ugliukai is "pazastu".Man atrodo visos mes siemt turetume sulaukti ziedeliu biggrin.gif ,linkiu to visom thumbup.gif
Papildyta:
O kas del nusalimo,tai maniske istisus metus buna lauke,ziema zemiausia temperatusa apie -6,-7 ,bet nieko nenusalus. blush2.gif
Atsakyti
mano citrinine pasiflora apsipyle ziedais. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O pas mane pasiflora nesudygo verysad.gif , gal is naujo pamegint seklu pabert?
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2008 05 06, 14:29)
mano citrinine pasiflora apsipyle ziedais.  thumbup.gif  thumbup.gif

Sveikinu thumbup.gif ,o as dar vis laukiu,nes krumas tai nemazas blush2.gif
Atsakyti
Pas mane šalia agurkų išdygo 3 pasifloros thumbup.gif Persisodinau ir jo auga toliau 4u.gif aš irgi smeigsiu lanką ir viniosiu aplink jį, kai grius rolleyes.gif
Atsakyti
Melinžiedės pasifloros auga gražiai ,padariau atramėlę ,kabinasi savo useliais.Dabar galvoju ar joms nebus abiems per ankšta 20cm.skersmens vazonelyje? blink.gif
Iš vaisiaus išimtos seklytės sudygo kuo puikiausiai,labai greit ir gausiai.Tiksliai nežinau ,bet įtariu ,kad bus raudonžiedės pasifloros.Pirmą kartą auginu jas, net nežinau kada žiedų tikėtis?
Atsakyti