Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiflora

QUOTE(Inexe @ 2008 03 28, 13:48)
Sveikos visos, šiuo metu aš bandau įsišaknydinti passiflora edulis šakeles dvi, į vandenį nedėjau, įkišau tiesiai į žemę ir uždengus maišeliu palikau ant pietvakarių pusės palangės. Lauksim rezultatų smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif jei tik pavyks iskart prasau jusu daigelio. na as siandien imsiuosi apkarpyti savo pasiflora inkarnata ir citrina. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mielai pasidalinsiu vienu daigeliu, jeigu abi įsišaknydins wink.gif
Atsakyti
O man kol kas bent maziausias dygimo pozymis butu didziausia svente... unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
kiek žinau tai passifloras iš sėklų daiginant reikia neužžerti žemėmis, joms reikalinga šviesa sudygti...
Atsakyti
QUOTE(Nerry @ 2008 03 26, 16:41)
Jeigu idomu Schetelig Žirmūnuose maciau yra sitokiu My Webpage

Maciau Passiflora Incense ir dar kazkuri. Po 16 ar 17 lt.

unsure.gif buvau savaitgali toje pard, bet nebuvo nei vienos pasifloros verysad.gif verysad.gif verysad.gif gal kas netoli gyvenat, jei kada aptiksit imkit iskart kelias, perpirksiu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2008 03 31, 12:18)
unsure.gif  buvau savaitgali toje pard, bet nebuvo nei vienos pasifloros  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif    gal kas netoli gyvenat, jei kada aptiksit imkit iskart kelias, perpirksiu.  blush2.gif

Bet tikrai buvo ax.gif Pati sau norejau violetine pasiimti, pasirode tokia egzotiska smile.gif Kadangi nezinau kaip auginti ir kiek joms demesio reikia palikau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerry: 31 kovo 2008 - 14:01
žinot ką, aš žadu daryti užsakymą iš www.rarexoticseeds.com o ten yra tikrai daug rūšių pasiflorų! Ir pati žadu keliata užsisakyti. Galit prisidėt prie užsakymo jei norit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inexe @ 2008 03 31, 16:00)
žinot ką, aš žadu daryti užsakymą iš www.rarexoticseeds.com o ten yra tikrai daug rūšių pasiflorų! Ir pati žadu keliata užsisakyti. Galit prisidėt prie užsakymo jei norit  mirksiukas.gif

nebloga mintis, tik kazkaip sunku issidaiginti is seklu doh.gif radau toki pasifloru augintoju vokietijoje puslapi. is ten siuncia jau augaliukus, tik aisku uz kokius 8 augaliukus vien siuntimas kainuotu apie 100 lt. gal ir butu galima atsisiusti, jei norinciu susirinktu daugiau. rolleyes.gif
Atsakyti
aš bandysiu su sėklom, ten beprotiškai gražių mačiau yra, be to mano sesuo labai nori irgi pasifloros tai jai atliks galėsiu susodinti į gražų vazonėlį ir su gimtadieniu padovanot po pusmečio jau gražiai paaugintas biggrin.gif
Atsakyti
pasizvalgysiu po jusu nuoroda, gal ir as prisidesiu prie jusu uzsakymo blush2.gif ar jau zinot kokios ten siuntimo kainos (be seklu kainos)? per kiek laiko atsiuncia?
Atsakyti
sėklos lietuva turėtų pasiekti po dvieju savaičių, siuntimo kaina tenai 3,75 dol, bet kai mūsų bus daugiau tai ta kaina dalinsis ir daug nebus tikrai.
Atsakyti
na vat, as vakar issiunciau gelyciu uzsakyma, paskaiciuos ir tada ziuresim kiek ju man vyras leis uzsisakyti. bigsmile.gif nu nerealios!!!!
Atsakyti