O mano sėklos kažkaip lyg pelėsiu kaikurios apsitraukė, bet ne pelėsių kvapas.. Taip turi būt?
Man irgi taip buvo,bet paskui kažkaip greit pranyko.Matyt čia nuo drėgmės pertekliaus
Fuuu, pranyko
QUOTE(veronika1 @ 2008 03 21, 12:30)
nusipirkau šiandien pasifloros vaisių.Nu ne vaisius ,kažkoks nesusipratimas. Dabar pasėsiu seklytes,galvoju turetų sudygti,o jeigu dar kitokios spalvos, būtų visai smagu.
Turiu pasisejus melsvosios pasifloros,bet išdygo tik 2.
Turiu pasisejus melsvosios pasifloros,bet išdygo tik 2.
O per kiek laiko sudygo?
As jau antra savaite baigiu akis praziuret, bet nematau nei vieno daigelio
QUOTE(GUGUTE @ 2008 03 21, 14:54)
O per kiek laiko sudygo?
O as nuo pat vasario vidurio rymau, laukiu ir nesulaukiu sudygstant O taip noriu pasiflioros... Ir visai nesvarbu, kokios spalvos
QUOTE(JuzTea @ 2008 03 16, 13:25)
Fuuu, pranyko
Sudygo per 3 savaites ,pirmiausia sėklas parą pamirkiau vandenyje poto visą laikąlaikiau ant radiatoriaus kol sudygo.
Nesijaudinkit ,turi sudygti.Sėklų daigumas labai nevienodas,kad ir iš to pačio pokelio,viena gali greit sydygti o kitai reikia net keletos mėnesių.
Esu skaičiusi ,kad iš pačoi vaisiaus išimta seklytė sudygsta daug greičiau ,bandysiu tą padaryti.
Nesijaudinkit ,turi sudygti.Sėklų daigumas labai nevienodas,kad ir iš to pačio pokelio,viena gali greit sydygti o kitai reikia net keletos mėnesių.
Esu skaičiusi ,kad iš pačoi vaisiaus išimta seklytė sudygsta daug greičiau ,bandysiu tą padaryti.
sveikos pasifloru myletojos. kas kokias ju rusis turite? gal pavyktu is sakeles pasidauginti ir pasimainyti. mano anyta sekmingai issaknydijo nuo manosios nuskinta sakele melsvosios.
Jeigu idomu Schetelig Žirmūnuose maciau yra sitokiu My Webpage
Maciau Passiflora Incense ir dar kazkuri. Po 16 ar 17 lt.
Maciau Passiflora Incense ir dar kazkuri. Po 16 ar 17 lt.
QUOTE(ArGin @ 2008 03 21, 21:50)
O as nuo pat vasario vidurio rymau, laukiu ir nesulaukiu sudygstant O taip noriu pasiflioros... Ir visai nesvarbu, kokios spalvos
jei nepražys, tai koks skirtumas, kokia spalva
maniškė apsilapavus gražiausiai, auga, klesti, o pernai tai ir nepražydo jei per šią vasarą nepražys, reiks galvot ką su ja daryt mistika man su pasiflorų žydėjimu