Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiflora

O as jau antrakart seju pasiflora ir man niekas nesudygsta... schmoll.gif Gal ka netaip darau arka?.. g.gif Bet sita gelyte man velniskai labai patinka ir taip noriu uzsiaugint bigsmile.gif
Atsakyti
Ieškojau ieškojau marakujos, o užtikau pasifloros sėklų. Kaip džiaugsmas apėmė rolleyes.gif Rytoj iškarto sėsiu 4u.gif Beja parašyta ant pakuotės, kad sėklų nereikia užberti zemėm. lotuliukas.gif
Atsakyti
Niu tai lauksim mergyt sejinuku thumbup.gif
Sekmes thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi nusipirkau šiandien melsvosios pasifloros sėklų Nojaus firmos,pigiai kainavo apie 1Lt,bandysiu ryt pasėti.O sėklų nereikia užberti žemėmis,nes jų dygimui reikalinga šviesa,jei užbersite-gali nesudygt.
Atsakyti
QUOTE(campanula @ 2008 03 08, 22:52)
Aš irgi nusipirkau šiandien melsvosios pasifloros sėklų Nojaus firmos,pigiai kainavo apie 1Lt,bandysiu ryt pasėti.O sėklų nereikia užberti žemėmis,nes jų dygimui reikalinga šviesa,jei užbersite-gali nesudygt.

Mano taip pat Nojaus smile.gif Žiūrėsim kaip augs mūsų sejinukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dreekk @ 2008 03 08, 22:06)
Ką manote apie dumblo įmaišimą į  šiltnamio žemę?  g.gif

Vilniuj Schetelig'e mačiau pirkti gal 6 spalvų pasiflorų daigų, bet nežinau kainos, nes dar neprekiavo, o tik dėliojo į vietas.
Atsakyti
Sveikos merginos blush2.gif .
As taip pat auginu pasiflora,tiksliau dvi(zalsva ir raudona),bet abi pasodinus i viena vazona.
As jas laikau lauke( as gyvenu UK),labai gerai vesi ir bujoja,pasodinau rudeni,tai dar nezydejo,tik jau kokio dydzio krumas uzaugo,sia vasara tikiuosi gausiai zydes.
Pas kaimynus labai didelis krumas pasifloros o jau zydi vieni ziedai,dabar truputi maciau lapai nugelte ir nukrine,tik vaisiai apkibe vis dar stovi.
Lietuvoje taip pat turejau pasiflora(zalsva),buvau nusipirkus turgelyje nukainuota.
Taip pat labai gerai augo,stiebesi tiesiog valandom,atrodo matai kaip auga.Bet ziema numete lapus ,tai vaizdo nebuvo(laikiau kambaryje),tik kambliai....O po to jauciu as ja perliejau ,pavasari taip ir neatsprogo............ verysad.gif
Atsakyti
As taip pat pries gera menesi pasejau pasifloros seklytes, bet taip ir nesulaukiu dygimo pozymiu verysad.gif Ir taip antra karta seju, o rezultatu apsoliuciai jokiu unsure.gif O taip noriu pasifloros! bigsmile.gif Taip an jos patinka... thumbup.gif
Atsakyti
Sutinku,ziedeliai nuostabus thumbup.gif
Atsakyti
O aš pirkau iš žalios stotelės melsvosios pasifloros sėklų,pasisėjau gal prieš tris savaites.išdygo iš 7 -6sėklos thumbup.gif .Dabar jau jos apie 3cm dydžio rolleyes.gif .
Dar jū nė karto neuginau,bet jau labai norėjau rolleyes.gif .Sakaiu kokius du daigelius auginsiu šiemet lauke,po mediu,o visas kitas kambarį,gal dar kokį vieną flensiuką kam padovanosiu bigsmile.gif .dar labai norėčiau raudonų pasiflorų iš kur nors gauti,bet pas mus Panev.., niekur nemačiau sėklyčių pirkt schmoll.gif
Atsakyti
Mergaitės,norėjau paklausti,žinau,kad viena iš jūsųs rašėte,kad pasifloros senus stiebus,ar tas šakas nupjaunat-genėjat,o paliekat tik antramečius ūgliukus augti.Tai gal tada tas augalėlis ne toks didelis būna g.gif unsure.gif
Nes aš dabar kai pagalvoju,kaži ar tos vietos tai mano pasiflorai bus,kaži ar aš galėsiu leist jai tiek daug užaugt unsure.gif g.gif ?
Aišku,galima ją ten visaip užraityti ant dekoratyvinės atramos,bet vistiek galvoju,kad jai mažai vietos bus g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikitaL: 13 kovo 2008 - 09:24
Na taip jau jos augimo greiciai...........
budavo isvaziuojam pas tevus ,vakare gristam namo o jau reikia naujos atramos,nes atzala sprindi paaugus. biggrin.gif
Atsakyti