Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiflora

as ju tikrai niekuo netresiu, netgi priesingai, gerai nugeniu, kad lieka vos tik senasis augalas, o tada jau leidzia naujus ugliukus, kurie ir krauna ziedus. thumbup.gif reikia nelepinti o tada ir pradeda dziuginti (galbut tam, kad pamiltumet) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2007 11 22, 10:24)
as ju tikrai niekuo netresiu, netgi priesingai, gerai nugeniu, kad lieka vos tik senasis augalas, o tada jau leidzia naujus ugliukus, kurie ir krauna ziedus.  thumbup.gif  reikia nelepinti o tada ir pradeda dziuginti (galbut tam, kad pamiltumet)  lotuliukas.gif

Tokia puiki mintis kartais ir aš taip pagalvoju unsure.gif
Atsakyti
o ziema irgi prazista? g.gif
Atsakyti
pas mama ji vis dar zydi, lapeliai maziukai, bet vis dar ziedus krauna. biggrin.gif o manosios jau paruostos ziemos poilsiui ir gerai apgenetos.
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif viena mano grazuole neisgyveno.
Atsakyti
as gyvenu ne lietuvoje,tai tik neseniai suzinojau,kad si gele yra egzotine ax.gif ir auginama kambaryje.Si gele pas mane sode kaip piktzole doh.gif ,kaimynai prisisodine,o per tvora i mano puse,tai jei nekarpyciau po dvieju metu negaleciau i kiema iseiti.O ziedai ju tikrai ispudingi thumbup.gif ,tik vaisius rudeni kaip obuolius kibirais raskau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mirar @ 2008 02 29, 18:25)
as gyvenu ne lietuvoje,tai tik neseniai suzinojau,kad si gele yra egzotine ax.gif  ir auginama kambaryje.Si gele pas mane sode kaip piktzole doh.gif ,kaimynai prisisodine,o per tvora i mano puse,tai jei nekarpyciau po dvieju metu negaleciau i kiema iseiti.O ziedai ju tikrai ispudingi thumbup.gif ,tik vaisius rudeni kaip obuolius kibirais raskau biggrin.gif

O cia tai geras thumbup.gif
Kad siltuose krastuose auga tai esu macius Graikijoj ten ant tvoru ju prilipe gyva galybe thumbup.gif
Bet kai faina kad kieme turit wub.gif
Atsakyti
Sveikos visos pasiflorų mylėtojos smile.gif aš prie jūsų pingiuosi. Gavau šią gelę dovanų, iš karto žiedų grožis ir kvapas užkerėjo. Tik auginti aš jos visos nemokėjau, vos nenumarinau. Auginau tik kambaryje blush2.gif nemaniau, kad iš viso į lauką galima ją nešti. Pastebėjau, kad labai mėgsta trąšas. Dabar po prieš kokį mėnesį atsigavo iš naujo ir ilgą šaką auginą pilną žiedelių thumbup.gif
Atsakyti
Iš kur gaut marakujos sėklų? unsure.gif
Atsakyti
Nesenai kazkurioj maximoj maciau paciu vaisiu mirksiukas.gif
O jie buna su seklomis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 02 kovo 2008 - 22:18
QUOTE(Laivite @ 2008 03 03, 00:18)
Nesenai kazkurioj maximoj maciau  paciu vaisiu  mirksiukas.gif
O jie buna su seklomis 4u.gif

Reikės atidžiau paieškot, nes kai buvau tai neradau. Dėkui. 4u.gif
Atsakyti
Apzavejo ir mane sitos geles grozis, o ir pasakojat apie ja taip graziai good.gif good.gif
Laukiu nesulaukiu, kada ja pasesiu ir dziaugsiuos tuo groziu.
Beje, seklu radau Ermitaze (cia Klaipedoj) rolleyes.gif
Atsakyti