as ju tikrai niekuo netresiu, netgi priesingai, gerai nugeniu, kad lieka vos tik senasis augalas, o tada jau leidzia naujus ugliukus, kurie ir krauna ziedus. reikia nelepinti o tada ir pradeda dziuginti (galbut tam, kad pamiltumet)
QUOTE(Egzo @ 2007 11 22, 10:24)
as ju tikrai niekuo netresiu, netgi priesingai, gerai nugeniu, kad lieka vos tik senasis augalas, o tada jau leidzia naujus ugliukus, kurie ir krauna ziedus. reikia nelepinti o tada ir pradeda dziuginti (galbut tam, kad pamiltumet)
Tokia puiki mintis kartais ir aš taip pagalvoju
o ziema irgi prazista?
pas mama ji vis dar zydi, lapeliai maziukai, bet vis dar ziedus krauna. o manosios jau paruostos ziemos poilsiui ir gerai apgenetos.
viena mano grazuole neisgyveno.
as gyvenu ne lietuvoje,tai tik neseniai suzinojau,kad si gele yra egzotine ir auginama kambaryje.Si gele pas mane sode kaip piktzole ,kaimynai prisisodine,o per tvora i mano puse,tai jei nekarpyciau po dvieju metu negaleciau i kiema iseiti.O ziedai ju tikrai ispudingi ,tik vaisius rudeni kaip obuolius kibirais raskau
QUOTE(mirar @ 2008 02 29, 18:25)
as gyvenu ne lietuvoje,tai tik neseniai suzinojau,kad si gele yra egzotine ir auginama kambaryje.Si gele pas mane sode kaip piktzole ,kaimynai prisisodine,o per tvora i mano puse,tai jei nekarpyciau po dvieju metu negaleciau i kiema iseiti.O ziedai ju tikrai ispudingi ,tik vaisius rudeni kaip obuolius kibirais raskau
O cia tai geras
Kad siltuose krastuose auga tai esu macius Graikijoj ten ant tvoru ju prilipe gyva galybe
Bet kai faina kad kieme turit
Sveikos visos pasiflorų mylėtojos aš prie jūsų pingiuosi. Gavau šią gelę dovanų, iš karto žiedų grožis ir kvapas užkerėjo. Tik auginti aš jos visos nemokėjau, vos nenumarinau. Auginau tik kambaryje nemaniau, kad iš viso į lauką galima ją nešti. Pastebėjau, kad labai mėgsta trąšas. Dabar po prieš kokį mėnesį atsigavo iš naujo ir ilgą šaką auginą pilną žiedelių
Iš kur gaut marakujos sėklų?
Nesenai kazkurioj maximoj maciau paciu vaisiu
O jie buna su seklomis
O jie buna su seklomis
QUOTE(Laivite @ 2008 03 03, 00:18)
Reikės atidžiau paieškot, nes kai buvau tai neradau. Dėkui.
Apzavejo ir mane sitos geles grozis, o ir pasakojat apie ja taip graziai
Laukiu nesulaukiu, kada ja pasesiu ir dziaugsiuos tuo groziu.
Beje, seklu radau Ermitaze (cia Klaipedoj)
Laukiu nesulaukiu, kada ja pasesiu ir dziaugsiuos tuo groziu.
Beje, seklu radau Ermitaze (cia Klaipedoj)