manosios jau visos ikurdintos kambariuose
Aš įnešiau į balkoną manau dar gali ir ten pabūt
nu as irgi dar neparsinesu i kambari, nesusals tikiuosi
parsinesiau labai sergancia nuskyniau visus lapus na va o dabar pradeda atsigaudinet.
viena pzystama gelininke patare kad nelaistyti kol zeme visai n eisdziuvusi ir ziema nelaikyti kur labai silta nes ziema ji pripazysta iki 18laipsniu temperatura tiktrais
Pasifloros ziedai tai pasakiški ir aš norėciau tokią turėt, tik galvoju is kur gaut. Ar iš prekybos centre nusipirktų marakujų išaugtų pasiflora? Jeigu taip tai ar dabar tam tinkamas metas ar laukti pavasario?
QUOTE(JuzTea @ 2007 11 01, 18:58)
Pasifloros ziedai tai pasakiški ir aš norėciau tokią turėt, tik galvoju is kur gaut. Ar iš prekybos centre nusipirktų marakujų išaugtų pasiflora? Jeigu taip tai ar dabar tam tinkamas metas ar laukti pavasario?
Man tai išaugo pasifloros iš vaisiaus, koks 15 vnt. Pasėjau praeitų metų rugsėjį, o išdygo tik šiais metais rugpjūtį. Man atrodo gali sėti dabar
O vaisius tai marakuja?
pries pusmeti isigijau stai tokia passiflora citrina labai nukainuota ir beveik negyva, o vat dabar ziureiu gi ziedelius krauna. butinai pasirodysim kai pr azysim
žiūriu, kad dauguma pasiflorų aplink krepšelį vyniojate, o aš va paleidau per visą kambarį palei lubas keliauti, keliauti tai keliauja jau antri metai, tik va nežydi dar.
QUOTE(neli @ 2007 11 21, 14:43)
žiūriu, kad dauguma pasiflorų aplink krepšelį vyniojate, o aš va paleidau per visą kambarį palei lubas keliauti, keliauti tai keliauja jau antri metai, tik va nežydi dar.
Manu labai gražiai atrodyt turėtu ir greit auga, tik įdomu kodėl nežydi
QUOTE(virugie @ 2007 11 21, 16:05)
Manu labai gražiai atrodyt turėtu ir greit auga, tik įdomu kodėl nežydi
Atrodo tai gražiai, bet nė karto ir nežydėjo, gal kuom tręšti daugiau reikia, nes aš kažkaip gėlių trašomis nelabai lepinu.