Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiflora

QUOTE(Egzo @ 2007 08 17, 09:23)
didele pasiflora alata gavau ir drauges, o pasiflora citrina pirkau dar mazyti daigeli (dabar jau visai nebemaza) o melsvosios pas mane net 3, viena jau sekmingai zydi, o dvi dar jaunos (is seklu).
manasias taip pat kenkejai puola, tai be gailescio purskiu  ir naikinu.

Kuo purski? Nenoriu atiduoti kazkokiems sus... vabaliukams savo grazuoles.
Atsakyti
Actara purškimui tinka nuo kenkėjų ax.gif
Atsakyti
Nupurskiau kalio permanganato ir spirito tirpalu, kolkas atrodo nieko, bet reikia dar kokias 2 sav. palaikyti ir paziureti. Tikiuosi, sunaikinau godziuosius mano turto vagisius devil.gif
Atsakyti
rutuliukas j, pavyko išnaikint kenkėjus? g.gif

maniškė vis dar įstiklintam balkone, kol labiau neatšalo, ten ir bus ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės. Žiūriu, kad daug kas auginate pasifloras. Gavau šiemet pavasarį, paaugo apie 0,5 metro. Sakykit, ar greitai auga ir kokio aukščio užauga kambary. O vazonas tai, kaip suprantu, turi būti nedidelis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tetulė: 16 rugsėjo 2007 - 13:50
Manoji ir dar tebėra balkone, bet manau ji nelabai bijo šaltesnių orų g.gif
Atsakyti
as jau pabijojau vesaus oro ir sugabenau visas i kambari. g.gif
Atsakyti
maniškė įstiklintam, tai neturėtų sušalti, dauguma gėlių dar ten g.gif
svarstau ką su ta pasiflora daryt, kokia tikimybė kad žydės kitąmet, jei šįmet nesugėbėjo doh.gif gi lyg pirmais metais dažniausiai žydi g.gif nemažas širdelės formos griozdas kambary per žiemą būtų unsure.gif
Atsakyti
ar jau parsineset pasifloras i kambari, kas laiket istiklintuose balk?
Atsakyti
pas mane yra pasiflora, kažkada kažkas atidavė... nelabai gražuolė, bet vis gaila išmesti ax.gif
Atsakyti
kambary augini?
Atsakyti
Mano buvo atviram balkone blush2.gif ,įnešiau užvakar.Tai p.quadringuliaris,o kitą p.allata išvežiau į kaimą pas mamą-nes jau toookia išsikerojo,nebeturėčiau kur pastatyt.Ir vistiek gyvatė nežydėjo.Ko gero,vazonas didokas,skaičiau,kad kol šaknys pilnai neužpildo vazono-nežydi.O man gi gaila,kad mažam vargsta,tai ir perosodinu.
Atsakyti