Radau kambariniu geleiu tinklapyje plepancias mergaites apie pasifloras "...As auginu kelias pasifloru rusis. Dauguma is seklu ir isdygo tik rudeni. Prieziura nesudetinga. Tam kad zydetu reikalingas mazas vazonas. Kol saknys neuzpildys pilnai viso vazono, nezydes. Taip pat reikalinga daug saules ir trasos turincios savo sudetyje daug fosforo, kalio ir beveik neturincios (arba isvis be jo) azoto. Dauguma pasifloru zydi pirmais gyvenimo metais, taigi zydejimo laikas priklauso ir nuo pasifloros rusies... "
QUOTE(Egzo @ 2007 07 27, 19:37)
Radau kambariniu geleiu tinklapyje plepancias mergaites apie pasifloras "...As auginu kelias pasifloru rusis. Dauguma is seklu ir isdygo tik rudeni. Prieziura nesudetinga. Tam kad zydetu reikalingas mazas vazonas. Kol saknys neuzpildys pilnai viso vazono, nezydes. Taip pat reikalinga daug saules ir trasos turincios savo sudetyje daug fosforo, kalio ir beveik neturincios (arba isvis be jo) azoto. Dauguma pasifloru zydi pirmais gyvenimo metais, taigi zydejimo laikas priklauso ir nuo pasifloros rusies... "
Bandysiu ieskoti trasu. Tik pas mane parazitkos jau dvi- trimetes, tai ka, visas viltis juroje paskandinti ?!
kantrybes. Neprarandam vilties ir kada nors jos mus nustebins.
+mano kažkodėl pradėjo džiūt
Gal ji rudeni pajaute ir ruosiasi ziemoti? Su tokiu oru nenustebciau.
tam turi buti kazkokia priezasti. gal perlaistei, gal saules mazai, gal perdziuvo...
QUOTE(Egzo @ 2007 07 27, 18:37)
maniske trasu gauna, ir is to bujoja tik lapai, tuoj nebebus kur vyniot gal tikrai del nezydejimo kaltas vazonas, reiks tikrint kiek saknu
mano namuose jau 3 rusiu pasifloros
valio valio valio belieka laukti ziedu
o melsvoji jau nokina vaisiu
QUOTE(Egzo @ 2007 08 16, 22:22)
mano namuose jau 3 rusiu pasifloros
Kaip fainai. O kokias be melynosios dar turi ir is kur gavai?
Mano viena apsikrete skydmariais Patarkit, ka su tais bjaurybem daryti
Actara gal naikint?
didele pasiflora alata gavau ir drauges, o pasiflora citrina pirkau dar mazyti daigeli (dabar jau visai nebemaza) o melsvosios pas mane net 3, viena jau sekmingai zydi, o dvi dar jaunos (is seklu).
manasias taip pat kenkejai puola, tai be gailescio purskiu ir naikinu.
manasias taip pat kenkejai puola, tai be gailescio purskiu ir naikinu.
is maniskes vien lapai