nu negi nieks neturi jokiu patarimu kaip sita padara prazydint
QUOTE(Siracusa @ 2007 07 24, 14:01)
nu negi nieks neturi jokiu patarimu kaip sita padara prazydint
Vat vat. Absoliuti tyla. Kaip pati manai, gal apkarpymas padetu?
vat nusipirkau ir citrinine pasiflora, vat su ja speju bus ta pati problema. Is seklos isauginta melsvoji niekaip nerodo ziedeliu. Kiek teko girdeti tai joms reikia mazo vazono, kad saknys butu suspaustos. tai kur tikra tiesa ???
"The truth is out there". Niekas mums nepadeda. O taip norisi tu graziu ziedu
QUOTE(Egzo @ 2007 07 26, 10:17)
radau internete atsisiusti nerealiu pasifloru seklu. Nors kaprizingi augalai ir nelabai linkusios is seklos isaugusios rodyti ziedus, bet del tokio vaizdelio savo namuose, manau verta.
Pasidalink, labai prasau Myliu as tas parazitkas, nors ir nezydi. Pas mane siais metais ragane kambaryje prazydo, o pasifloros ne
Jei pavyks ikalbeti vyra, kad uzsakytu, tai gavusi butinai pasidalinsiu
O kiek tu parazitku turi?
QUOTE(Egzo @ 2007 07 26, 12:09)
Jei pavyks ikalbeti vyra, kad uzsakytu, tai gavusi butinai pasidalinsiu
Dvi. As parazitkas auginu i virsu (lubos 3,3 m su tokiu issikisusiu karnizu), tai daug kas sako, kad musu valgomasis panasus i dziungles. Zodziu, bujoja laisvai.
Del tokiu ziedu rizikuoti tikrai verta. Jei nepavyks ikalbeti vyro, duok zinoti, uzsakysiu. Puse seklu uz linka perleisiu
Tai gal gali parodyti savo dziungles
Fotikas darbe, parsinesiu, nufotkinsiu.
Nors nieko ypatingo- juk nezydi, parazitkos. Bent zenkla parodytu, ko joms truksta
Nors nieko ypatingo- juk nezydi, parazitkos. Bent zenkla parodytu, ko joms truksta
QUOTE(rutuliukas j @ 2007 07 26, 18:57)
Fotikas darbe, parsinesiu, nufotkinsiu.
Gal šviesos? -- tik spėliot bandau, nes žinau, kad pasifloros leidžia gražius lapus pavėsyje, o labiau žydi kai gauna daugiau saulės. Aš irgi maximoj šiais metais nusipirkau mažutį pasifloros auginuką -- įpakavimas žadėjo nuostabius raudonus žiedus ... kaži kaži ar sulauksiu ir kaip atrodys jei sulauksiu
QUOTE(ifigenija @ 2007 07 27, 14:12)
Gal šviesos? -- tik spėliot bandau, nes žinau, kad pasifloros leidžia gražius lapus pavėsyje, o labiau žydi kai gauna daugiau saulės. Aš irgi maximoj šiais metais nusipirkau mažutį pasifloros auginuką -- įpakavimas žadėjo nuostabius raudonus žiedus ... kaži kaži ar sulauksiu ir kaip atrodys jei sulauksiu
Pas mane tame kambaryje, kur auga pasiflora (kambarys 50+ m2) 4 dvimetriniai langai i rytus ir pietus- sviesos uztenka. Bet kazkas vistiek ne taip