Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiflora

QUOTE(Sinuhe @ 2005 03 18, 20:14)
Niekur nerandu pasifloros vaisių cry.gif gal nesezonas g.gif

Ne į temą - bet tavo avataras, Nemiga blink.gif  laugh.gif  thumbup.gif

Dekui uz pastebejima. Siaip naturoj dar geresnis "vaizdelis" thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gaila neturiu kaip jum parodyt, bet mano pasiflora turbut pajuto pavasari... Visos naujos sakeles apkibusios pumpuriukais. Ot tai bus ziedu.. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ir mano Pasiflora kasdiena vis grazeja, o as, aisku, neatsidziaugiu bis.gif
Atsakyti
Mano tai lapai bujoja kaip pasiute. As ir ziedeliu noreciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2005 03 20, 12:47)
Mano tai lapai bujoja kaip pasiute. As ir ziedeliu noreciau  smile.gif

Gal tu tresi trasomis, kurios skirtos tik lapinem gelem? Arba palauk, isleis naujus ugliukus is sonu ir apsipils pumpuriukais mirksiukas.gif
Atsakyti
Idomu, kokioj zemej jus auginat pasifloras?
Skaiciau, kad molio granulese gerai auga, bet negi nuo seklytes sodint i tas granules?
Atsakyti
Norejau paklausti,kur jus randate nusipirkti pasifloru.As gyvenu Kaune ir nei vienoj parduotuvej neradau ju.
Atsakyti
Pasifloros seklyciu atidziai paieskok, turetum rast, as pries koki gera menesi radau pirkt seklu stenduose.O paciu pasifloru gal ne sezonas, nors man atrodo turetu but mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Varėnė @ 2005 03 22, 18:24)
Idomu, kokioj zemej jus auginat pasifloras?
Skaiciau, kad molio granulese gerai auga, bet negi nuo seklytes sodint i tas granules?

As auginu paprastose pirktose zemese. O molio granulese gerai auga tos geles, kurios labai megsta vandeniuka mirksiukas.gif Ne,aisku reiktu i tas granules sodint jau isdygusi augaliuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vio @ 2005 03 23, 15:14)
Pasifloros seklyciu atidziai paieskok, turetum rast, as pries koki gera menesi radau pirkt seklu stenduose.O paciu pasifloru gal ne sezonas, nors man atrodo turetu but mirksiukas.gif

Aciu uz patarima.Pabandysiu paieskot.
Atsakyti
QUOTE(Vio @ 2005 03 23, 13:17)
As auginu paprastose pirktose zemese. O molio granulese gerai auga tos geles, kurios labai megsta vandeniuka mirksiukas.gif Ne,aisku reiktu i tas granules sodint jau isdygusi augaliuka smile.gif

Na orchidejos labai megsta dregme, bet ne pati vandenuka, tai jos sako gerai auga S/H - as viena dziustancia persodinau preis kelias dienas, ziuresim kas gausis. O angliskam formume apie S/H skaiciau, kad pasiflora taip augina ir jai labai patinka. ten buvo svarstymai ir mango i S/H pasodinti smile.gif
Atsakyti
Pastebėjau kad kuo žalesni, didesni ir žalesni lapai, tuo žiedai skurdesni būna arba išvis nebūna. Pas mano draugę lapai mažyčiai, išbyškę, stiebeliai trumpi, o žydi thumbup.gif net vaisiukus išaugina. O pas mane auga, bujoja, vejasi per visa siena o žiedelių taip ir nesulaukiu cry.gif
Atsakyti