Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiflora

QUOTE(Tina* @ 2006 10 22, 22:48)
Pas mane dickes irgi meta, pernai buvo numetus visus lapus, maniau kaput, bet pavasari mikliai uzaugino naujus uglius, ant ju lapukus ir ziedus. Tai gal nieko blogo? Va bugenvilija irgi baisiai idomi - vasara zydejo, paskui numete visus alei viena lapus, pailsejo, o dabar vel nauju prisiaugino ir vis dar augina. Idomus tie siltu krastu augalai. Kartais gali ir ismesti netycia pamanes, kad numire.

Tai va o as savo labai idomia pasiflora i konteineri pasiunciau per savo ziopluma doh.gif kai dabar paskaiciau kad jos taip daro tai net sirdi suspaude verysad.gif
Atsakyti
Na kai kita turesi, matyt taip nepasielgsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2006 10 23, 16:54)
Tai va o as savo labai idomia pasiflora i konteineri pasiunciau per savo ziopluma doh.gif kai dabar paskaiciau kad jos taip daro tai net sirdi suspaude verysad.gif

Aš lygiai taip pat pasielgiau su ja prieš maždaug metelius blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamaniuke @ 2006 10 22, 21:54)
O mano pasiflora vis meta lapukus, skaičiau kad tai neiko blogo, o kaip pas jus?
Ir dar viena gera žinai, po 3 mėnesių dar viena išdygo  4u.gif Lauksiu toliau, iki 1 dar daug laiko  biggrin.gif

na mano pasiflora net nesiruosia lapu mesti, aktyviai leidzia usus, galvojau, kad gal ir zydes, bet pumpuru nera, ji jau antri metai pas mane, dar nei karto nera numetus lapu, buna laikotarpis, kai lapeliai gelsta, krenta, taciau tikrai ne visi g.gif
Atsakyti
Fikuseli, ar gavai pinigelius?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 10 24, 15:36)
Fikuseli, ar gavai pinigelius?

Taip,ačiū.Kad augtų ir vešėtų drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dekui 4u.gif Pas tave taipogi.
Atsakyti
Kaip jūsų pasifloros?Manosios taip stipriai paaugo-reikėtų persodint,bet ko gero netinkamas metas-ką patarsite daryt? g.gif
Atsakyti
maniske ruosiasi miegui, meta lapus, ir siaip, prekine isvaizda ne kokia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fikuselis @ 2006 11 21, 21:46)
Kaip jūsų pasifloros?Manosios taip stipriai paaugo-reikėtų persodint,bet ko gero netinkamas metas-ką patarsite daryt? g.gif

Kas liecia tavo atsiusta, tai laikosi puikiai. O del persodinimo, tai gal joms rimtai poilsio periodas, bet jei pas tave sparciai auga, tai reiskias nesiilsi, ziurek pati.

QUOTE(Giselle @ 2006 11 22, 11:33)
maniske ruosiasi miegui, meta lapus, ir siaip, prekine isvaizda ne kokia smile.gif

O kitos dvi "citrin" ir "careulea" irgi prekine isvaizda praradusios, bet joms tai naturalu ziemos metu. Tik nesugalvokit ismesti smile.gif Pavasari suzaliuos, o vasara zydes.
Atsakyti
Ai gal irgi sulauks pavasario-bijau liest...Kokį vasario mėnesį jau galima bus ir galvoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fikuselis: 23 lapkričio 2006 - 19:51
mano pasifloros krumas numete lapus nuo "virsugalvio" biggrin.gif liko tik apatiniai lapeliai, sparciai ir tuos meta...kio klausimas, o ar jus jas laikote ant palanges? lbai jau nekaip maniske atrodo, galvoju nukelti nuo palanges ir kur kitur padeti...ar nepakenks, tarkim, sviesos trukumas? juk vis tiek miega...
Atsakyti