Tina,sutarta.
QUOTE(Sinuhe @ 2005 02 15, 18:39)
Turiu passifloros sėklų ir dar man rodos ne vienos rūšies - sėjau, tačiau man nesudygo Gal žinot, ar yra kokių ypatukų norint iš sėklų išauginti šią gėlę?
Isdygti gali metu begyje!
Papildyta:
QUOTE(*Violeta* @ 2005 02 15, 16:50)
Apie Pasiflora lyg ir neradau Pasidalinkit patirtim, gal kas auginat. Tai vijolkine nuostabiais, dideliais ziedais gele. Jei neklystu pasifloros vaisius yra granatas. Ar pas jus sita gelyte isilaiko per ziema? Antra karta isigijau bet vel ziema ir vel ji visa geltona Gelbekit, patarkit
Del vaisiaus, net labai klysti... Granatas ir auga ant granatmedzio.
Papildyta:
QUOTE(Sinuhe @ 2005 02 15, 18:39)
Turiu passifloros sėklų ir dar man rodos ne vienos rūšies - sėjau, tačiau man nesudygo Gal žinot, ar yra kokių ypatukų norint iš sėklų išauginti šią gėlę?
Seklos gali dygti iki 12 men!
O mano cerula kad buvo prikrovusi ziedu, ir ant jaunu ugliu, ir ant senesniu, buvo virs 10. Bet dabar ziuriu, kad kiti nebesubrendo, vos 3 liko Gal jau saules pritruko? O ta baltaziede tai irgi pumpuru nebekrauna :cry Ir seklu gyvybes nematyti nei sluchu, nei duchu. Bet siaip jau ugliai ir labai tai zelia, tik spek vynioti. Jau galvoju, kokia cia atrama idomesne sugalvoti, nes dabar aplink paprasta lankeli vynioju. Gal kokia sienele, gal ka, kad ziedai geriau matytusi? Bet pabandyk atvynioti dabar viska. Gal reikes pavasari daryti reformas.
Fikuseli, o kazin, kaip ten su daigelio dalybomis? Man tai alata labai jau grazi. Gal tu kur netoli Vilniaus gyveni? As irgi nooooriuuuu
Man pirmenybe
Fikuseli, o kazin, kaip ten su daigelio dalybomis? Man tai alata labai jau grazi. Gal tu kur netoli Vilniaus gyveni? As irgi nooooriuuuu
Man pirmenybe
Šiaip gyvenu pačiam Vilniuj... Eisu šiandien ištupdysiu po vieną.Skaityk,kad jau turi.
QUOTE(Fikuselis @ 2006 08 31, 17:37)
Na manosios iš penkių sėklų visos penkios sudygo,tokios sodrios žalios spalvos,lapukai blizga,tuoj reikės išsodinti po vieną...Tai kas norėsit-trys atliekamos-dvi sau pasiliksiu,jei kartais viena nusibaigtų...
jei dar visu nepazadejai ir as noreciau daigiuko
Gerai,Ligvita,tau atitenka paskutinis daigelis.
Zhuvycia,kitą savaitę būsiu Antakalny,galėsim kažkaip atlikt perdavimą.
QUOTE(Fikuselis @ 2006 09 03, 14:01)
Gerai,Ligvita,tau atitenka paskutinis daigelis.
O kuriam rajone gyveni?
Gyvenu Jeruzalėj.
Dabar esu namie
QUOTE(Fikuselis @ 2006 09 01, 18:19)
Tina,sutarta.
OK, kai grisiu, sutarsim, kaip atsiskaityti ir atsiimti.
Prazydo mano geltonziede
Papildyta:
FIKUSELI, kaip tariames del pasifloros?
Papildyta:
FIKUSELI, kaip tariames del pasifloros?