Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiflora

[quote=VUL,2006 08 28, 09:35]
Tikrai leidžia pas mane ant palangės.
Papildyta:

Idomu.

O tai kaip pas jus su vazonu dydziu? Kokio dydzio vazonuose gyvena pasiflorytes?
Atsakyti
Siandien uzsiziurejau, kad geltona pasiflora leidzia ziedukus. Jei subres, tai zydes biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Zhuvycia,2006 08 28, 21:02]
[quote=VUL,2006 08 28, 09:35]
Tikrai leidžia pas mane ant palangės.
Papildyta:

Idomu.

O tai kaip pas jus su vazonu dydziu? Kokio dydzio vazonuose gyvena pasiflorytes?
[/quote]

Nedidelis tas jos vazonas, matau, kad reikia persodinti, bet vis atidedu. Niekaip negaliu apsispresti ar pačiai auginti, ar kam atiduoti doh.gif . kažkaip nesutampa mūsų charakteriai rolleyes.gif .
Atsakyti
maniske, pakeitus trasas, pradejo nauja zydejimo sezona smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2006 08 29, 11:23)
maniske, pakeitus trasas, pradejo nauja zydejimo sezona smile.gif

O kokiom trašom laistai?
Atsakyti
As tai berods Schultz, kur zydejima skatina, daug fosforo.
Papildyta:
Jau pati susimaisiau ka su kuom laistau doh.gif bet atrodo Schultz tos trasos, reik uki mazint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamaniuke @ 2006 08 29, 11:31)
O kokiom trašom laistai?

nu idomiai pas mane, noredama skatinti zydejima, laisciau tokiomis pat trasomis, ale ji ne tik, kad pumpuru nekrove, bet apskritai ozius rode, tuomet nusipirkau universalias kazkokias trasas, mazam, zaliam buteliuke ir pradejau jomis laistyti...atsigavo, isbujojo ir dabar zydi thumbup.gif
Atsakyti
Matyt patiko.
Atsakyti
QUOTE(Kamaniuke @ 2006 08 24, 11:10)
Merginos, kaip sėklytės dygsta? Pas mane tai 4 auga, penkta jau nebeišlys matyt. O gal dar  g.gif  Juk iki metų gali dygti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na manosios iš penkių sėklų visos penkios sudygo,tokios sodrios žalios spalvos,lapukai blizga,tuoj reikės išsodinti po vieną...Tai kas norėsit-trys atliekamos-dvi sau pasiliksiu,jei kartais viena nusibaigtų... biggrin.gif
Atsakyti
As noriu, kokias ten sodinai? blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Atsinešiau net pakelį pažiūrėt-manau tai pasiflora alata-rusiškai užrašyta braziliškoji pasiflora-dideli raudoni,gal net vyšniniai žiedai su violetiniu vidurėliu pavaizduoti.O kas ten iš tiesų tai gal ir tepamatysim,kai pražys.O kaip pasiimtum?Jas ruošiuos išsodinti,gal savaitgalį rasiu minutėlę laiko,tai tada reikėtų luktert,kad kiek sutvirtėtų.Na sugalvosime. drinks_cheers.gif
Atsakyti
As isvykstu i kelione, grisiu 15 d. tai ir pamastysim, ok? tad rezervuok man ja mirksiukas.gif , dekui 4u.gif
Atsakyti