Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiflora

Nu netikiu, kad jos daigeliais dauginamos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2006 08 12, 00:22)
labai noreciau tos baltos kokio daigelio jei bus kada smile.gif

Tai kad ta balta tai as pirkau Senukuose, gal dar ir yra, buo visai nemazai. O daigei duoti tai duociau, tik labai abejoju, ar jos is daigu prigija g.gif
Atsakyti
Dabar jau Senukuose apmazejo, ispirko, nes jie jas ispardavinejo. Gal ir like kas dar ne itin idomaus.
Atsakyti
O vat man idomu, kokio dydzio vazonuose jusu pasifloros auga? Mano tai tokiuose nedideliuose, kaip pirkau nedideliame, taip dar ir auga jame. Gal reiketu jau persodinti? Tik dabar tai pumpuru milijonas, nenoriu trukdyti jiems. Gal pavasari persodinti? Karta nuotrauka maciau milziniskos pasifloros, tai vazonas didesnis nei palmei kokiai nemazai!
Atsakyti
Merginos, kaip sėklytės dygsta? Pas mane tai 4 auga, penkta jau nebeišlys matyt. O gal dar g.gif Juk iki metų gali dygti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2006 08 12, 09:20)
Tai kad ta balta tai as pirkau Senukuose, gal dar ir yra, buo visai nemazai. O daigei duoti tai duociau, tik labai abejoju, ar jos is daigu prigija  g.gif

na tai jei jos atzalas is saknu leidzia, tai manau kad atskyrus tokia atzalele su saknu gumuliuku tikrai prigytu
Papildyta:
mano seklytes nedygsta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2006 08 24, 20:13)
na tai jei jos atzalas is saknu leidzia, tai manau kad atskyrus tokia atzalele su saknu gumuliuku tikrai prigytu
Papildyta:
mano seklytes nedygsta  verysad.gif

O kaip pas tave? Yra vilties, kad šakelės išleis šakneles? Tiesiog labai įdomu g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2006 08 24, 20:13)
mano seklytes nedygsta  verysad.gif

console.gif
Atsakyti
QUOTE(VUL @ 2006 08 25, 11:01)
O kaip pas tave? Yra vilties, kad šakelės išleis šakneles? Tiesiog labai įdomu g.gif .

kol kas jokiu vilciu
Atsakyti
QUOTE(Kamaniuke @ 2006 08 24, 10:10)
Merginos, kaip sėklytės dygsta? Pas mane tai 4 auga, penkta jau nebeišlys matyt. O gal dar  g.gif  Juk iki metų gali dygti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na, mano seklyciu tai nei zymes verysad.gif Ir zeme kazkokia lyg papelijusi, lyg vabaliuku kazkokiu uzpulta. schmoll.gif Na, metus dar palauksiu, valgyti nepraso. :0
Bet uztad didziosios auga tai kaip kokios geles zmogedros, po 5 cm per diena, jau uzpainioju, uzpainioju graziai, rytojaus diena, ziurek, vel pilna usu.
O kad pasifloros leidzia atzaleles nuo saknu tai tikrai negirdejau g.gif
Atsakyti
Jo jos greit raizgosi naujais ugliukais. Nebutu vijoklis.
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2006 08 25, 23:15)

O kad pasifloros leidzia atzaleles nuo saknu tai tikrai negirdejau  g.gif

Tikrai leidžia pas mane ant palangės.
Papildyta:
QUOTE(Ligvita @ 2006 08 25, 19:32)
kol kas jokiu vilciu

Jei ką, kreipkis mirksiukas.gif
Atsakyti