Nu netikiu, kad jos daigeliais dauginamos
QUOTE(Ligvita @ 2006 08 12, 00:22)
labai noreciau tos baltos kokio daigelio jei bus kada
Tai kad ta balta tai as pirkau Senukuose, gal dar ir yra, buo visai nemazai. O daigei duoti tai duociau, tik labai abejoju, ar jos is daigu prigija
Dabar jau Senukuose apmazejo, ispirko, nes jie jas ispardavinejo. Gal ir like kas dar ne itin idomaus.
O vat man idomu, kokio dydzio vazonuose jusu pasifloros auga? Mano tai tokiuose nedideliuose, kaip pirkau nedideliame, taip dar ir auga jame. Gal reiketu jau persodinti? Tik dabar tai pumpuru milijonas, nenoriu trukdyti jiems. Gal pavasari persodinti? Karta nuotrauka maciau milziniskos pasifloros, tai vazonas didesnis nei palmei kokiai nemazai!
Merginos, kaip sėklytės dygsta? Pas mane tai 4 auga, penkta jau nebeišlys matyt. O gal dar Juk iki metų gali dygti
QUOTE(Zhuvycia @ 2006 08 12, 09:20)
Tai kad ta balta tai as pirkau Senukuose, gal dar ir yra, buo visai nemazai. O daigei duoti tai duociau, tik labai abejoju, ar jos is daigu prigija
na tai jei jos atzalas is saknu leidzia, tai manau kad atskyrus tokia atzalele su saknu gumuliuku tikrai prigytu
Papildyta:
mano seklytes nedygsta
QUOTE(Ligvita @ 2006 08 24, 20:13)
na tai jei jos atzalas is saknu leidzia, tai manau kad atskyrus tokia atzalele su saknu gumuliuku tikrai prigytu
Papildyta:
mano seklytes nedygsta
Papildyta:
mano seklytes nedygsta
O kaip pas tave? Yra vilties, kad šakelės išleis šakneles? Tiesiog labai įdomu .
QUOTE(VUL @ 2006 08 25, 11:01)
O kaip pas tave? Yra vilties, kad šakelės išleis šakneles? Tiesiog labai įdomu .
kol kas jokiu vilciu
QUOTE(Kamaniuke @ 2006 08 24, 10:10)
Merginos, kaip sėklytės dygsta? Pas mane tai 4 auga, penkta jau nebeišlys matyt. O gal dar Juk iki metų gali dygti
Na, mano seklyciu tai nei zymes Ir zeme kazkokia lyg papelijusi, lyg vabaliuku kazkokiu uzpulta. Na, metus dar palauksiu, valgyti nepraso. :0
Bet uztad didziosios auga tai kaip kokios geles zmogedros, po 5 cm per diena, jau uzpainioju, uzpainioju graziai, rytojaus diena, ziurek, vel pilna usu.
O kad pasifloros leidzia atzaleles nuo saknu tai tikrai negirdejau
Jo jos greit raizgosi naujais ugliukais. Nebutu vijoklis.
QUOTE(Zhuvycia @ 2006 08 25, 23:15)
Tikrai leidžia pas mane ant palangės.
Papildyta:
QUOTE(Ligvita @ 2006 08 25, 19:32)
kol kas jokiu vilciu
Jei ką, kreipkis