ir as laukiu nesulaukiu kada sudygs
QUOTE(Zhuvycia @ 2006 08 08, 15:25)
Pas mane tai jau greitai nezydes, as kaip durna nukirpau gala, kad uglius leistu. Tai juos dabar jau leidzia, gal jie zydes kada. O savo sekliukes kasdien apziurineju po mikrskopu ir aptikau zemeje isivaizduojat ka???? Gi kirmeliuku! Vos infarko negavau. Tai ar jau seklom viskas, ar ka nors dar galima padaryti? :cry
Pas save ir mačiau tą vieną kirmėlytę, bet nieko nedariua, ir kolkas fu tfu tfu bar bar bar auga pasiflora toliau
Aš jau antrą krtą pasėjau ir niekas nedygsta, nelemta man matyt išsidiginti
QUOTE(Kamaniuke @ 2006 08 10, 08:30)
Pas save ir mačiau tą vieną kirmėlytę, bet nieko nedariua, ir kolkas fu tfu tfu bar bar bar auga pasiflora toliau
Gal svelniai roziniu kalio permanganato tirpalu paliet reik. Sako visi sliekai tada issilaksto.
Na, nors sekliukes dar ir nerodo gyvybes zenklu, bet uztad mano cerula ir baltoji passifloros ant dar visai jaunuciu ugliuku jau susikrove ziedeliu!!!! Tai net ir seklyciu (kolkas) nesekme nebe taip liudina. Bet jus man pasakykite, kaip galima pasifloras geneti, jjuk jos taip apsipainioja aplink ramsti, kad atplesti po to neimanoma. Be to, kaip jos uzauga tokios didziules, jeigu jas vis geneti reikia, nes kitaip gi nezydi? Maciau nuotrauka viena, tai dydis pasifloros kaip gero medelio, aplink kazkoki burbula matyt vyniota buvo, ir visa ziedais apsipylusi. Manosios po kelis susilaukia ziedelius, ir tai man dziaugsmas.
Papildyta:
O ar laukei visus metus? Jos gi gali net iki metu ten zemeje puksei, kol sao luksta pramusa. Ir isoriskai nieko nepamatysi, labai jau tas lukstas kietas, tikrai.
Papildyta:
QUOTE(irina B @ 2006 08 10, 16:10)
Aš jau antrą krtą pasėjau ir niekas nedygsta, nelemta man matyt išsidiginti
O ar laukei visus metus? Jos gi gali net iki metu ten zemeje puksei, kol sao luksta pramusa. Ir isoriskai nieko nepamatysi, labai jau tas lukstas kietas, tikrai.
Kaip smalsu bus baltos foto pamatyti, mano geltona dar nesiruosia zydet.
QUOTE(Tina* @ 2006 08 10, 17:42)
Kaip smalsu bus baltos foto pamatyti, mano geltona dar nesiruosia zydet.
Na, jei viskas gerai, po poros savaiciu turetu ziedeliai subresti. Pasistengiu ideti nuotrauka.
Papildyta:
Stai sito man niekaip nepavyko pamatyti savo gelytese.
http://www.passionfl...ges/passion.mov
O man beveik teko, passifloros skleidzias tiesiog akyse, ypac kai palieji, tai ir stebek.
Taip
QUOTE(Giselle @ 2006 08 11, 15:26)
bet issiskleidusios jos zydi tik viena diena, ar ne? nu gal dvi, bet ne ilgiau... pas mane kazkokiais tarpais, kaip pavaro kruvas ziedu, perzydi momentaliai, ta pacia diena, po to ji ilsisi ir vel krauna ziedus
Taaaip, kas ir liudniausia, kad taip trumpai zydi, o jeigu iedai tik ant vieno uglio, tai ir buna po viena zydinti zieda. Bet dabar jau maniske susikrove ant keliu ugliu pumpureliu, valioooo!
labai noreciau tos baltos kokio daigelio jei bus kada