Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiflora

Man passiflora alata labai grazi, tad jei bus kada daigeliu ax.gif
Atsakyti
jei mano visos 3 seklos sudygs mielai pasidalinsiu
Atsakyti
wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 08 04, 16:03)
Man passiflora alata labai grazi, tad jei bus kada daigeliu  ax.gif

Tikrai ta alata nuostabi, tuoj internete pasiziurejau. O as viena savo seklyte nutariau paaukoti ir prapjoviau su peiliu. Bet ir kieta gi ta luobele! Nieko nuostabaus, kad vargses visus metus prasikalieja. Gal tikrai ir visokios citrinu sultys padeda joms prasigrauzti? Bet as ta sekliuke su peiliu kai pjoviau, tai ir minkstimo vos vos nupjoviau, tai jau turbut tai seklytei amen?
Atsakyti
Gal dar ne, vistiek i zeme kisk.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 08 05, 12:35)
Gal dar ne, vistiek i zeme kisk.

Tai ikisau, aisku biggrin.gif
Atsakyti
Nu o pas mane, tai dar dvi seklytes kalasi, viso bus keturios jei viskas gerai, is penkiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamaniuke @ 2006 08 07, 21:30)
Nu o pas mane, tai dar dvi seklytes kalasi, viso bus keturios jei viskas gerai, is penkiu  biggrin.gif

Oi, kaip nuostabu! O pas mane dar kolkas nieko sad.gif Beje, o kaip zemes dregnumas, ar labai dregnai laikai sekliukes?
Atsakyti
O pas mane vel zydi, kai tik lyja, taip ji zydi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 08 08, 14:39)
O pas mane vel zydi, kai tik lyja, taip ji zydi  wub.gif

Pas mane tai jau greitai nezydes, as kaip durna nukirpau gala, kad uglius leistu. Tai juos dabar jau leidzia, gal jie zydes kada. O savo sekliukes kasdien apziurineju po mikrskopu ir aptikau zemeje isivaizduojat ka???? Gi kirmeliuku! Vos infarko negavau. Tai ar jau seklom viskas, ar ka nors dar galima padaryti? sad.gif :cry
Atsakyti
QUOTE(Kamaniuke @ 2006 08 03, 14:53)
Dygsta iš to vyriškio pirktos pasifloros, kolkas iš penkių sėklyčiu, prasikalė dvi  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif laukiu toliau

Aš pasėjau liepos 30d.,jau trys daigeliai yra-kaip iš 5 sėklų manau labai gerai.Ir taip greit...
Atsakyti
Nugi lauksim aukciono biggrin.gif
Atsakyti