Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiflora

QUOTE(Fikuselis @ 2006 07 29, 20:21)
O aš šiandien nusipirkau pasifloros sėklų-pakelyje 5 sėklos,kainavo daug doh.gif net 9 litus-pamerkiau,ryt pasėsiu.Jei sėkmingai sudygs ir augs,pasidalinsiu drinks_cheers.gif
Buvau prieš keletą metų pati užsiauginusi,augimo tempas nerealus,tiesipg valandom augo.Pirkau didelį bambukinį lanką ir aplink jį vyniojau,bet nežydėjo... schmoll.gif

Aš ir pirkau iš to vyriškio bigsmile.gif . Pasėjau, laukiu g.gif Tikiuosi kad išdygs. Lietuviškos dygo daugiau nei du mėnesius.
Šiaip esu pirkusi pas jį nemažai visokių sėklų, jis ten turi tokių įdomių, tai sudygsta paprastai 2 iš 3.
Atsakyti
Taip,aš irgi iš to pačio vyriškio pirkau.Šiaip kai daiginau lietuviškas pasifloros sėklas,pamenu,sudygo labai greitai,bet po to liko tik vienas augaliukas.Maniškė pavadinta braziliška-ant pakelio didžiulis bordinis,violetinis žiedas-o kas ten iš tiesų bus,tai dar klaustukas... g.gif Jei pasiseks,laisvai galėsim keistis.Dėl sėklų tai aišku brangios-bet gi rūpi kažkaip pačiam viską išbandyti.Dar vis knieti streliciją išsiaugint-bet kad labai didelis augalas.Vyriokas sakė,kad pas jų pirkusiam žmogui sudygo ir po 4 metų pražydo.Man tai ji irgi prie nerealiai gražių kvietkų... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fikuselis @ 2006 07 31, 20:39)
Taip,aš irgi iš to pačio vyriškio pirkau.Šiaip kai daiginau lietuviškas pasifloros sėklas,pamenu,sudygo labai greitai,bet po to liko tik vienas augaliukas.Maniškė pavadinta braziliška-ant pakelio didžiulis bordinis,violetinis žiedas-o kas ten iš tiesų bus,tai dar klaustukas... g.gif Jei pasiseks,laisvai galėsim keistis.Dėl sėklų tai aišku brangios-bet gi rūpi kažkaip pačiam viską išbandyti.Dar vis knieti streliciją išsiaugint-bet kad labai didelis augalas.Vyriokas sakė,kad pas jų pirkusiam žmogui sudygo ir po 4 metų pražydo.Man tai ji irgi prie nerealiai gražių kvietkų... thumbup.gif

Nu pas mane, pasėta pasiflora jau antra savaitė, dar nieko. Nors tas vyras sakė, kad pas vieną moteriškę, kuri pirko iš jo, po savaitės visos 5 sėklos sudygo g.gif
Atsakyti
A is kur jis zino? g.gif
Pas mane tai is idomesniu augalu sudygo kurkuma ir dabar jau nemaza. Laukiu, kad zydetu smile.gif Bet dygo tai puse vasaros doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 07 30, 21:07)
O cia "bananine" nebus ta pati "citrina" ? Brangokai jus uz tas seklas mokejot, senukuose tiek ju nukainuotu buvo (augalu jau), visokiausiu spalvu.

Ne, ne, bananine yra ruzavai violetine, o citrinine - geltona. Zinau, kad Senukuose buvo visokiu spalvu, pirkau ten balta, bet norisi ir paciai kazka uzsiauginti.
Atsakyti
Radau vienam rusų forume apie pasiflorų auginimą iš sėklų. Jie jas mirko apelsinų, citrinų sultyse ir t.t ten visas ritualas. Tingėjau toliau skaityti, tai dedu nuorodą
Pasiflora
Atsakyti
As tai biski aptingau zaist su tom seklom blush2.gif doh.gif
Atsakyti
na o kur jus jas perkat tas seklas? Kas ten per vyras ir is kur jis?
Atsakyti
Tas paslaptingas vyras biggrin.gif prekiauja rusiškomis sėklomis Kalvarijų turguje,ten kur augalais prekiauja.Jis irgi turi ir augaliukų,ir trąšų,ir dar ten visokių velnių... biggrin.gif Matosi,įdomus žmogus.
Atsakyti
kagi reiks savaitgali surengti kryziaus zygi i kalvariju turgu
Atsakyti
Dygsta iš to vyriškio pirktos pasifloros, kolkas iš penkių sėklyčiu, prasikalė dvi yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif laukiu toliau
Atsakyti
QUOTE(Kamaniuke @ 2006 08 03, 13:53)
Dygsta iš to vyriškio pirktos pasifloros, kolkas iš penkių sėklyčiu, prasikalė dvi  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif laukiu toliau

O kiek laiko laukei? Nes as irgi baisiai laukiu.
Atsakyti