Pas mane tai pasiflora bujoja, bet dar nezydejo. Tiesa dabar kazkokiu i maziukus pumpuriukus prileido dalyku. Bet ziedai tai jos kiek girdejau dideli buna, tai kas jau ten is tokiu isaugs
QUOTE(Tina* @ 2005 02 17, 20:56)
Pas mane tai pasiflora bujoja, bet dar nezydejo. Tiesa dabar kazkokiu i maziukus pumpuriukus prileido dalyku. Bet ziedai tai jos kiek girdejau dideli buna, tai kas jau ten is tokiu isaugs
Vat tie mazi pumpuriukai ir taps ziedais. Tik praeis truputis laiko, o jie paaugs iki kokiu 3-4 cm dydzio. Vat tada ir prasiskleis
aciu visoms uz patarimus Atsigavo ir maniske. As ja persodinau apkarpiau sakas be lapu. Ir ji atsigavo Skleidziasi daug nauju lapeliu Su artejanciu pavasariu visas
Nu va ir isdure mane tie pumpuriukai is ju lapeliai nauji pasidare.
O kada iprastai zydi pasiflora?
Cia maniske:
O kada iprastai zydi pasiflora?
Cia maniske:
pas mane zydi vasara,va paskaiciau zydi vasara, o ziema tik kad gyva buna - ziemoja.
Nieko panasaus... Zydi ji ir ziema. Gaila neturiu kaip nufotkint , nes pas mane dabar prasiskleide 3 ziedai.
Pas tave gal labai geros salygos nes net knygoj parasyta kad tik vasara...Aisku jeigu jai sviesu , silta - kodel gi ir ne Net pavydziu(baltai) Pas mene pirma ziema kai isgyveno ir tai taip dziaugiuosi
QUOTE(Vio @ 2005 02 27, 14:46)
Pas tave gal labai geros salygos nes net knygoj parasyta kad tik vasara...Aisku jeigu jai sviesu , silta - kodel gi ir ne Net pavydziu(baltai) Pas mene pirma ziema kai isgyveno ir tai taip dziaugiuosi
Jokiu ypatingu salygu nera. Stovi virtuvej ant palanges.Langas vakarinej pusej ir laistoma kaip ir visos(kartais tenka jai truputi ir pakesti bada ).
O ją tik kabbaryje galima auginti ir ar sparčiai ji auga?
QUOTE(XMamaX @ 2005 03 18, 11:40)
O ją tik kabbaryje galima auginti ir ar sparčiai ji auga?
Manau si gele nieko pries bus , jei ja auginsi ir ziemos sode... Taip pat ir mylesi , gerbsi , tresi bei laistysi
QUOTE(Vio @ 2005 02 26, 12:42)
pas mane zydi vasara,va paskaiciau zydi vasara, o ziema tik kad gyva buna - ziemoja.
Pas mane pernai zydejo vasari - kova pernai Tiesa, as ja is seklu uzsiauginau, taigi suzydejo pirma karta lygiai po metu nuo sudygimo ..