mergaites jau pribrendau ir dabar imsiu kaulyt, gal galit pasidalini pasifloru flianciukais? Juk jas genit ... a?
Na, as tai saviskes genesiu tik rudeni, ar net pavasari, nes mano dar labai jaunos, nera labai ka ir geneti.
QUOTE(Ligvita @ 2006 07 28, 08:44)
mergaites jau pribrendau ir dabar imsiu kaulyt, gal galit pasidalini pasifloru flianciukais? Juk jas genit ... a?
nebent seklu galeciau duot
As tai negeniu, o vynioju aplink ramsti. Dabar pas mane vienas kitas lapukas gelsta, idomu kodel? Aplamai pas mane ji ziemai apmirsta visada, paskui pavasari naujus uglius uzaugina.
Tai kad iš nugenėtų, tai manau tikrai nieko gero neišeis tau, nes jos ir taip labai jau lepios auginimui. O šiaip, tai yra sėklų pirkti, lietuviškos, kainuoja 0,99 Lt. Tikrai būna sėklų parduotuvėse, pati pirkau ir viena jau sudygusi auga, gal kokia 30 cm ilgio. Užtat dygo daugiau nei 2 mėnesiu jau ir vilti buvau praradusi...
O aš tau didelę, jau užaugintą atiduodu , taigi dar gali pagalvoti, gal pasikeis nuomonė .
Man irgi atrodo, kad ji nelabai uzsiflensuoja daznai buna nukainuotu maximose, mano irgi is tu
O aš šiandien nusipirkau pasifloros sėklų-pakelyje 5 sėklos,kainavo daug net 9 litus-pamerkiau,ryt pasėsiu.Jei sėkmingai sudygs ir augs,pasidalinsiu
Buvau prieš keletą metų pati užsiauginusi,augimo tempas nerealus,tiesipg valandom augo.Pirkau didelį bambukinį lanką ir aplink jį vyniojau,bet nežydėjo...
Buvau prieš keletą metų pati užsiauginusi,augimo tempas nerealus,tiesipg valandom augo.Pirkau didelį bambukinį lanką ir aplink jį vyniojau,bet nežydėjo...
Mano pasiflora "citrina" augimo tempai nerealus irgi ant didelio bambukinio lanko vynioju.
QUOTE(Fikuselis @ 2006 07 29, 20:21)
O aš šiandien nusipirkau pasifloros sėklų-pakelyje 5 sėklos,kainavo daug net 9 litus-pamerkiau,ryt pasėsiu.Jei sėkmingai sudygs ir augs,pasidalinsiu
Tai turbut turguje is to vyriskio pirkai, nes as irgi tiek pat uz tokia pacia kaina pirkau, bananine, o kokia tu? Jei kitokia, tai galesim apsikeisti, kai isdigs. Mano jau pora savaiciu kaip pasetos, bet sako, kad ir iki metu gali dygti, kad kantrybes nepraradus.
O cia "bananine" nebus ta pati "citrina" ? Brangokai jus uz tas seklas mokejot, senukuose tiek ju nukainuotu buvo (augalu jau), visokiausiu spalvu.