Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiflora

mergaites jau pribrendau ir dabar imsiu kaulyt, gal galit pasidalini pasifloru flianciukais? Juk jas genit ... a?
Atsakyti
Na, as tai saviskes genesiu tik rudeni, ar net pavasari, nes mano dar labai jaunos, nera labai ka ir geneti.
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2006 07 28, 08:44)
mergaites jau pribrendau ir dabar imsiu kaulyt, gal galit pasidalini pasifloru flianciukais? Juk jas genit ... a?

nebent seklu galeciau duot smile.gif mastau.gif
Atsakyti
As tai negeniu, o vynioju aplink ramsti. Dabar pas mane vienas kitas lapukas gelsta, idomu kodel? g.gif Aplamai pas mane ji ziemai apmirsta visada, paskui pavasari naujus uglius uzaugina.
Atsakyti

Tai kad iš nugenėtų, tai manau tikrai nieko gero neišeis tau, nes jos ir taip labai jau lepios auginimui. O šiaip, tai yra sėklų pirkti, lietuviškos, kainuoja 0,99 Lt. Tikrai būna sėklų parduotuvėse, pati pirkau ir viena jau sudygusi auga, gal kokia 30 cm ilgio. Užtat dygo daugiau nei 2 mėnesiu mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif jau ir vilti buvau praradusi...
Atsakyti

O aš tau didelę, jau užaugintą atiduodu ax.gif , taigi dar gali pagalvoti, gal pasikeis nuomonė mirksiukas.gif .
Atsakyti
Man irgi atrodo, kad ji nelabai uzsiflensuoja schmoll.gif daznai buna nukainuotu maximose, mano irgi is tu smile.gif
Atsakyti
o kam jas geneti reikia? as negeniu...maniske dabar aprimusi kazkokia
jeigu geneciau, gal dazniau zydetu? kaip pas jus?
Atsakyti
O aš šiandien nusipirkau pasifloros sėklų-pakelyje 5 sėklos,kainavo daug doh.gif net 9 litus-pamerkiau,ryt pasėsiu.Jei sėkmingai sudygs ir augs,pasidalinsiu drinks_cheers.gif
Buvau prieš keletą metų pati užsiauginusi,augimo tempas nerealus,tiesipg valandom augo.Pirkau didelį bambukinį lanką ir aplink jį vyniojau,bet nežydėjo... schmoll.gif
Atsakyti
Mano pasiflora "citrina" augimo tempai nerealus doh.gif irgi ant didelio bambukinio lanko vynioju.
Atsakyti
QUOTE(Fikuselis @ 2006 07 29, 20:21)
O aš šiandien nusipirkau pasifloros sėklų-pakelyje 5 sėklos,kainavo daug doh.gif net 9 litus-pamerkiau,ryt pasėsiu.Jei sėkmingai sudygs ir augs,pasidalinsiu drinks_cheers.gif
Buvau prieš keletą metų pati užsiauginusi,augimo tempas nerealus,tiesipg valandom augo.Pirkau didelį bambukinį lanką ir aplink jį vyniojau,bet nežydėjo... schmoll.gif

Tai turbut turguje is to vyriskio pirkai, nes as irgi tiek pat uz tokia pacia kaina pirkau, bananine, o kokia tu? Jei kitokia, tai galesim apsikeisti, kai isdigs. Mano jau pora savaiciu kaip pasetos, bet sako, kad ir iki metu gali dygti, kad kantrybes nepraradus.
Atsakyti
O cia "bananine" nebus ta pati "citrina" ? Brangokai jus uz tas seklas mokejot, senukuose tiek ju nukainuotu buvo (augalu jau), visokiausiu spalvu.
Atsakyti