Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiflora

Neisivaizduoju, kaip priversti ja zydeti. Gal pastatyk kokioje sauletoje vietoje? Mano tai stovi rytineje puseje, kur labai ilgai saule kaitina. Tai taip ir matosi, kaip ji kaifuoja nuo silumos. O tresti tai reikia trasomis zydintiems augalams, nors as savaja tai tresiu kazkokiomis bendrmis, labai nesismulkinu.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 04 20, 23:38)
Pas mane tai pernai zydejo, kai balkone beveik tropiku klimatas buvo. O tik isinesiau i kambari ir iskart pumpurus numete likusius. Yra foto linke, kam idomu  mirksiukas.gif

oi kokia grozybe turi! Gal koki plainciuka galima butu gauti
Papildyta:
aš nusipirkau sėklų parduotuvėj dabar laukiu kol išdygs, jei išdygs bet manau čia toji melsvoji, norėtųsi įvairesnių... gal kuri auginat ir galėtumėt pasidalinti?
Papildyta:
QUOTE(Zhuvycia @ 2006 06 27, 14:14)
Neisivaizduoju, kaip priversti ja zydeti. Gal pastatyk kokioje sauletoje vietoje? Mano tai stovi rytineje puseje, kur labai ilgai saule kaitina. Tai taip ir matosi, kaip ji kaifuoja nuo silumos. O tresti tai reikia trasomis zydintiems augalams, nors as savaja tai tresiu kazkokiomis bendrmis, labai nesismulkinu.

radau maximoj trąšas skirtas gėlių pražydinimui reiks išbandyt
Atsakyti
Maniske siais metais kazko pusiau iskleistais ziedais nuzydi? Idomu kodel g.gif Kazkas cia prase is manes atzalu, bet kazin ar tokiu budu ji sekmingai pasidaugins. Geriau jau pirkt uzauginta. Kaip tik dabar Senukuose nukainuotos ivairiu spalvu pasifloros, jei dar neispirko.
Atsakyti
reiks palekt kokia diena iki senuku, bet man atrodo kad jos ir atzalom dauginasi, beveik visos vijoklines at=alom dauginasi
Atsakyti
O čia Senukuose Vilniuje ar Kaune?
Atsakyti
Manau, kad visuose Senukuose asortimentas panasus.

O maniske vis delto ziedeli viena pilnai isskleide smile.gif
Atsakyti
O as turguje, visai neplanuotai radau ta vyriski, kuris pardavineja seklas is Rusijos. Apakau, pamaciusi asortimenta, ir net prakaitas ispyle, kai pamaciau, kokias pasifloras jis ten turi. Tai tuoj nusigriebiau ruzava tokia, nuostabiai grazia. Bet ir kainele... 5 seklytes 9 litai. Dabr kaupiuosi, kol pasodinsiu jas. Man gi reikia, kad viskas butu paruosta - ir zeme puiki, ir daigykla kokia grazelesne, ir savaites diena tinkamiausia smile.gif Labai tikiuosi, kad uzsiauginsiu. O maniske melyoji siandien prazydo. Gal kam teko pamatyti, kaip jos prasiskliediza. Manau, kad turetu prasiskleisti labai staigiai, nes as aplink maniske tai kaip katinas apie lasinius vis slankiojau slankiojau, o staiga ziuriu - ji jau prasiskleidusi...
Atsakyti
Taip jos prasiskleidzia gana staigiai, kai jau susikaupia. Pastebejau gana idomu dalyka - pas mane dazniausiai tai budavo lietinga diena ar gausiau palaiscius.
Gal galima is taves bus viena daigeli nusipirkti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 07 05, 00:42)
Taip jos prasiskleidzia gana staigiai, kai jau susikaupia. Pastebejau gana idomu dalyka - pas mane dazniausiai tai budavo lietinga diena ar gausiau palaiscius.
Gal galima is taves bus viena daigeli nusipirkti?  ax.gif

Gerai gerai, butinai, man juk 5 (jei visos isdigs) nereikes smile.gif Tik kad gali buti, kad prades daigeliai lysti labai negreitai, raso, kad net iki 12 menesiu gali tekti laukti. sad.gif
Atsakyti
Na kaip nors palauksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2006 07 05, 01:45)
Gerai gerai, butinai, man juk 5 (jei visos isdigs) nereikes smile.gif Tik kad gali buti, kad prades daigeliai lysti labai negreitai, raso, kad net iki 12 menesiu gali tekti laukti. sad.gif

gal gali ir man palikti viena? blush2.gif
Atsakyti
Laikysim kumstukus, kad sudigtu.
Ar kartais ne tokia bus?
http://www.mytho-fle.....ora alata.JPG
Atsakyti