Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiflora

Kaip priversti žydėti pasifliorą? Kambaryje kažkodėl buvo pradėję gelsti lapai, tai į balkoną išnešiau. Ten atsigavo, pradėjo lapai augti. Bet dabar, kai atšalo ar nesušals ji ten? Taip norisi žiedų ax.gif .
Atsakyti
Man atrodo prie tokios vesos ji tikrai neprazys. Ale orai mad.gif
Atsakyti
Aš vis dar tikiuosi atšilimo, gal nebus visa vasara tokia. Tik nešti ją atgal į kambarį, ar balkone tegu laukia vasaros?
Atsakyti
Gal parsinesk kol atsils. Visgi silumegis augalas.
Atsakyti
man tai atidavė pasiflorą, tai visiškai vargšė ji buvo, galim sakyt tik stabaras ir kokie gal 3 laupkai pageltę, bet aš ją apkarpiau ir va dabar kaip atsigavo wub.gif tik kažin kada žydės g.gif
user posted image
Atsakyti
Senukuose aptikau visokiausiu spalvu pasifloru nukainuotu - nusipirkau geltona - passiflora citrina. O p.caerulea tuoj zydes wub.gif Dar noreciau raudonos - nuostabiai grazios. Iveskit i google vaizdus pavadinima ir ismeta visas grozybes.
Atsakyti
Ar labai reiklus augaliukas?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivaa @ 2006 06 10, 22:52)
Ar labai reiklus augaliukas?smile.gif

aš nemanau kad labai reiklus, na bent jau pas mane tai nėra labai reiklus blush2.gif auga kaip pasiutus, svarbu palaistau ir nupurškiu vos ne kasdien, tai bujoja ojojoj bigsmile.gif
Atsakyti
O gal kas geltona auginot? ar skiriasi prieziura?
Atsakyti
O as prnai Ermitaze nusipirkau nukainuota pasiflora su daug ziedu, net su vaisiais, ir po keliu savaiciu pasirode, kad ji buvo apsesta visokiais slykstynemis vabaliuksciais. Visaip ja ploviau, valiau - nieko. Tada mama neapsikentusi nujove ja beveik iki zemes (gal cm paliko) ir visus vabaliukscius kirmeliukscius ismete. Na, sakom, kas bu tas. Ir stai, pavasari kad pradejo augti! O dabar jau turi susikrovusi kruvas ziedu, kurie kas dien vis didesni. Tiesiog, man atrodo, labai jau gera vieta jai radau - rytineje puseje, kur saule labai tiesiai i ja sviecia ir labai ilgai. Patinka joms karstis, as taip dziaugiuosi tais busimais ziedais smile.gif
Atsakyti
Gal kas galite patarti, kaip priversti, kad pasiflora leistu dauiau ugliu, nes, kiek zinau, zydi tik nauji ugliai, ju galai. Maniske tai ilgiausia usa isleido, kurio gale dabar kiekvienoje pazasteleje susikrove pumpuriuku begales, bet uglio pradzioje is kiekvienos pazasteles islinde po mikroskopini lapeli taip ir neauga. Noreciau, kad ir jie kaip nors pajudetu ir pradetu krauti ziedus. g.gif
Atsakyti
Maniškė tik uglius ir leidžia, nespėju vynioti ant lanko. Tik žiedų nesimato verysad.gif , ką man daryti? Gal daugiau patrešti?
Atsakyti