Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiflora

QUOTE(VUL @ 2006 03 23, 20:41)
Mano pasifliora net negalvoja žydėti verysad.gif . Stovi ant pietinės palangės, bet kažkodėl žiedų nesimato, tik laiks nuo laiko randu pageltusį lapelį.Gal aš kažką ne taip darau, o taip norisi sulaukti žiedų ax.gif .Ji yra pernai išauginta iš sėklos. Kaip galvojat, ar žydės šią vasarą, ar dar jai anksti?

O aš atsisveikinau su savo nesudygusiom sėklom sad.gif
Turiu naują pakelį, bandysiu gal vėl, gal pasiseks antą kartą g.gif
Atsakyti
Sekmes 4u.gif gal silumos daigumui truko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(irina B @ 2006 03 23, 21:37)
O aš atsisveikinau su savo nesudygusiom sėklom  sad.gif
Turiu naują pakelį, bandysiu gal vėl, gal pasiseks antą kartą  g.gif

Gal istiesu reikia daugiau silumos.. dabr jau ir saulytes balandi daugiau, pabandyk, man atrodo turetu sudygt mirksiukas.gif

O as savo vis per mazai plaistau, nors paciai atrodo nemazai, bet matyt saulyte daro savo.. nubarste jau ir pas mane pumpuriukus, tik vienas spejo prazyst doh.gif
Atsakyti
Pas mane tik lapuojasi, usus raito, o ziedu ne kvapo.
Atsakyti
Nusipirkau sausį supermarkete pasiflorą šiaip ant šposo pažiūrėti kas per fruktas ir, aišku, naudos iš jo, kaip iš valgomo daikto buvo lygiai 0 doh.gif
Atrodė taip: vos didesnis už graikinį riešutą, tamsios lyg ir bordo spalvos, viduje kažkokie rūgštūs geltoni snargliai, o juose gal koks milijonas sėkliukių plaukiojo. Tai va, aš jas irgi ant šposo sumečiau į žemę ir ką jūs manot! - ogi lygiai po 2 mėnesių (be 1 d.) sudygo visas miškas (nemažiau 70 vnt. tai tikrai) doh.gif doh.gif doh.gif
Dabar aš iš to strioko nežinau ką su tiek 'medžių' (10 cm aukščio) daryti, nes 'gėlininkė' iš manęs tai doh.gif , o dar + kitame lovelio gale pridygo panašus kiekis mandarinų... nu vienžo lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Apie ką aš čia?... g.gif Ai, tiesa, GAL KAS NORIT?????? Tai ateikit su kastuvais ir išsikaskit - nebereikės gi vargti su sėklomis. Už rezultatus neatsakau, nes vaisius tai buvo BAISIAI bjaurus. Na, bet kita vertus, kuom velnias nepokštauja, ane? mirksiukas.gif

Jeigu ką, laukiu až.
Atsakyti
QUOTE(peliukas77 @ 2006 04 03, 01:50)
Nusipirkau sausį supermarkete pasiflorą šiaip ant šposo pažiūrėti kas per fruktas ir, aišku, naudos iš jo, kaip iš valgomo daikto buvo lygiai 0 doh.gif
Atrodė taip: vos didesnis už graikinį riešutą, tamsios lyg ir bordo spalvos, viduje kažkokie rūgštūs geltoni snargliai, o juose gal koks milijonas sėkliukių plaukiojo. Tai va, aš jas irgi ant šposo sumečiau į žemę ir ką jūs manot! - ogi lygiai po 2 mėnesių (be 1 d.) sudygo visas miškas (nemažiau 70 vnt. tai tikrai) doh.gif  doh.gif  doh.gif
Dabar aš iš to strioko nežinau ką su tiek 'medžių' (10 cm aukščio) daryti, nes 'gėlininkė' iš manęs tai doh.gif , o dar + kitame lovelio gale pridygo panašus kiekis mandarinų... nu vienžo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Apie ką aš čia?... g.gif  Ai, tiesa, GAL KAS NORIT?????? Tai ateikit su kastuvais ir išsikaskit - nebereikės gi vargti su sėklomis. Už rezultatus neatsakau, nes vaisius tai buvo BAISIAI bjaurus. Na, bet kita vertus, kuom velnias nepokštauja, ane? mirksiukas.gif

Jeigu ką, laukiu až.

Ech, gyvenčiau Vilniuj, išsikasčiau visas verysad.gif
Atsakyti
Nu sposininke peliukas77 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irina B @ 2006 04 03, 10:12)
Ech, gyvenčiau Vilniuj, išsikasčiau visas  verysad.gif

Kad tu žinotum, kaip man dėl to verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Kai priaugs man medžių, kai prives tų BJAURIŲ SNARGLIUOTŲ vaisių doh.gif doh.gif doh.gif KAS TADA BUS!!!!!!!!!!!! scare.gif
Bendrai, žinau, kas tada bus - lėksiu iš namų su visais savo 'medžiais'... cry.gif cry.gif cry.gif

P.S. Tina, aciuks.gif - etatinė 'pirmoji pamergė' pakol neištekėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(peliukas77 @ 2006 04 03, 21:50)
P.S. Tina, aciuks.gif - etatinė 'pirmoji pamergė' pakol neištekėjau doh.gif

??? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(peliukas77 @ 2006 04 02, 23:50)
Atrodė taip: vos didesnis už graikinį riešutą, tamsios lyg ir bordo spalvos, viduje kažkokie rūgštūs geltoni snargliai, o juose gal koks milijonas sėkliukių plaukiojo. Tai va, aš jas irgi ant šposo sumečiau į žemę ir ką jūs manot! - ogi lygiai po 2 mėnesių (be 1 d.) sudygo visas miškas (nemažiau 70 vnt. tai tikrai) doh.gif  doh.gif  doh.gif
Dabar aš iš to strioko nežinau ką su tiek 'medžių' (10 cm aukščio) daryti, nes 'gėlininkė' iš manęs tai doh.gif , o dar + kitame lovelio gale pridygo panašus kiekis mandarinų... nu vienžo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Apie ką aš čia?... g.gif  Ai, tiesa, GAL KAS NORIT?????? Tai ateikit su kastuvais ir išsikaskit - nebereikės gi vargti su sėklomis. Už rezultatus neatsakau, nes vaisius tai buvo BAISIAI bjaurus. Na, bet kita vertus, kuom velnias nepokštauja, ane? mirksiukas.gif

Jeigu ką, laukiu až.

Mano vienai pazistamai drauge is Australijos laiske labai isgyre pasifloras,kad jos pasakisko skonio,klause,ar pas mus parduoda.Gal tau kokia nedanokus ar pernokus papuole. g.gif
Atsakyti
Pas mus visi vaisiai netikro skonio, paragavus ju kur jie auga, o ypatingai tokiu egzotiskesniu, nuomone pasikeistu.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 04 04, 17:28)

Čia dėl to, kad šposininkė.

QUOTE(Tina* @ 2006 04 05, 13:01)
Pas mus visi vaisiai netikro skonio, paragavus ju kur jie auga, o ypatingai tokiu egzotiskesniu, nuomone pasikeistu.

Visiškai drinks_cheers.gif
Atsakyti