Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiflora

QUOTE(Tina* @ 2006 03 08, 19:58)
Na gal jau pasirode koks daigelis?

schmoll.gif
Jokio daigelio, net mažiausio cray.gif
Na dar palauksiu savaitikę, jei ne, tai mesiu lauk viską aggressive.gif
Atsakyti
Kaip suprantu pasiflora labai megsta sviesa ir siluma, ji vienas is nedaugelio augaleliu, kurie gali augti ant pietines palanges. Tik aisku kasdien palaistyt reikia. Vat pasigirsiu,kad maniske jau kokius 7 ar net 8 pumpurelius sukrove smile.gif o ziema irgi nugeltus buvo, jau bijojau, kad nenumirtu...
Atsakyti
QUOTE(irina B @ 2006 03 08, 19:09)
schmoll.gif 
Jokio daigelio, net mažiausio cray.gif
Na dar palauksiu savaitikę, jei ne, tai mesiu lauk viską  aggressive.gif

O kokio dydzio jos seklos - mazutes ar didesnes?

QUOTE(barskuoleee @ 2006 03 08, 19:46)
Kaip suprantu pasiflora labai megsta sviesa ir siluma, ji vienas is nedaugelio augaleliu, kurie gali augti ant pietines palanges. Tik aisku kasdien palaistyt reikia. Vat pasigirsiu,kad maniske jau kokius 7 ar net 8 pumpurelius sukrove smile.gif o ziema irgi nugeltus buvo, jau bijojau, kad nenumirtu...

Geras. O as maniau, kad zydi tik karstyje vasara. Pas mane balkone zydejo, bet vos tik atsinesiau i kambari, antras ziedas neisiskleide.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 03 08, 20:55)
O kokio dydzio jos seklos - mazutes ar didesnes?

Na ne visai mažos buvo, tokios didesnės tamsios g.gif
Atsakyti
Viskas, trūko kantrybė bash.gif
Atsakyti
QUOTE(irina B @ 2006 03 16, 17:58)
Viskas, trūko kantrybė  bash.gif

Netikiu lotuliukas.gif Čia turbūt jas taip gąsdini? lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Vilioja,2006 03 17, 11:50]

niu kas darosi???nedygsta???
Atsakyti
[quote=Roventa,2006 03 17, 13:37]
[quote=Vilioja,2006 03 17, 11:50]

niu kas darosi???nedygsta???
[/quote]

Nedygsta, nei viena cry.gif
Nusipirkau naują pakelį sėklų, jau rytoj tai tikrai metu lauk tas nesudygusias, be gailesčio verysad.gif
Atsakyti
Nemesk dar gal.
Atsakyti
Ir aš turiu pakiuką sėklyčių pasifloros, bet nesiryžtu sėt.. g.gif
Nors nėra dar ir būtynybės - turiu vieną jau didelę užaugintą šią gėlytę wub.gif
Apsipylus pumpuriukais, bet žydi dar tik vienas žiedukas rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip faina wub.gif pas mane siuo metu nezydi, ir pumpuriuku neturi, atsiagaudineja po ziemines tamsos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(barskuoleee @ 2006 03 08, 20:46)

Mano pasifliora net negalvoja žydėti verysad.gif . Stovi ant pietinės palangės, bet kažkodėl žiedų nesimato, tik laiks nuo laiko randu pageltusį lapelį.Gal aš kažką ne taip darau, o taip norisi sulaukti žiedų ax.gif .Ji yra pernai išauginta iš sėklos. Kaip galvojat, ar žydės šią vasarą, ar dar jai anksti?
Atsakyti