Kuo daugiau sviesos. Pas mane jau pora kartu vos nenumire ziemos metu kambaryje del sviesos trukumo.
Pas mane dar niekas nedygsta
O kokio amžiaus Pasiflora pražysta?
QUOTE(Samanta @ 2006 02 09, 01:01)
O kokio amžiaus Pasiflora pražysta?
Oman įdomu, per kiek laiko sudygsta, laukiu nesulaukiu
dygimo laikas labai labai įvairus..
taigi kantrybės, mieloji, kantrybės
taigi kantrybės, mieloji, kantrybės
QUOTE(irina B @ 2006 02 10, 11:52)
Oman įdomu, per kiek laiko sudygsta, laukiu nesulaukiu
Pernai pasėjau (sukaišiojau į žemę), po to apsižiūrėjau, kad parašyta - neužberti. Po kelių dienų viską išverčiau ant žemės . Susėmiau vėl į indelį, per 2 savaites išdygo 2. viena numiro, viena visą pietryčių langelį apraizgiusi. Tai kada gi ji pražys?
QUOTE(Vilioja @ 2006 02 10, 11:26)
Pernai pasėjau (sukaišiojau į žemę), po to apsižiūrėjau, kad parašyta - neužberti. Po kelių dienų viską išverčiau ant žemės . Susėmiau vėl į indelį, per 2 savaites išdygo 2. viena numiro, viena visą pietryčių langelį apraizgiusi. Tai kada gi ji pražys?
Nu nedygsta mano pasifloros, nedygsta
Ką man su tom sėklom daryti, patarkit, kodėl jos nedygsta
QUOTE(Vilioja @ 2006 02 10, 11:26)
Pernai pasėjau (sukaišiojau į žemę), per 2 savaites išdygo 2. viena numiro, viena visą pietryčių langelį apraizgiusi. Tai kada gi ji pražys?
Mano irgi pernykštė,bet dar nežydėjo ir kaip matosi dar nesiruošia žydėti . Taigi ir aš nesuprantu ,ar dar per jauna, ar pavasario dar nepajuto ?
Mano tai uzaugusi jau pavasari pajuto. Tik leidzia atzaleles. Nukarpiau sudziuvusius stiebus. Pritvirtinau naujus ugliukus, kad lengviau lipti butu ir vel tikiuosi, kad vasara prazys.
O kodel seklytes pavasario nejaucia
O kodel seklytes pavasario nejaucia
Na nieko nesuprantu, nedygsta mano pasifloros, jau gal 3 savaites ar daugiau. Gal jau ir nebedygs
Na gal jau pasirode koks daigelis?