Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiflora

Kuo daugiau sviesos. Pas mane jau pora kartu vos nenumire ziemos metu kambaryje del sviesos trukumo.
Atsakyti
pas mane ant rytines palanges stovi, labai jai patinka daug sviesos, gausiai laistyti ir siltas oras
Atsakyti

Pas mane dar niekas nedygsta verysad.gif
Atsakyti
O kokio amžiaus Pasiflora pražysta? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2006 02 09, 01:01)
O kokio amžiaus Pasiflora pražysta?  ax.gif

Oman įdomu, per kiek laiko sudygsta, laukiu nesulaukiu verysad.gif
Atsakyti
dygimo laikas labai labai įvairus..
taigi kantrybės, mieloji, kantrybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irina B @ 2006 02 10, 11:52)
Oman įdomu, per kiek laiko sudygsta, laukiu nesulaukiu  verysad.gif

Pernai pasėjau (sukaišiojau į žemę), po to apsižiūrėjau, kad parašyta - neužberti. Po kelių dienų viską išverčiau ant žemės blush2.gif . Susėmiau vėl į indelį, per 2 savaites išdygo 2. viena numiro, viena visą pietryčių langelį apraizgiusi. Tai kada gi ji pražys?
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2006 02 10, 11:26)
Pernai pasėjau (sukaišiojau į žemę), po to apsižiūrėjau, kad parašyta - neužberti. Po kelių dienų viską išverčiau ant žemės blush2.gif . Susėmiau vėl į indelį, per 2 savaites išdygo 2. viena numiro, viena visą pietryčių langelį apraizgiusi. Tai kada gi ji pražys?

Nu nedygsta mano pasifloros, nedygsta schmoll.gif

Ką man su tom sėklom daryti, patarkit, kodėl jos nedygsta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irina B: 24 vasario 2006 - 21:54
QUOTE(Vilioja @ 2006 02 10, 11:26)
Pernai pasėjau (sukaišiojau į žemę), per 2 savaites išdygo 2. viena numiro, viena visą pietryčių langelį apraizgiusi. Tai kada gi ji pražys?

Mano irgi pernykštė,bet dar nežydėjo ir kaip matosi dar nesiruošia žydėti schmoll.gif . Taigi ir aš nesuprantu ,ar dar per jauna, ar pavasario dar nepajuto g.gif ?
Atsakyti
Mano tai uzaugusi jau pavasari pajuto. Tik leidzia atzaleles. Nukarpiau sudziuvusius stiebus. Pritvirtinau naujus ugliukus, kad lengviau lipti butu ir vel tikiuosi, kad vasara prazys.

O kodel seklytes pavasario nejaucia g.gif
Atsakyti
Na nieko nesuprantu, nedygsta mano pasifloros, jau gal 3 savaites ar daugiau. Gal jau ir nebedygs g.gif
Atsakyti
Na gal jau pasirode koks daigelis?
Atsakyti