Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiflora

Bandyk, jei tikrai daigios sėklos tai ir sudigs:)) 4u.gif
aš pavasarį pardavinėjau padauginta mėlyną pasiflorą wub.gif
tai jei ką-dar turiu
Atsakyti
Manau kad seja ir prasideda vasario menesi. Parduotuvese pagausejo ivairiu seklyciu asortimentas, o ir zemes daigeliams pirkt atsirado mirksiukas.gif
Atsakyti

Pasėjau jau pasiflorų sėklikes, bet netaip daug jų tame pakelyje buvo, kažkodėl tikėjausi, kad bus daugiau. Ir dar pasėjau kažkokių kiauliagėlių sėklikių, padėjau ant radiatoriaus, uždengiau plėvele ir lauksiu, gal kas gausis. Šiaip iš sėklų tik kaktusus esu bandžiusi sėti, gal šį kartą gausis geriau nei su kaktusais biggrin.gif
Atsakyti
na, man su sėjimu gerai sekėsi:))
kaktusai sugydo, visa kita irgi:)) 4u.gif
o pasiflorų sėklų būna tikrai mažai..
Atsakyti
QUOTE(irina B @ 2006 01 30, 14:19)
Pasėjau jau pasiflorų sėklikes, gal šį kartą gausis geriau nei su kaktusais biggrin.gif

Linkiu graziu daigeliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 02 01, 02:09)
Linkiu graziu daigeliu 4u.gif

Dėkui, smile.gif
Iškilo man toks klausimukas, pasėjau sėklas, uždengiau maišeliu ir padėjau ant radiatoriaus, bet ant žemės pradėjo atsirasti kažkokie pūkai, kažkas panašaus į pelėsį, gal nuimti tą maišelį g.gif Kiauliagėlių nedengiau su maišeliu, tai ten pūkų nėra. Kaip manot?
Atsakyti
gal daugiau skyluciu maiselyje padaryk, kad oras geriau patektu
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 02 01, 14:06)
gal daugiau skyluciu maiselyje padaryk, kad oras geriau patektu

doh.gif Nebuvau padariusi nei vienos skylutės, kaip gerai, kad yra protingų patarėjų. Dėkui:mirksiukas:
Atsakyti
Mano pasiflora po truputuka atsigauna. Jaucia pavasari smile.gif
Atsakyti
as jau lyg ir pumpuriukus iziurejau! smile.gif
Atsakyti
O Šiauliuose pasiflorų turbūt visai nerasta...Kiek ieškojau, nei sėklų, nei marakujos vaisių, nei daigų neradau. O gal ieškoti nemoku? g.gif
Atsakyti
reikia patarimo ax.gif atidavė man tokią gėlytę na pasiflorą, bet tik su vienu stiebeliu ant kurio tik keli lapeliai, kaip man ją atgaivinti g.gif
Atsakyti