QUOTE(ESLAUDA @ 2005 02 17, 00:27)
Nu nezinau, mano nuomone tokia, kad patinka vyrams prisiziurincios moterys. O del visokiu saipymusi, vadinimu "lelemis" tai zinoma, kad zmonai sako, kad jam negrazios, nes jei pasakytu, kad grazios tai isivaizduoja jusu rekcija!!! Nereikia buti naivioms ir galvoti, kad tos praejusios grazutes vyras nepastebejo. Gerai, cia kazkas parase, juk vyrai myli akimis! Aisku as nekalbu apie tas, pas kurias ant veido ne makijazas, o terlione! Bet jei panele tvarkinga, dailiais nagais, svariais plaukais, saikingu makijazu, tai ji tikrai verta demesio ne tik vyru, bet ir musu-moteru. O tos kurios sako, kad jos joms negrazios, tai mano manymu tai - pavydas.
Siaip as stengiuosi tokia ir buti(prisiziurincia), zinoma kartais taip tingisi. Bet kai sulaukiu pagyrimu is aplinkyniu, kai vyras zeria komplimentus, tai man visa tai atperka ir suteikia jegu ir noro buti dar patrauklesnei.
Gal kam nors pasirodys visa tai nesamones, bet as dar manau, kad saves prieziura dar labai priklauso nuo charakterio ir gyvenimo budo.
Visoms sekmes ir kiek imanoma mylekite save, nes tada myles ir kiti!
QUOTE(Erszebeth @ 2005 02 17, 11:32)
Baisu. Tai tau vyras nedrįsta pasakyti, kad ta ar ana moteris graži? Bijodamas tavo reakcijos? Tada užuojauta. .........
o gal jis nenori skaudinti savo isrinktosios, kuri nera tokia patraukli? o paslapcia zavisi...
Deja, dauguma moteru skausmingai reaguoja, juk jos is prigimties monogamiskos, tad nera cia ko stebetis del moters reakcijos...
Siaip as uz moteris, kurios save prisiziuri ir atrodo nepriekaistingai..bet viskas turi buti su saiku.
Jei jau esi gamtos apdovanota sveika grazios spalvos oda, graziais plaukais ir tt. tai nieko daugiau ir nereikia, tik priziureti ta, kuo apdovanojo gamta (buti svariai ir tvarkingai). todel kartais as nesuprantu kai kuriu merginu, kurios budamos is prigimties apdovanots ir grazia oda ir plaukais ir graziais bruozais dar spakliojasi veidelius ir kankina save soliariumuose...
atrodo tikrai nekaip...ypac kai makiazo padoraus nemoka pasidaryti, ir kaip kazkas minejo, jis tiesiog byra nuo veido...
man irgi idomu, kaip jos atrodo ryte, kai nera to siaubingo juodo piestuko apvado apie akis ir karvisku nuo tuso sulipusiu blakstienu
Kitas atvejis, jei pasykstejo gamta to grozio, o jo reikia, pvz.: dirbi tokioje sferoje, kur tenka daug su zmonemis bendrauti...ka gi, tenka tada ir pasispakliuoti, kad patraukliai atrodytum...aisku, kuo arciau naturalumo stengtis islaikyti savo veideli..
taigi, nieko pries, jei makiazas puikiai padarytas ir nepastebimas akiai...
be to, kai graziai atrodai, tai ir savijauta kitokia, juk zinote, apie ka as
ir vyrai myli akimis