taip, stengiuosi, nes noriu atrodyti nepriekaištingai, pati esu ganėtinai priekabi kitiems - tik dažniausiai nutyliu, nes galiu būti nesuprasta
ir tai darau tik dėl savęs, nes tai man suteikia pasitikėjimo, bei priverčia pasitempti
mėgstu būti graži
mano nuomonė tokia - jei jau toks protingas dvikojis sukūrė kažką (gali tas protingas dvikojis būti net tu pati, tai labai paprasta) - kas tavo nuostabų natūralų grožį gali tik dar labiau patobulinti ar netgi padaryti tobulu
tai kodėl gi merginos to nepadaryti, po velnių - gyvenam vieną kartą - kodėl gi nespindėti kiekvieną dieną - pirmiausia pasitikėjimu savimi (prie kurio prisideda tiek makiažas, tiek drabužėliai tiek šukuosena)
žinoma, dbr tuoj supuls koneveikti mane, "ką? kasdenai makiažas? kas dar šukuosena?" ir t.t.
nekalbu apie vakarinius sunkius makeupus, ar tortus ant galvos.
užtenka toninio ar kokio bb kremo kasdienai, pagyvinti bei sulyginti odos spalvą na ir paryškinti reikaimus veido bruožus (man asmeniškai antakiai, skruostai, blakstienos), šukuosena tai gali būti ir ta pati suvelta kasa, ar messy sexy lizdas ant galvos
tiesiog tiek galimybių! tiek visko, tik reikia norėti
ir tai tunka 3 min!
o dažniausiai kokios tinginės pradeda, va kasdien dažosi, nagai skirtingos spalvos kas kelias dienas ir t.t. (tik pamanyk! ot tai prabanga!) taip tai kainuoja šiek tiek, tiek LTL tiek laiko, na bet negaliu atleisti toms apsileidėlėms, kurios burnoja - kad šita tokia ar anokia - na negi taip sunku iš ryto nusiprausus veidą - pasitepti jį ne tik kremu - net vietoj jo galima prisitaikyti bb ar šiaip kokį tonalinį kremą, paryškinti tai ką turi gražaus, ir paslėpti tai, kas prašosi slepiamas. ir merginos - jei tepatės veida krempudra - prašau, nepamirškt pasidažyti antakių ir blakstienų (ypač galioja natūralios šviesaplaukėms)
žodžiu aš už grožį nes jis išgelbės pasaulį
!
(na tikrai merginos- tik nepradėkit gintis - saugau odą nuo visokios kosmetikos, bijau susigadinti, greičiau pasenti (nugi yra gydančios deko kosmetikos ir pan.) ar natūraliai atrodau sau daug gražiau ir t.t. nžn, jei turite nebent kokio pietietiško kraujo, galbūt tada - net natūraliai gražią, išraiškingų bruožų lietuvaitę man sutikti būtų pačiai įdomu
ir pabagai - (pomidorus mėgstu, jei mėtysit - geriau saulėje džiovintus, aišku ne sloinikuose sudėtus
) tos kurios puolasi - Kam deco kosmetika, lakuoti nagai kasdienai ir t.t. - laikau tiesiog tinginėmis ar net apsileidėlėmis
mamos auginančios lelius - plaukai + prausimasis + kasdieninis makiažas iš ryto (nesakau kad tai trunka nepertraukiama grandine, gal pirmiausia prausimasis, pusryčiai, kol koks ponulis sėdi ant puodo - lieka plaukai + veiduko padekoravimas, o to ponulio prausynių dar ir kavos minutėlė) man užtrunka MAX 20 min