Įkraunama...
Įkraunama...

Ar stengiatės atrodyti nepriekaištingai?

Nesistengiu atrodyti nepriekaištingai, tikrai ne. Atrodau taip , kad jausčiau pati gerai. Būdama namuose tikrai nesidažau. O jeigu kur reikia išeiti tai tik tušu ir kartais lūpų blizgesiu, pudros nenaudoju. ( Kartais baisu mieste pažiūrėti kiek būna prisitepusios, man čia grožio nesuteikia - priešingai...)
O ir labai nesuku galvos jeigu į parduotuve kokiais treningais išlekiu ir su kuodu ant galvos. biggrin.gif
Atsakyti
stengiuosi smile.gif
Atsakyti
nepriekaistingai visada atrodyt neimanoma ax.gif
Atsakyti
Stengiuosi smile.gif del visu - saves, MB, aplinkiniu.. O labiausiai dėl to, kad kai jaučiuosi graži ir tvarkinga, mano nuotaika kažkokiu stebuklingu būdu tampa puikia biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Stengiuos,bet nevisada pavyksta....pirmiausia stengiuosi patikti sau, jeigu nepatiksi sau nepatiksi ir aplinkiniams,poto zinoma vyrui o poto visi kiti smile.gif kiekviena save gerbianti moteris privalo bent minimaliai bet rupintis savimi,savo oda, plaukais,oda.
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2013 02 25, 18:40)
nepriekaistingai visada atrodyt neimanoma ax.gif

pritariu neimanoma, bet stengtis reikia drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mis Rododendra @ 2013 02 25, 20:15)
Stengiuosi  smile.gif  del visu - saves, MB, aplinkiniu.. O labiausiai dėl to, kad kai jaučiuosi graži ir tvarkinga, mano nuotaika kažkokiu stebuklingu būdu tampa puikia  biggrin.gif  thumbup.gif

Butent, as irgi stengiuosi. Atrodyt nepriekaistingai, nereiskia buti prisidaziusiai biggrin.gif. Kuo labiau senstu, tuo labiau reikia stengtis biggrin.gif
Treningai isvis nereikalingas drabuzis nesportuojanciai moteriai, yra labai patogiu laisvalaikio drabuziu. Neriebaluoti plaukai, sutvarkyti nagai (nebutinai ilgi ir ryskiai lakuoti), kvepalai, tusas ir gera nuotaika daro stebuklus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alincia: 02 kovo 2013 - 19:59
Kas tas nepriekaištingumas? g.gif Visokios kaukės, rimtesnės procedūros vieną kartą per savaitę. Plaukus raviu, plaunu galvą, lakuojuosi nagus 2x per savaitę, ryte balzamas po dušo, kremas veidui, paakiams, dekolte, perbraukiu veidą mineraline pudra, blakstienas paryškinu, skruostus, lūpas - vazelinu ir vuolia, neužima daug laiko, o ir pati jaučiuosi šviežesnė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambicija: 26 balandžio 2013 - 18:32
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 03 02, 18:14)
pritariu neimanoma, bet stengtis reikia  drinks_cheers.gif

reikia ir butina! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2005 02 15, 16:24)
Ar visada būnate pasitempusios, pasidažiusios, susišukavę ir t.t... Aš, nors turėdama galybę kosmetikos, kažkaip amžinai tingiu ja pasinaudoti, na kaip, tušu tai visada pasidažau, bet kad ką nors daugiau.... Na, gal kartą į savaitę. Aišku, būna einu miestu ir matau ten išsičiustijusias gražuoles, ot velnias, tikrai jos puikiai atrodo. Tai va, nesuprantu vieno, kodėl tą daryti aš papraščiausiai... tingiu  doh.gif Tik nepagalvokit, kad aš kažkokia apsileidus, ar ką smile.gif Bet kartais man atrodo, jog neverta dažytis būnant namie. Kaip manot jūs?

Na, taip suprantu tave. Bet nieks nenori matyti gwen stefani tipo makiažo miesto gatvėse, tai labiau scenai arba vakarėliams. Tonos kosmetikos naudoti tikrai neverta: geriau pakeisti gyvenimo būdą (kaip buvo šiame forume kitose temose rašyta) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2013 03 02, 21:59)
Treningai isvis nereikalingas drabuzis nesportuojanciai moteriai, yra labai patogiu laisvalaikio drabuziu.

Pritariu thumbup.gif
Aš baisiuosi kaimynėm, kurios laksto nesusitvarkiusios, treninguotos...mano, kad jos ir taip gražios..tik kažkodėl man praeinant su suknyte jų vyrai kaipmat atsisuka biggrin.gif
Atsakyti
Tos treninguotos kaimynės, bent sportuoja - o tai jau kažką reiškia wink.gif
Atsakyti