QUOTE(ESLAUDA @ 2005 02 17, 00:27)
Nu nezinau, mano nuomone tokia, kad patinka vyrams prisiziurincios moterys. O del visokiu saipymusi, vadinimu "lelemis" tai zinoma, kad zmonai sako, kad jam negrazios, nes jei pasakytu, kad grazios tai isivaizduoja jusu rekcija!!! Nereikia buti naivioms ir galvoti, kad tos praejusios grazutes vyras nepastebejo. Gerai, cia kazkas parase, juk vyrai myli akimis! Aisku as nekalbu apie tas, pas kurias ant veido ne makijazas, o terlione! Bet jei panele tvarkinga, dailiais nagais, svariais plaukais, saikingu makijazu, tai ji tikrai verta demesio ne tik vyru, bet ir musu-moteru. O tos kurios sako, kad jos joms negrazios, tai mano manymu tai - pavydas.
Siaip as stengiuosi tokia ir buti(prisiziurincia), zinoma kartais taip tingisi. Bet kai sulaukiu pagyrimu is aplinkyniu, kai vyras zeria komplimentus, tai man visa tai atperka ir suteikia jegu ir noro buti dar patrauklesnei.
Gal kam nors pasirodys visa tai nesamones, bet as dar manau, kad saves prieziura dar labai priklauso nuo charakterio ir gyvenimo budo. Visoms sekmes ir kiek imanoma mylekite save, nes tada myles ir kiti!
Baisu. Tai tau vyras nedrįsta pasakyti, kad ta ar ana moteris graži? Bijodamas tavo reakcijos? Tada užuojauta. Pvz. aš savo vyro skonį žinau, ir kokios moterys jam gražios, ir kokie (!) vyrai. Ir jis apie mane tą žino. Patikėkit, tai ne barbės ir ne kenai.
"O tos kurios sako, kad jos joms negrazios, tai mano manymu tai - pavydas." - na čia jau išvis be žodžių
Tik blondinė (blogąja prasme, o ne tas šaunusis nikas iš Supermamos forumo) gali pamąstyti tokia kryptimi: negali būti, kad aš nepatikčiau, jeigu sako, kad nepatinku, vadinasi pavydi. Turbūt ir gatve einančią mergiotę su sunkiasvoriais batais, spygliais-dygliais, suplyšusiais džinsais ar kaukolėtais marškinėliais pamatę įsisvaizduojate, kad ji norėtų atrodyti taip, kaip jūs, bet... gal... nesugeba, nemoka? O kad grožio supratimas žmonėse ne vienas gali būti, tai čia nedašyla?
Žodžiu, cituotasis postas vertas puikuotis fyfiškumo biblijos pirmajame puslapyje. Ir sekėjų, kaip matosi, jau randasi. Tuoj išaiškės visos forumo fyfutės