Įkraunama...
Įkraunama...

Ar stengiatės atrodyti nepriekaištingai?

QUOTE(laumart @ 2011 09 10, 10:16)
o as permanentini makiaza padariau tai taip palengvina gyvenima, dziaugiuosi akys padazytos visada, nereikia sukti galvos  lotuliukas.gif  nes taip ir as tingeciau turbut kiekviena diena. biggrin.gif

va šitaip pasilengvinti gyvenimą artimiausiu metu planuoju ir aš bigsmile.gif
Ištikrųjų visada stengiuosi atrodyti, kiek įmanoma geriau ir tai darau tik dėl savęs, nes man patinka kai pasižiūrėjus į veidrodį, matau tvarkingą, pasidažiusią, susišukavusią moterį. Net dabar, kai namie auginu dukrytę, visada pasidažau ir susitvarkau plaukus (mano linkę pūstis, tai arba tiesinu arba garbanoju, nes negaliu pakęsti jų natūralios išvaizdos) ir tikrai nešlitinėju po namus su chalatu visą dieną biggrin.gif
Atsakyti
Stengiuosi pagal situacija atrodyti taip, kad pati gerai jausciausi smile.gif tai reikia, kad moteris turi buti tvarkinga, pasitempusi, pagal situacija pasigrazinusi.
Atsakyti
QUOTE(Shupi @ 2012 07 11, 08:44)
ir tikrai nešlitinėju po namus su chalatu visą dieną biggrin.gif

O juk chalatas irgi gali būt otkutiūrinis arba sexy... biggrin.gif Aš visai nieko prieš, už šlitinėjimą po namus su chalačiuku, jei jis gražus, susisuki gražiai kuodžiuką, apsisiauti chalačiuką, šlepetės su pūkiuku, vienas sluoksnis blakstienų tušo ir vuolia, SB būtum pati gražiausia nei su kokia baline suknele ir tona špakliaus bei barbiškos garbanom.... biggrin.gif
Atsakyti
nepriekaištingai atrodyti nesistengiu. atrodau taip, kad patikčiau pati sau smile.gif
Atsakyti
As jauciuosi labai blogai, jei visa diena praleidziu pizama/chalatas..... zodziu, taip buna tik kai as arba labai sergu, arba serga mano dukra. o siaip visada stengiuosi ryte i dusa, susisukuoti, apsirengti ir susitvarkyti, kad pati sau antrodyciau gerai. dazytis nesu megeja, bet kremukas, lupu balzamas man gerai savijautai butina. kaip ir padorus nenutrinti nenutyse rubai... kas, kad niekur is namu eiti neplanuoju.
Atsakyti

i 
Forume draudžiama "Šiukšlinti - talpinti forume brukalus, šlamštlaiškius ("spamą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ):
<...>
· rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos tai pat laikomos šiukšlėmis. .
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2012 07 15, 16:12)
O juk chalatas irgi gali būt otkutiūrinis arba sexy... biggrin.gif  Aš visai nieko prieš, už šlitinėjimą po namus su chalačiuku, jei jis gražus, susisuki gražiai kuodžiuką, apsisiauti chalačiuką, šlepetės su pūkiuku, vienas sluoksnis blakstienų tušo ir vuolia, SB būtum pati gražiausia nei su kokia baline suknele ir tona špakliaus bei barbiškos garbanom....  biggrin.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
I tema: grazinuos del saves.
Atsakyti
stengiuosi. dėl savęs, dėl vyro, dėl aplinkinių. maloniau susitvarkyt ir žinoti, kad išėjau ne su "sprogimu makaronų fabrike" ir nutįsusiais išmuštais keliais treningais, snargliu panosėj, nes gražiam žmogui viskas tinka laugh.gif
tiesa, visuomet būna išimčių - kaip vyras kartais nori pagulėt prie tv su alaus bokalu rankose vietoj pagalbos gaminant vakarienę, taip ir aš noriu pašlitinėt po namus su jaukiu ir minkštu chalatu ir būt sau graži dėl skaniai išsivirtos kavos ir dėl to, kad savaitgalis už lango biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Stengiuosi ir dar kaip! Bet tai nereiškia, kad visuomet esu su tona špakliaus ar barbiškom garbanėlėm thumbup.gif Kartais tiesiog vieno sluoksnio tušo bei pablizgintų lūpų užtenka wub.gif Bei aišku švarių bei tvarkingų rūbų. O stengiuos daugiausia dėl savęs, kad pati jausčiausi patogiai bei pasitikinti savimi 4u.gif
Atsakyti
Nei dėl vyro, nei dėl savęs. Jei jau užeina noras atrodyt nepriekaištingai, tai tik dėl kitų moterų biggrin.gif (mol "tu man ne konkurentė"). Ir jei paatvirautumėm taip kiekviena sau, tai dažna kuri "atrastų" tą patį smile.gif
Atsakyti
Anksčiau nesistengiau, dabar, pradėjau stengtis blush2.gif
Nes pamaniau, kad nejaunėju, o gražiai atrodyti reikia dabar, kol galiu biggrin.gif Kam laukti išskirtinių progų, kurios tokios retos.
Pasidažau net atsikėlus ryte, net jei niekur nereikia eiti. Net nuotaika nuo to kita patampa thumbup.gif
Atsakyti
mb patinku natūrali. Tad jei ir stengiuos atrodyt geriau ir gražiau ne dėl jo, o dėl saves smile.gif
Atsakyti