Įkraunama...
Įkraunama...

Ar stengiatės atrodyti nepriekaištingai?

Stengiuos atrodyt "padoriai". O kad atrodyciau nepriekaistingai jau tureciau neturet jokios kitos veiklos. Zinoma del aplinkiniu. As sau grazi ir susivelus lotuliukas.gif
Atsakyti
ir dėl savęs, ir dėl kitų smile.gif Kai pasitikiu savimi, viską daryti daug lengviau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2005 02 15, 16:24)
Norėjau sužinoti jūsų elgiasį, kas liečia grožį. Ar visada būnate pasitempusios, pasidažiusios, susišukavę ir t.t... Aš, nors turėdama galybę kosmetikos, kažkaip amžinai tingiu ja pasinaudoti, na kaip, tušu tai visada pasidažau, bet kad ką nors daugiau.... Na, gal kartą į savaitę. Aišku, būna einu miestu ir matau ten išsičiustijusias gražuoles, ot velnias, tikrai jos puikiai atrodo. Tai va, nesuprantu vieno, kodėl tą daryti aš papraščiausiai... tingiu  doh.gif Tik nepagalvokit, kad aš kažkokia apsileidus, ar ką smile.gif Bet kartais man atrodo, jog neverta dažytis būnant namie. Kaip manot jūs?

Juk negalime kasdien atrodyti kaip pasirengusios y svente, reikia kartais ir atsipalaiduoti, juk ir naturaliai kiekvienas zmogus yra grazus, svarbiausia tvarkingas ir švarus Jeigu turime gražiai nudažytus plaukus, pakoreguotus ir paryskintus antakius ir blakstienas, tai jau ir bedideliu pastangu kiekviena ryta galime atrodyti gražiai..
Atsakyti
Na,stengiuos dėl savęs,ne dėl kitų tikrai. mirksiukas.gif
Man svarbu,kad aš sau patinku thumbup.gif wub.gif
o atrodyti gražiai kiekviena norime ir galime rolleyes.gif
Atsakyti
Kartais pasistengiu, dažniau pavasarį/rudenį, mat vasarą visi nepriekaištingumai nubėga, žiemą visokios kepurės/gobtuvai į grožį kėsinasi, taip kad stenkis nesistengus... Nekalbant apie higieną, stengiuos kojom ataugusiom neveikščiot, kasdien krempudrą, blakstienų tušą ir antakiams priemonę užtepti, plaukus, kurie šiaip labai šiaušiasi, patramdyt (blogausiu atveju - rišt kasytę). Tik pastebėjau, kad mano odai į naudą nuo dekoratyvinės kosmetikos pailsėti (o gal čia toks vidinis įsitikinimas), tai vis dažniau pasidarau baisiadienių ir net į darbą nepasidažiusi traukiu.

O dėl gražinimosi dėl vaikino - vakar kaip tik kalbėjom ta tema, tai, jo nuomone, geriau jau aš visai nesidažyčiau/netvarkyčiau plaukų, nes tada aš jam mat mielesnė ir labiau atsipalaidavusi. Na ką aš žinau... blink.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2010 09 05, 14:06)

O dėl gražinimosi dėl vaikino - vakar kaip tik kalbėjom ta tema, tai, jo nuomone, geriau jau aš visai nesidažyčiau/netvarkyčiau plaukų, nes tada aš jam mat mielesnė ir labiau atsipalaidavusi. Na ką aš žinau...  blink.gif  rolleyes.gif

jo jo, visi jie taip sako, manisksis taip pat, bet tik delto, kad i mus kiti neglazintu akutem ax.gif
Atsakyti
Stengiuosi del saves smile.gif Geriau jauciuosi, kai atspindziai vitrinose dziugina smile.gif

Vis delto kasdien daug makiazo nesitepu (akiu piestukas, tusas, pudra) ir kruopsciai rubu nesirenku smile.gif zinau, kad galeciau atrodyt geriau, bet nenoriu pamest galvos del isvaizdos smile.gif be to, ir pinigine nuolatinis fyfinimasis labai tustina smile.gif

Atsakyti
namuose bunant niekada nesidazau.Net kai pradejom artimiau su vaikinu draugauti- nesistengiau namie atrodyti nepriekaistingai, be to man pasiseke- esu ryskiu bruozu, todel ir be makiazo atrodau gerai biggrin.gif
taciau kai einu i miesta/darba/universisteta butinai pasidazau. Man tai tas pats kaip svarus plaukai. Juk del gyvenimo budo, aplinkos,streso daznai kankina ir paburke paakiai, ir isbalusi oda, ir spuogeliai. Tai kam rodyti visa tai kitiems?
daznai buna grazios merginos, graziu veido bruozu, bet nubalusios, truksta gyvumo- atrodo, vieno perbraukimo bronzantu..smile.gif))))
Nekalbu apie prasta makiaza, rysku. Visada stengiuosi subtiliai pasidazyti, nenaudoju jokiu seseliu, tik akiu plunksnele. O odai pudra butina ne tik del grozio, bet ir kad saugotu nuo salcio, aplinkos poveikio,saules ir pan...smile.gif Be to man ir patinka dazytis- tai mano ritualas "me and myself"... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Persena: 10 gegužės 2011 - 20:44

As visu pirma stengiuos del saves.. o kai patiksiu sau, patiksiu ir kitiems 4u.gif
Atsakyti
Na, del bimbinejimo savaitgalio ryta su chalatu - manau, visoms tokiu dienu yra. MB tai net pabamba jei namie dazausi, sako kam oda varginti. Bet is namu iseinant - programa minimum yra atrodyti tvarkingai (tvarkingi plaukai, rubai, bent jau siek tiek paryskinti bruozai, uzmaskuoti odos defektai ar pajuode paakiai), o vakare kur nors einant ar i svecius - programa maksimum (makiazas, patiesinti ar garbanoti plaukai, atitinkamai rubai ir t.t.). Manau, tik dieviskos grazuoles gali atrodyti gerai su maisu ir susivelusios, o kadangi tokia nesu, tai reikia ideti pastangu, kad uzmaskuoti trukumus ir pabrezt privalumus. To reikia, kad atrodyciau naturaliai grazi biggrin.gif Man svarbu, kaip as atrodau ax.gif
I darba be makiazo tai net sapne neiciau rolleyes.gif (neturiu omeny sluoksnio tinko ir tiuningo - naturalus, dieninis makiazas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svete: 11 gegužės 2011 - 12:46
o as permanentini makiaza padariau tai taip palengvina gyvenima, dziaugiuosi akys padazytos visada, nereikia sukti galvos lotuliukas.gif nes taip ir as tingeciau turbut kiekviena diena. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Persena @ 2011 05 10, 22:40)
daznai buna grazios merginos, graziu veido bruozu, bet nubalusios, truksta gyvumo- atrodo, vieno perbraukimo bronzantu..smile.gif))))

Man tai šviesi veido oda netgi gražesnė. Tokia šviesutė, išpuoselėta wub.gif. Aišku, kartais norisi ir ryškumo, daugiau "gyvumo", kaip jūs rašote.

Atsakant į temą, taip jau nepriekaištingai, idealiai nesistengiu atrodyti, nes taip netgi neįmanoma biggrin.gif. Stengiuosi atrodyti gerai, tvarkingai smile.gif. Aišku, dar priklauso nuo to, ar einu tik į parduotuvę pieno ar, pvz., į pasimatymą biggrin.gif.
Dabar dar pagalvojau, jog pernelyg "tobulai" atrodyti irgi nėra labai norma, atrodo, jog slepiasi kokie vidiniai neramumai žmoguje g.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 10 rugsėjo 2011 - 09:45