Įkraunama...
Įkraunama...

Ar stengiatės atrodyti nepriekaištingai?

Na as pirmiausia tvarkausi del saves, kad atrodau puikiai taip ir jauciuosi viduje. Taciau buna ir tokiu dienu PMS kada viduje buna taip bloga ir nieko taip nesinori daryti doh.gif doh.gif doh.gif Kad nors tu ka doh.gif Tada koki vakara bunu namie ne tik suirzus, bet ir ne tokia kaip visados lotuliukas.gif

O vyras supranta...

Taciau norisi ir vyro akis vis lepinti, kad nereiketu jam dairytis i kitas lotuliukas.gif

Tuo labiau uz menesio musu vestuves wub.gif Tad dabar isvaizdai duodamas 100% demesys thumbup.gif
Atsakyti
[quote=andorinha,2010 06 03, 15:40]
na, jei rankas per diena daug x plaunu, tai ir plaukams, manau daznas plovimas nepakenks. svarbu dar kokias priemones naudoji. as viska del saves darau, tiesiog susitvarkiusi savo isvaizda gerai jauciuosi.
tai ir daznas plovimas ranku jas sausina.. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(sapniukeee @ 2010 06 03, 15:43)
Tuo labiau uz menesio musu vestuves  wub.gif  Tad dabar isvaizdai duodamas 100% demesys  thumbup.gif

ka darot konkreciai smile.gif ?
Atsakyti
Na tvarka, higieniškumas - kasdieniniai dalykai, be kurių nepajudu pro namų slenkstį, o visi kiti priedai (makiažas, puošnūs rūbai, ševeliūros ir t.t.) tai tik priedas prie mano išvaizdos. Jei tądien esu geros nuotaikos, turiu laiko, tai susitvarkau tiek, kiek pati sugebu maximaliai, o jei liūdna, nėr nuotaikos, tai tiesiog būnu tvarkinga, bet nepuoselėju visų kerčių.....
O stengtis vien TIK dėl savo vyro, tai nežinau, nežinau.... g.gif Taip, stengiuos dėl jo, bet ne ištisai ir ne iki proto praradimo ribos, kad bijot namie vaikščiot nedažytom balkstienom ar chalatu doh.gif Kadangi mudu kartu jau nuo 14m, tai tokio amžiaus tikrai dar nesidažiau schmoll.gif Todėl visai neimu į galvą, jei esu be makiažų, šukuosenų ar supermanikiūrų, yra mane tokią matęs tūkstantį kartų ir tai jam ne naujiena biggrin.gif .
O tvarkausi pirmiasia dėl pačios savęs, dėl savo savijautos, antra - dėl aplinkinių kuriems tenka su manimi bendraut ir žinoma neslėpsiu - kitų vyrų parodytas dėmesys, komplimentas ar flirtas padidina pasitikėjimą savimi ir norą save gražint 4u.gif
Atsakyti
[quote=kumiko,2010 06 03, 16:28]

nagi nagi, juk del to nenustosime ranku plauti, nes po to jos nusauses lotuliukas.gif
o mano plauku galiukai nusauseja, kai reciau juos plaunu, gal kad prieziuros priemoniu poveikis baigiasi?... o siaip labai pritariu toms, kurios raso, ka dvisu pirmoje vietoje yra paprasciausia svara ir higiena, o makiazas bus ar ne, nuo nuotaikos tegu priklauso.
syki maciau ryskiai issidaziusia moteriske, o jos plaukai buvo toooookie riebaluoti. doh.gif
Atsakyti
Grazinuosi turbut daugiau del saves g.gif nes net nepasidazius MB sako kokia as grazi bigsmile.gif tai jam tikrai nesvarbu, manau, ar prisidazius as mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip, stengiuosi atrodyti gražiai ( nors aišku, tenka ir šiukšles išnešti nesidažius, kai bloga nuotaika po namus su chalatu veblenti, susirišus juokingą bigę ant galvos viršaus biggrin.gif ir t.t. ) . Bet nekalbu apie elementariausią higienos laikymąsi : prausimasis, kvėpinimasis, švarūs nagai, plaukai, dantys ir t.t. yra man būtini kiekvieną dieną, gerai jaučiuos tik tada, kai esu švari ir kvepianti...
Dar norėčiau pabrėžti, jog pirmiausiai reikia mylėti save, tada ir kitiems patiksi ir būsi dailus. O jei tik bumbėsi, verkšlensi ir atskleisi savo minusus ir trūkumus (kuriuos net ne visi ir ne visada pastebi) tada ir kitaip atrodysi žmonių akyse...
O gražinuosi ne tik dėl savęs, bet ir dėl MB ( beje, jam taip pat patinka kitų skiriamas dėmesys man blush2.gif) ir aplinkinių rolleyes.gif o gavus komplimentų, pagyrų iš kitųm, noris tik dar labiau pasitempti ir nenuvertinti savos kertelės rolleyes.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibekė @ 2010 06 04, 19:05)
Dar norėčiau pabrėžti, jog pirmiausiai reikia mylėti save, tada ir kitiems patiksi ir būsi dailus. O jei tik bumbėsi, verkšlensi ir atskleisi savo minusus ir trūkumus (kuriuos net ne visi ir ne visada pastebi) tada ir kitaip atrodysi žmonių akyse...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Saves nemyliu schmoll.gif Bet apsileidusi nesu, nors vyras sako, kad esu grazi, niekad nemaniau, kad esu grazi, nieko grazaus neturiu, tad kam ta kuna dailinti, jei jis ir taip baisus, lai sensta, bent jau vaikus palepinsiu, o ne save - pabaisa blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzindzilina @ 2010 06 19, 13:33)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Saves nemyliu schmoll.gif  Bet  apsileidusi nesu, nors vyras sako, kad esu grazi, niekad nemaniau, kad esu grazi, nieko grazaus neturiu, tad kam ta kuna dailinti, jei jis ir taip baisus, lai sensta, bent jau vaikus palepinsiu, o ne save - pabaisa blush2.gif

Nenuvertinkit savęs smile.gif 4u.gif aš jūsų vietoje kaip tik labiau pasitempčiau. Pati taip pat turiu savų trūkumų ir minusiukų, bet kitiems jų garsiai neįvardinu, nes jie to gal net nepastebi rolleyes.gif

Beje! Manau, kad kosmetika ir stilingi drabužiai, šiais laikais yra visagaliai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukeee @ 2010 06 03, 14:43)
Tuo labiau uz menesio musu vestuves  wub.gif  Tad dabar isvaizdai duodamas 100% demesys  thumbup.gif

Labai sveikinu 4u.gif 4u.gif ir norejau pasakyt, kad daugiausia grozio per vestuves priduoda geras poilsis pries jas.. 4u.gif gerai issimiegok.. visa diena skirk spa.. pasilepink, atsipalaiduok, pagulek kvapnioj vonioj 4u.gif
Atsakyti
Arteja ir mano vestuves. smile.gif baiminuosi del spuogu...nes kai tik arteja kokia proga tai isdygsta koks grazuolis kur nereikia... blush2.gif nakciai veida tepu acne b5...bet kad man vistiek dygsta jie...gal patarsit ka nors? blush2.gif
Atsakyti
iškart prisipažįstu, kad kartais tingiu skustis kojas ir vaikštau su ataugusiais plaukeliais :-) ir ne tai, kad tingėčiau, bet tam reikia noro ir nuotaikos, o kai jo nėra, tai ir vaikštau kaip meška biggrin.gif gerai, kad dar retai tokiais atvejais sumąstau apsivilkti šortais ar sijonais, bet esu padariusi tokių nuodėmių... smile.gif bet dėl to tai manęs tikrai nesugėdinsit, nes šiuo klausimu gėdos jausmo neturiu biggrin.gif
apskritai, tai retai, kada puoselėju savo išvaizdą smile.gif negaliu iškęst prie veidrodžio daugiau nei 5 minutes smile.gif o kai reikia skusti kojas - tai išvis prilygsta žygdarbiui :-) bet tik nereik galvot, kad skutuosi vienąkart į mėnesį, man tik patinka paburbuliuoti.
taip, kad aš nesu didelė vyrų svajonė, bet svarbiausia, kad jaučiuosi gerai smile.gif
Atsakyti
Paprastai visuomet bunu pasiruosus visiems gyvenimo atvejams, t.y. svelnios kojos ir t.t. Tik kartais per skubejima pamirstu nagucius ranku nusilaikuoti blush2.gif o anksciau, tai net persilakuodavau del vieno nago 4u.gif
Atsakyti