Įkraunama...
Įkraunama...

Ar stengiatės atrodyti nepriekaištingai?

QUOTE(Angel_of_Death @ 2009 12 10, 11:02)
Sveikos. Nepriekaistingai butina atrodyti pries vyra ir kitus. As pirma puosiuosi ir dazausi del vyro ir del aplinkiniu.  nes jei nesipuosciau tai pati ir kalta buciau kad paliktu. Vyrai tokie jau yra kad jie isimyli akimis. mergina privalo graziai atrodyti pries vyra, nes paskui ir skundzias tos kurios nesidazo ir vaiskto kiekviena diena su ziurstu va mane paliko, isejo pas grazesne ir tt.

Atsiprasau, jei Jus izeisiu. Bet man labai vaikiska pasirodet is savo posto. Nepastebejau, kiek Jums metu. Turbut labai jauna esat, kad taip kalbat. Zmones pragyvena kartu po 40 metu ir nepalieka vyrai tik del to, kad zmona su chalatu ir bigudukais po namus vaiksto. Jei Jus taip rasot, greiciausiai ir esat ar buvot palikta. Ne visi vyrai vienodi, kaip ir mes, moterys, nevienodos. Vieniems patinka barbes (uzjauciu del tokiu vyru - bet toks tokio iesko), kurios apart graziu rubu, kosmetikos, batu, masinu ir pan. daugiau ir nemato, o kitiems vyrams tokie dalykai isvis nerupi. Be to, gyvenime yra daug idomesniu dalyku, nei pastoviai sukti galva kaip as atrodau ir jei napasidazysiu ar apsivilksiu vietoj sukneles dzinsus, tai vyras mane garantuotai paliks. Dziaugiuosi, kad tiek mano vyras, tiek mano draugai-vyrai tokiomis moterimis nesizavi.
Sekmes Jums ieskant kitokio vyro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 12 10, 23:10)
Atsiprasau, jei Jus izeisiu. Bet man labai vaikiska pasirodet is savo posto. Nepastebejau, kiek Jums metu. Turbut labai jauna esat, kad taip kalbat. Zmones pragyvena kartu po 40 metu ir nepalieka vyrai tik del to, kad zmona su chalatu ir bigudukais po namus vaiksto. Jei Jus taip rasot, greiciausiai ir esat ar buvot palikta. Ne visi vyrai vienodi, kaip ir mes, moterys, nevienodos. Vieniems patinka barbes (uzjauciu del tokiu vyru - bet toks tokio iesko), kurios apart graziu rubu, kosmetikos, batu, masinu ir pan. daugiau ir nemato, o kitiems vyrams tokie dalykai isvis nerupi. Be to, gyvenime yra daug idomesniu dalyku, nei pastoviai sukti galva kaip as atrodau ir jei napasidazysiu ar apsivilksiu vietoj sukneles dzinsus, tai vyras mane garantuotai paliks. Dziaugiuosi, kad tiek mano vyras, tiek mano draugai-vyrai tokiomis moterimis nesizavi.
Sekmes Jums ieskant kitokio vyro 4u.gif

Tai cia siaip buvo klausimas del ko jus puosiates tai ir as atsakiau. vieni puosias del saves kiti del vyro ar pan.ir nera cia teisingos nuomones. viskas priklauso nuo situacijos ir poziurio, kiekvienas masto kitaip.Moterys labiau ziuri i prota, o vyram moteris turi buti grazi o ne kokia nevala ir su isbirejusiu dantim, aisku durnos irgi niekas nenori. as kalebjau apie tokias kurios apsileidzia ir paskui nesupranta kas aplink jas vyksta. Nors seip ko cia taip gincytis juk cia zmoniu problema lai vaiksto kaip nori.cia negali sakyti kad yra tik taip, ar tik anaip. P.S o man kitokio vyro ir nereikia. nes as jam esu pati graziausia;P

Papildyta:
Ir zinoma, akd as dar jauna ir mano amstyma sdar visai kitoks. man ne 30 ir ne 40. gal po 10 metu mastysiu kitaip. gal tada isvaizda bus visiskai dzin.
Atsakyti
na jeigu grozio uztektu buciau tada laimingiausia turbut biggrin.gif deja tikrai neuztenka...esu vienisa...vaikinas mane yra isdaves su tikrai negrazia mergina....
ne tame esme..neprisigalvokit kompleksu...
Atsakyti
QUOTE(Atskridus @ 2009 12 11, 02:30)
na jeigu grozio uztektu buciau tada laimingiausia turbut  biggrin.gif deja tikrai neuztenka...esu vienisa...vaikinas mane yra isdaves su tikrai negrazia mergina....
ne tame esme..neprisigalvokit kompleksu...

kalba cia daugiau eina ne apie negrazuma o apie moters apsileidima
Atsakyti
QUOTE(Angel_of_Death @ 2009 12 10, 16:49)
Kitom aisku sutinku net nereik issipustyt nes kitos yra grazios is saves naturaliai. Na Tik manau esme, akd tarp poros nebutu rutinos ir tiek tada viskas labai buna ciki.

Tai jus kalbat apie grozi, tai apie rutina laugh.gif
Manau, viskas turi buti viename, vien groziu atitinkama ir suzavesi. Nors dar klausimas kokiu groziu? Menininkas, pvz dailininkas susizavi muza, moterim kuria tapo, o jos ne visada buna stereotipines grazuoles. Jam ji atrodys deive, ilgais plaukais, kitam pobaise. Skonis irgi nuo daug ko priklauso smile.gif Todel be makiazo kazkuriam atrodysi deive, o ta kuri grazi tau-jam atrodys baisiai laugh.gif

O rutina yra vienas didziausiu priesu poros santykiuose, nors pas mane to nera buve. Juk nesirenku zmogaus su kuriuo nebutu idomu, o su neturinciu ideju ar nemokanciu ju pasakyt jau ir nebus artimu santykiu.
Rutina as priskirciau tiems, kurie nesistengia islaikyt santykiu ir leidzia teket pasroviui. pati santykiuose stengiuos atsipalaiduot ir but tokia kokia esu, o tas ir nepriveda iki trinties rolleyes.gif

QUOTE(Angel_of_Death @ 2009 12 10, 23:54)
moteris turi buti grazi o ne kokia nevala  ir su isbirejusiu dantim, aisku durnos irgi niekas nenori.

yra kas ir del 'baisiu duru' pameta galvas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaveja: 13 gruodžio 2009 - 13:29
Ir dėl saves ir dėl aplinkiniu stengiuosi atrodyti tvarkingai,kad žmonėms būtų malonu su manim bendrauti.O nepriekaištingai atrodyti nemanau,kad kuriai nors pavyksta,juk nėra tobulų žmonių ax.gif
Atsakyti

Stengiuosi atrodyti graziai ir nepriekaistingai, tada net zvilgsnis mano ir eisena pasikeicia, einu su pakelta galva (nebent man paciai taip atrodo smile.gif ) ir jauciuosi savimi patenkinta. Visa tai darau pirmiausia del saves, bet ir del zmoniu su kuriais tenka kasdien bendrauti, aisku, kad ir vyrui norisi patikti. 4u.gif
Atsakyti
Aišku, kad stengiamės vyrai iškart patebi sako ko tokia apsileidus, bent mano vyras visas smulkmenas pastebi viską komentuoja. thumbup.gif todėl daaaug komplimentų sulaukiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kauske @ 2009 12 15, 03:35)
Ir dėl saves ir dėl aplinkiniu stengiuosi atrodyti tvarkingai,kad žmonėms būtų malonu su manim bendrauti.O nepriekaištingai atrodyti nemanau,kad kuriai nors pavyksta,juk nėra tobulų žmonių  ax.gif

Labai tiksliai issakete mano mintis mirksiukas.gif vat butent taip ir as galvoju biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif aisku, kad tobulu nera, tik mums vis atrodo, kad kiti grazesni, protingesni, sumanesni, nors tikrai taip nera, nes kiekvienas zmogus yra individualybe ir savaip nepakartojamas va tongue.gif svarbu myleti save toki, koks esi, o tada ir aplinkiniai mus myles mirksiukas.gif
Atsakyti
Stengiuosi ir as tvarkingai atrodyti 4u.gif i darba dazausi kasdien, kasdien susitvarkau, isplaunu galva ir panasiai, kad zmonems butu malonu su manim bendrauti. Bet tikrai nesidazau del to, kad patikti savo vyrui schmoll.gif Mano vyras mane myli ir tikrai ne uz tai ar as pasidazius ar ne. Kai pradedu dazytis savaitgali siaip namie (kartais uzeina) tai vyras tuomet nepiktai pasitycioja lotuliukas.gif Nenoreciau, kad vyras su manimi butu vien del grozio schmoll.gif Seima, mano nuomone, tai visu pirma artimi zmones, kurie pasidalina viskuo: ir graziais ir negraziais dalykais. Taigi nevisada norisi sypsotis, nevisada norisi vaikscioti su sukniom ir prisidazius, kartais norisi paprastumo, naturalumo - dzinsu (man labai daznai) ir nesinori kosmetikos (irgi daznai). Bet tikrai manau, kad jeigu planuojamas isejimas i teatra, svecius, restorana ir panasiai - tai pasidazyti butu privaloma, kad vyras galetu didziuotis savo grazuole zmona wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EvaKuz: 02 birželio 2010 - 20:27
daznai tingiu biggrin.gif bet siaip stengiaus ax.gif ir manau odai,plaukams ne i nauda kasdien buti alinamais dazais,sukuosenom..net plauti plauku juk nepatariama kasdien..
Atsakyti
na, jei rankas per diena daug x plaunu, tai ir plaukams, manau daznas plovimas nepakenks. svarbu dar kokias priemones naudoji. as viska del saves darau, tiesiog susitvarkiusi savo isvaizda gerai jauciuosi.
Papildyta:
QUOTE(Angel_of_Death @ 2009 12 10, 19:53)
As nesakau , kad visad privalau atrodyt priekaistingai ir butinai reik teptis makiaza ir tt. Tiesiog lietuves moterys kaip zinome yra protingesnes ir grazesnes ir daugiau prisiziurincios nei lietuviai vyrai. Todel lietuviai vyrai yra labai islepinti ant grozio. Aisku , akd visa esme yra protas ir jos vidinis pasaulis, bet kartais to net nepakanka, nes protingu moteru yra labai daug. O vyrai turi daug pasirinkimo:) o kitas grazuoles moteris vyrai isduoda, nes jos jau per daug fyfos ir pacios gyvena tik del pinigu, rupi tik masinos ir neberupi seima. va tep.

itariu, kad jums su vyrais stipriai nepasiseke, nes jauna esat ir taip kalbate... as tokius vyrus is tolo uzuodziu ir nuo ju sprunku
Atsakyti