QUOTE(Angel_of_Death @ 2009 12 10, 11:02)
Sveikos. Nepriekaistingai butina atrodyti pries vyra ir kitus. As pirma puosiuosi ir dazausi del vyro ir del aplinkiniu. nes jei nesipuosciau tai pati ir kalta buciau kad paliktu. Vyrai tokie jau yra kad jie isimyli akimis. mergina privalo graziai atrodyti pries vyra, nes paskui ir skundzias tos kurios nesidazo ir vaiskto kiekviena diena su ziurstu va mane paliko, isejo pas grazesne ir tt.
Atsiprasau, jei Jus izeisiu. Bet man labai vaikiska pasirodet is savo posto. Nepastebejau, kiek Jums metu. Turbut labai jauna esat, kad taip kalbat. Zmones pragyvena kartu po 40 metu ir nepalieka vyrai tik del to, kad zmona su chalatu ir bigudukais po namus vaiksto. Jei Jus taip rasot, greiciausiai ir esat ar buvot palikta. Ne visi vyrai vienodi, kaip ir mes, moterys, nevienodos. Vieniems patinka barbes (uzjauciu del tokiu vyru - bet toks tokio iesko), kurios apart graziu rubu, kosmetikos, batu, masinu ir pan. daugiau ir nemato, o kitiems vyrams tokie dalykai isvis nerupi. Be to, gyvenime yra daug idomesniu dalyku, nei pastoviai sukti galva kaip as atrodau ir jei napasidazysiu ar apsivilksiu vietoj sukneles dzinsus, tai vyras mane garantuotai paliks. Dziaugiuosi, kad tiek mano vyras, tiek mano draugai-vyrai tokiomis moterimis nesizavi.
Sekmes Jums ieskant kitokio vyro