Įkraunama...
Įkraunama...

Ar stengiatės atrodyti nepriekaištingai?

QUOTE(lakmė @ 2009 12 07, 13:18)
O man labai gražu šviesi oda.

Vakar seriale "San francisko raganos" viena iš raganų juodais plaukais ir balta balta oda buvo apsirengusi raudoną suknelę, tai laaabai efektingai atrodė.
bigsmile.gif  thumbup.gif kaip porcelianinė lėlytė.

kai esi juodu plauku ir balto veido - man labai gražu, thumbup.gif  ir iš kur TheDark sugalvojai, kad tai gasdina žmones.  blink.gif

Kaip tik šviesiais plaukais ir blyškia oda atrodo baisiai - blankus veidas, reikia ryškesnio makiažo.

Ir iš viso, esu nusistačiusi prieš soliariumus ir prieš deginimąsi - juk labai kenkia odai, labai išdžiovina. schmoll.gif  Vasarą viena bendradarbė (40-metė) po atostogų rodė savo įdegį, tai net pakraupau - oda išdžiūvusi, susiraukšlėjusi, ant kaklo grandinėlės tarp raukšlių nesimatė. lotuliukas.gif  Mano močiutei 80, bet oda šimtąkart gražiau atrodo. lotuliukas.gif

Nors įdegu rudai, nuo to karto,kai pamačiau, niekada specialiai nesideginu.  mirksiukas.gif
siūlau ir jums
4u.gif  4u.gif  4u.gif

na paziuriu i veidrodi ir matau, kad atrodau baisiai verysad.gif esu idealiste, todel labai sunku prisitaikyti prie menkiausiu trukumu. blush2.gif gal kam ir grazu baltas veidas + juodi plaukai. bet man tai siaubingas vaizdas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lakmė @ 2009 12 07, 12:18)
O man labai gražu šviesi oda.

kai esi juodu plauku ir balto veido - man labai gražu, thumbup.gif  ir iš kur TheDark sugalvojai, kad tai gasdina žmones.  blink.gif

Kaip tik šviesiais plaukais ir blyškia oda atrodo baisiai - blankus veidas, reikia ryškesnio makiažo.

As irgi esu nusistacius pries soliariumus, bet nesutinku su teiginiu balta oda ir juodi plaukai grazu, o sviesus plaukai ir balta oda negrazu. Pirmiausia tai ta pati balta oda, yra dvieju ar net triju tipu, bet isskirsiu du:
balta oda kai saulej deginantis raudonuoja (t.y. isvis nepriima saules) ir
balta oda, kuri paragavus saules paruduoja ir i saules spindulius reaguoja teigimiamai). Ji net siek tiek naturaliai geltonesne net kai neidegus smile.gif

Tai pas ka oda pirmo tipo, kai odai saule nera drauge-juoda spalva tik pablogins vaizda. O jei oda geltonesne-juodi plaukai bus perfekt (dar atsizvelgiant i akiu spalva ir pan.) mirksiukas.gif

O man graziausias naturalios baltos odos, bet ne perbalintos kaip pvz. Ditos Von Teese ir sviesiu atspalviu plauku derinys wub.gif

Trumpiau tariant yra balta oda su roziniu atspalviu ir balta oda su gelsvesniu atspalviu laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaveja: 07 gruodžio 2009 - 17:27
QUOTE(aaveja @ 2009 12 07, 19:25)
As irgi esu nusistacius pries soliariumus, bet nesutinku su teiginiu balta oda ir juodi plaukai grazu, o sviesus plaukai ir balta oda negrazu. Pirmiausia tai ta pati balta oda, yra dvieju ar net triju tipu, bet isskirsiu du:
balta oda kai saulej deginantis raudonuoja (t.y. isvis nepriima saules) ir
balta oda, kuri paragavus saules paruduoja ir i saules spindulius reaguoja teigimiamai). Ji net siek tiek naturaliai geltonesne net kai neidegus smile.gif

Tai pas ka oda pirmo tipo, kai odai saule nera drauge-juoda spalva tik pablogins vaizda. O jei oda geltonesne-juodi plaukai bus perfekt (dar atsizvelgiant i akiu spalva ir pan.) mirksiukas.gif

O man graziausias naturalios baltos odos, bet ne perbalintos kaip pvz. Ditos Von Teese ir sviesiu atspalviu plauku derinys wub.gif

Trumpiau tariant yra balta oda su roziniu atspalviu ir balta oda su gelsvesniu atspalviu laugh.gif

pas mane pirmo tipo oda sad.gif
Atsakyti
Priziuriu, puoseleju savo oda, plaukus ir kuna tik del saves, na o pasidazau, pasigrazinu tiek del MB, tiek del kt nes maloniau aplinkiniams atrodyti grazi, tuomet ir pasitikejimo daugiau o ir siaip graziai buti malonu biggrin.gif
Atsakyti
stengiuosi prisiziureti. Tas "nepriekaistingai" kiekvienai kitaip suvokiamas. Man svarbu priziureti plaukai, oda, nagai. Tvarkingi rubai, estetika. Kartais noreciau tureti daugiau laiko sau, taciau net ir labai itemptam tempe besisukdama visad susitvarkau.
Atsakyti
Man kaip grazu yra tamsesni plaukai ir sviesi oda. pasaka! Bet veido odyte turi buti skaisti ir svari bent man tada graziau ziurisi. O va sviesus plaukai ir sveisi oda retai atrodo graziai. Nebent tokia purvina blondiniska spalva ir sviesi oda.
Man kazkaip paciai smagiau kai sau graziai atrodau. Aisku buna tokiu dienu kai tingiu puostis (ypac per tas dienas, nes norisi tik patogumo ir ssvelnumo o ne judesiu varzymo nuo grieztai kirptu rubu). Bet kad tai yra normali saves prieziura tas puosimasis. Smagu vyrui kasdien atrodyti kaip dovanai, girdeti zmoniu komplimentus, paciai pasiziurejus i veidrodi galvoti kad atrodai nuostabiai.
Mano nuomone reikia atrasti ta nepriekaistingumo viduriuka kartais reikai labai nedaug pastangu kad butum nuostabi. smile.gif
Atsakyti
Prisiziuriu.Stengiosi atrodyti taip,kad patikciau visu pirma sau,tada atsiranda ir daugiau pasitikiejimo.Manau kiekviena moterys turi save priziureti. smile.gif
Atsakyti
Db, issiskyrus su vaikinu, pradejau labiau priziuret save atsirado daugiau laiko ir noro smile.gif
Atsakyti
Man irgi buvo taip pat. Issiskyriau su draugu ir pradejau labiau save priziureti kazkip nuotaika pakeldavo o dabar toks iprotis susiformavo. smile.gif
Atsakyti
stengiuosi...ir savo isvaizda esu patenkinta
Atsakyti
dėl savęs, dėl kitų pakankamai retai 4u.gif gal kokį kartą kitą per metus biggrin.gif
Atsakyti
Givenchy, patiko jusu postas wub.gif
Atsakyti