Aš turbūt jei turėčiau kiekvieną rytą bent pora valandų, tai kiekvieną dieną gerai atrodyčiau
O dabar rytais, kai reikia į mokslus, tai dažniausiai tiesiog stengiuosi tvarkingai susirišti plaukus, užmaskuoti odos nelygumus ir pirmyn.
Stengiuosi visų pirmą dėl savęs, bet aišku, kad ir dėl vyro
QUOTE(agnite @ 2009 09 20, 12:47)
Konkurencija - sunkus ir varginantis darbas. Varžytis su kitomis man atrodo kiek beprasmiška, nes visuomet atsiras geriau atrodančių ir žvilgsnį traukiančių merginų. Šiuo atveju turiu savo nuomonę tokią, jog puošiuosi pagal savo poreikius. Tinka taisyklė "prieš stebėdamas kiek tau reikia pavyti kitus, atsigręžk ir pažiūrėk kiek yra nepavijančių tavęs"
Auksiniai žodžiai
Sveikos paneles, esu naujoke
kalbant apie kosmetika : as istiesu labai tingiu dazytis, bet paziurejus i veidri atrodau sau baisei (be makijazo)
vaikinas sako , kas ir be kosmetiko esu grazi , kad negadinciau savo veido ir t.t. o ir pati tai suprantu , bet deja negaliu nepasidaziuz iseiti is namu , nebent kai jau suteme lauke pvz iki kokio soliariumo nueiti .
o i ta soliariuma einu veltui , kadangi neima mano sviesaus veiduko sitie spinduliai kunas tiesiog juodas jau darosi , o veidas, kaip numireles.
tAI todel esu priversta dazytis , ir naudoti pudra.
kalbant apie kosmetika : as istiesu labai tingiu dazytis, bet paziurejus i veidri atrodau sau baisei (be makijazo)
vaikinas sako , kas ir be kosmetiko esu grazi , kad negadinciau savo veido ir t.t. o ir pati tai suprantu , bet deja negaliu nepasidaziuz iseiti is namu , nebent kai jau suteme lauke pvz iki kokio soliariumo nueiti .
o i ta soliariuma einu veltui , kadangi neima mano sviesaus veiduko sitie spinduliai kunas tiesiog juodas jau darosi , o veidas, kaip numireles.
QUOTE(TheDark @ 2009 12 05, 17:34)
Sveikos paneles, esu naujoke
ne trupucio neima...netikiu..kremus naudoji?
QUOTE(kumiko @ 2009 12 05, 22:04)
ne trupucio neima...netikiu..kremus naudoji?
naudoju . gal pabandyt nueit i veido soliariuma, nes veidas ir krutine visai nenudega nezinau net kodel . o jau tiek esu ishleidus pinigu ant to . :S
QUOTE(TheDark @ 2009 12 06, 12:49)
naudoju . gal pabandyt nueit i veido soliariuma, nes veidas ir krutine visai nenudega nezinau net kodel . o jau tiek esu ishleidus pinigu ant to . :S
Jei kūnas rudas, o veidas baltas ir jo neima, tai nepatarčiau dar labiau kankinti oda soliariumais. Nusipirkit savaiminio įdegio kremą veidui ir dekoltė Tuo labiau, jei galit išleisti daug pinigų soliariumui, tai išleiskit tuos pinigus tikrai geram savaiminiui
QUOTE(Argija @ 2009 12 06, 15:42)
Jei kūnas rudas, o veidas baltas ir jo neima, tai nepatarčiau dar labiau kankinti oda soliariumais. Nusipirkit savaiminio įdegio kremą veidui ir dekoltė Tuo labiau, jei galit išleisti daug pinigų soliariumui, tai išleiskit tuos pinigus tikrai geram savaiminiui
nepasitikiu savaiminio idegio kremais
vistiek neimanoma idealiai lygei ishtepti ji . o tada atrodyciAU, KAIP nezinia kas
QUOTE(TheDark @ 2009 12 06, 12:49)
Jau siulyciau nustoti vaikscioti. kas jum negrazu sviesi oda? man - grazu, tai aristokratiska, neatrodo pigiai.... nors, kiek galvu tiek nuomoniu
QUOTE(Turkish @ 2009 12 06, 19:05)
Jau siulyciau nustoti vaikscioti. kas jum negrazu sviesi oda? man - grazu, tai aristokratiska, neatrodo pigiai.... nors, kiek galvu tiek nuomoniu
tai yra savotishkai grazu, bet kai esi juodu plauku ir balto veido tai nebent zmoniu gazdinti gali eiti , o ne atrodyti aristokratishkai
hahaha nezinojau plauku spalvos bet ka tu nori, nemanau, kad yra taip blogai, kaip pasakoji. zinau, mes megstam sutirstinti spalvas
O man labai gražu šviesi oda.
Vakar seriale "San francisko raganos" viena iš raganų juodais plaukais ir balta balta oda buvo apsirengusi raudoną suknelę, tai laaabai efektingai atrodė.
kaip porcelianinė lėlytė.
kai esi juodu plauku ir balto veido - man labai gražu, ir iš kur TheDark sugalvojai, kad tai gasdina žmones.
Kaip tik šviesiais plaukais ir blyškia oda atrodo baisiai - blankus veidas, reikia ryškesnio makiažo.
Ir iš viso, esu nusistačiusi prieš soliariumus ir prieš deginimąsi - juk labai kenkia odai, labai išdžiovina. Vasarą viena bendradarbė (40-metė) po atostogų rodė savo įdegį, tai net pakraupau - oda išdžiūvusi, susiraukšlėjusi, ant kaklo grandinėlės tarp raukšlių nesimatė. Mano močiutei 80, bet oda šimtąkart gražiau atrodo.
Nors įdegu rudai, nuo to karto,kai pamačiau, niekada specialiai nesideginu.
siūlau ir jums
Vakar seriale "San francisko raganos" viena iš raganų juodais plaukais ir balta balta oda buvo apsirengusi raudoną suknelę, tai laaabai efektingai atrodė.
kaip porcelianinė lėlytė.
kai esi juodu plauku ir balto veido - man labai gražu, ir iš kur TheDark sugalvojai, kad tai gasdina žmones.
Kaip tik šviesiais plaukais ir blyškia oda atrodo baisiai - blankus veidas, reikia ryškesnio makiažo.
Ir iš viso, esu nusistačiusi prieš soliariumus ir prieš deginimąsi - juk labai kenkia odai, labai išdžiovina. Vasarą viena bendradarbė (40-metė) po atostogų rodė savo įdegį, tai net pakraupau - oda išdžiūvusi, susiraukšlėjusi, ant kaklo grandinėlės tarp raukšlių nesimatė. Mano močiutei 80, bet oda šimtąkart gražiau atrodo.
Nors įdegu rudai, nuo to karto,kai pamačiau, niekada specialiai nesideginu.
siūlau ir jums