Įkraunama...
Įkraunama...

Ar stengiatės atrodyti nepriekaištingai?

stengiuosi atrodyti nepriekaistingai ir gal ne visada pavuyksta taip, kaip noretusi... bet stengiuosi ne del kitu zmoniu (ta prasme vyro ar pan.) bet del saves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrul @ 2009 09 19, 14:31)
stengiuosi atrodyti nepriekaistingai ir gal ne visada pavuyksta taip, kaip noretusi... bet stengiuosi ne del kitu zmoniu (ta prasme vyro ar pan.) bet del saves  smile.gif

netiesa ax.gif negyvenamoj saloj nieko nedarytumet.. smile.gif save mes galim pakesti bet kokia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 09 19, 17:53)
netiesa ax.gif  negyvenamoj saloj nieko nedarytumet.. smile.gif save mes galim pakesti bet kokia biggrin.gif

as irgi taip manau smile.gif na issimaudyt, issiplaut galva ir pan tai jau cia elementari higiena. bet nesidazyt, buk bet kaip apsirengus ir t.t. jei esu viena namuose mielai ta pakenciu biggrin.gif o vat jei laukiu sveciu tai jau tikrai pasistengsiu del isvaizdos bent minimaliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 09 19, 17:53)
netiesa ax.gif  negyvenamoj saloj nieko nedarytumet.. smile.gif save mes galim pakesti bet kokia biggrin.gif

vienos save gali pakest bet kokia, kitos - ne smile.gif o negyvenamoj saloj as nesu ir nebuciau rolleyes.gif
Atsakyti
o jus niekada negalvojot apie tai,kad merginos stengesi gerai atroditi netik savo virui bet ir kad geriau atroditi uz kitas merginas,kaip konkurencija smile.gif
Atsakyti
Aš tai labiausiai atsižvelgiu į savia pačią. Būna dienų, kuomet graži sau esu be blakstienų tušo, o kartais norisi paryškinti bruožus ir dažausi neatsižvelgdamas kokią nuomonę apie tai turi vaikinas, draugės ar mama ar dar kas nors.
Man visada patinka būti švariai, gaiviai. Visada tokia būnu, o kas dėl kosmetikos naudojimo tai pas mane labai nepastovu šis dalykas, todėl ir kolegos ir artimi žmonės mane yra matę visokią.
Gaila, tačiau dažniausiai per nuolatinį skubėjimą išeinu į gatvę nelabai kaip atrodydama, t.y. trūksta to nepriekaištingumo man. Tai plaukai belekaip surišti, tai spuogas neužmaskuotas, tai paakiai pajuodę, trūkumas miego. Nu ir ką, ir būnu tą dieną tokia, nelipu per save niekados dėl kitų. Jeigu jau baisi, tai baisi kaip priklauso arba priešingai biggrin.gif

O seniau tai tikrai rūpėjo atrodyti gražiai, pasipuošti, sulaukti žvilgsnių iš kitų ar komplimentų ax.gif
Be abejo, eidama į pasimatymą, susitikimą tai susitvarkau ir pasigražinu, kad būtų žmogui malonu bendrauti su manim ir žiūrėti į mane mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(linulija @ 2009 09 20, 00:33)
o jus niekada negalvojot apie tai,kad merginos stengesi gerai atroditi netik savo virui bet ir kad geriau atroditi uz kitas merginas,kaip konkurencija smile.gif

Konkurencija - sunkus ir varginantis darbas. Varžytis su kitomis man atrodo kiek beprasmiška, nes visuomet atsiras geriau atrodančių ir žvilgsnį traukiančių merginų. Šiuo atveju turiu savo nuomonę tokią, jog puošiuosi pagal savo poreikius. Tinka taisyklė "prieš stebėdamas kiek tau reikia pavyti kitus, atsigręžk ir pažiūrėk kiek yra nepavijančių tavęs" smile.gif
Atsakyti

Papildyta:
Konkurencija - sunkus ir varginantis darbas. Varžytis su kitomis man atrodo kiek beprasmiška, nes visuomet atsiras geriau atrodančių ir žvilgsnį traukiančių merginų. Šiuo atveju turiu savo nuomonę tokią, jog puošiuosi pagal savo poreikius. Tinka taisyklė "prieš stebėdamas kiek tau reikia pavyti kitus, atsigręžk ir pažiūrėk kiek yra nepavijančių tavęs"  smile.gif
[/quote]
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juo_2ke: 12 spalio 2009 - 15:30
as tai visada stegiuosi buti grazi ir neapsileisti, bet per menesines kazkaip neiseina sau tokia negrazi ir stora atrodau user posted image
Atsakyti
stengiuosi ir del saves ir del kitu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(def Fox @ 2009 10 15, 15:53)
stengiuosi ir del saves ir del kitu smile.gif

pirmiausia tai stengiuosi del saves, o po to del kitu, kaip sako jei sau grazus tai ir kitiems toks atrodysi mirksiukas.gif gal kazkiek teisybes ir yra mastau.gif
Atsakyti
Pirmiausiai stengiuos del saves. Anksciau kai maziuko nebuvo, pasidazius net namuose buvau, o dabar laiko truksta.
Atsakyti
Manau kiekvienos moters prigimtis stengtis atrodyti gerai, ne visoms pavyksta,kai kurios pamirsta ir apsileidzia, as stengiuosi nuolat: sportas,suderinta mityba, kosmetika, nuolatinis lankymasis grozio salonose,kartais nuolatinis demesys net erzina, bet ka padarysi musu tokia prigimtis mirksiukas.gif
Atsakyti